FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Glupi i nezasluženi poraz kući od Radnika...
Dva 'oduzeta' boda na Pecari...
Da bar uzesmo bod u Mostaru...
Pored svega ništa još nije gotovo. Sa Sabljom na čelu će sve biti Bolje. Idemo u Prijedor!
Dva 'oduzeta' boda na Pecari...
Da bar uzesmo bod u Mostaru...
Pored svega ništa još nije gotovo. Sa Sabljom na čelu će sve biti Bolje. Idemo u Prijedor!
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
- storm_raider
- Kontakt:
Nadam se da ce ovaj covjek postati za nas ono sto je Wagner za Siroki...Sada ipak znam koji je najbolji klub u Evropi, koji će mi klub zauvijek biti u srcu, jer
Nos somos do Željo, Željo é nosso
Sport je lijek za tijelo i duh.
Treba sa njim produziti koliko god mozemo. **** ti to, haj znaj ko je i šta je.. Mozda je novi Ronaldinho 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Jasta 100% ,nek sarne na papir jos 4 godine nacemo I pastrmku iz mostara nek ide pecat s njim nek im prevodi solinasAjzea je napisao/la:Treba sa njim produziti koliko god mozemo. **** ti to, haj znaj ko je i šta je.. Mozda je novi Ronaldinho

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Enis odlican kao i burazer mu
Kokot... koliko je taj lik meni drag ...
a sta reci za brazilca
Prelijep dan u Dolini.

Prelijep dan u Dolini.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ipee hocel bit neki video ?
Moram pohvaliti braću Sadikovici
srce su ostavili na terenu, mali Hadziahmetovic nikako da vrati staru formu on je izgubio loptu kod one prečke, tako bi volio vidjeti u prijedoru kjosjevskog i Memiju umjesto kokota znači tri brza igraca

Lijep dan,lijepa pobjeda,solidna posjeta,malo tuznija atmosfera jer se nije cuo huk juga,ali jeste plave lokomotive i na terenu a i one prave na istoku..I to cetiri puta
Cestitke svim igracima i Edisu naravno.Izdvojit cu dva imena koja su danas mene najvise impresionirala - Dado Sadikovic i Tiago Faria.
Prvi,Dado, zato sto je donio ono sto nam je trebalo u prvom poluvremenu - kreaciju u srednjem redu.Kakva njegova akcija kod prvog gola
I kasnije je imao jos par lijepih dodavanja ( maestralno za Kokota npr. ) pa i kod drugog je dao svoj doprinos takodjer.
Drugi,Tiago,zato sto nikad ne odustaje,sto daje svoj maksimum,sto trci,vrsi konstantno pritisak na zadnju liniju a to bi dovelo do kiksa i puno jace odbrane nego ove u PL.Golovi samo pojacavaju taj utisak,momak ima osjecaj za gol,da se nadje na pravom mjestu.Par dobrih reakcija i u defanzici kad je ganjao i na kraju stigao igrace Celika..Sjajan igrac zaista.
Cestitke i ostalim jos jednom,i Enis je odradio korektno na beku,Kokot takodjer,Djelmic..Cestike i Mujagicu na prvijencu

Cestitke svim igracima i Edisu naravno.Izdvojit cu dva imena koja su danas mene najvise impresionirala - Dado Sadikovic i Tiago Faria.
Prvi,Dado, zato sto je donio ono sto nam je trebalo u prvom poluvremenu - kreaciju u srednjem redu.Kakva njegova akcija kod prvog gola

Drugi,Tiago,zato sto nikad ne odustaje,sto daje svoj maksimum,sto trci,vrsi konstantno pritisak na zadnju liniju a to bi dovelo do kiksa i puno jace odbrane nego ove u PL.Golovi samo pojacavaju taj utisak,momak ima osjecaj za gol,da se nadje na pravom mjestu.Par dobrih reakcija i u defanzici kad je ganjao i na kraju stigao igrace Celika..Sjajan igrac zaista.
Cestitke i ostalim jos jednom,i Enis je odradio korektno na beku,Kokot takodjer,Djelmic..Cestike i Mujagicu na prvijencu

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
- Kontakt:
Niko od naših koji nisu bili na tekmi da se zahvali čovjeku na izvještavanju.jurisicduska je napisao/la:Može se reći da je igra bila bare bare 70 minuta. Željezničar u 15 odlučio utakmicu i sad je mirno privode kraju. I po prilikama je to bilo tu negdje, željezničar svoje zabio ovi fulili. Dva dobra prekida, jedna akcija Sadikovića gdje se vidi da je najbolji na terenu i to je to.
Hodžurda ulazi umjesto Enisa. Aplauzi zbog angažmana.
Nogometne a reprezentativke gosti na utakmici.
Mujagić 4:0 dobra akcija.
A ako su mogli ići pravo su se zeznuli što nisu. Ljepše poluvrijeme odavno ne pamtim
05. - 07. Oktobar 1992
U prvom poluvremenu Antolovic i Amir su mi bili najgori. Antolovic unese nervozu, a Amir puno je pegla. I odabere ono najgore rjesenje. Drugo poluvrijeme je već bila druga prica.
Bitna pobjeda, drago mi je zbog Mujagica.
Bitna pobjeda, drago mi je zbog Mujagica.
Zadnja izmjena: Gator, dana/u 25 okt 2015, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
Prvo poluvrijeme ocaj, bez ikakve ideje, Celik bio konkretniji i mogao povest. U drugom izasla druga ekipa, rastrcana, razigrana, puna samopouzdanja. 3 brza gola, jos nekoliko finih akcija, kornera. Sve u svemu drugo poluvrijeme Celik igrao koliko smo im mi dali i to bi trebalo tako da bude sa svakim protivnikom na Grbavici svih 90 minuta, da se zna ko je gazda.
Sve u svemu lijep dan u Dolini, mrlju na sve baca tisina na jugu u prvom poluvremenu kad je igracima trebala podrska. Al doci ce i to na svoje.
Sve u svemu lijep dan u Dolini, mrlju na sve baca tisina na jugu u prvom poluvremenu kad je igracima trebala podrska. Al doci ce i to na svoje.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Da se i ja malo pohvalim svojim skautskim sposobnostimaRios je napisao/la: Pogledah i onaj klip sa onim TijagomNe znam,meni djeluje kao igrac koji bi nam mogao biti od koristi.Izuzetno brz i prodoran,istina ta zavrsnica mu zna nekad zastopati ali to se doradjuje na treninzima. Vidim i Oda zasad ima pozitivno misljenje o njemu,mogao bi on biti najprijatnije iznenadjenje ovog prelaznog roka
![]()

Ovo sam napisao 19.06.2015 godine nakon sto sam pregledam klip Tiagovih koji je neko postavio na temi.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Posebno mi je drago zbog Kokota, zadesi ga i ta porodična tragedija i sve ali eto došao je ekipi da pomogne i na kraju i gol zabio. Zoka majstore 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
/
Zadnja izmjena: dejavu, dana/u 25 okt 2015, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Kao i obicno,pretjerujemo...Ovaj put u pohvalama. Nije ovo bila velika predstava nas ekipe. Velika pobjeda svakako jeste. Velika i vazna. Ali,gledajuci razvoj situacije,gledajuci cijelu utakmicu,mozemo reci da nam se vratilo malo od izgubljenog u Mostaru. I realno je ocekivati da ti se pomalo vraca to sto si nezsluzeno izgubio.
Ova utakmica je bila puno bitnija za nas nego za Celik. I to se dobro vidjelo na otvaranju. Usli smo nervozno i bojazljivo,sto je rezultiralo onim dvijema dobrim sansama za Celik. Sta god da je Edis uradio na poluvremenu,dobro je uradio. Ispalo je perfektno za nas.
E sad,vazna je stvar sto smo jos jednom vidjeli da ova ekipa stvarno moze dosta dobro odigrati. Kljuc je u glavama. Kako te glave uciniti jacim?Nadam se da ce Edis to brzo pofatati i da nam ubuduce nece trebati cijelo poluvrijeme i vile da bi proigrali kako inace mozemo.
Ova utakmica je bila puno bitnija za nas nego za Celik. I to se dobro vidjelo na otvaranju. Usli smo nervozno i bojazljivo,sto je rezultiralo onim dvijema dobrim sansama za Celik. Sta god da je Edis uradio na poluvremenu,dobro je uradio. Ispalo je perfektno za nas.
E sad,vazna je stvar sto smo jos jednom vidjeli da ova ekipa stvarno moze dosta dobro odigrati. Kljuc je u glavama. Kako te glave uciniti jacim?Nadam se da ce Edis to brzo pofatati i da nam ubuduce nece trebati cijelo poluvrijeme i vile da bi proigrali kako inace mozemo.
Ja sam od igraca oduvijek podrzavao Dadu, kao ustalom i vecinu nase djece.. tebe za sefa skauta, mene za sefa om.selekcijaza_zivot_cijeli je napisao/la:nazalost obistinila se i jedna druga, koja nije tako lijepa.IvanOsim je napisao/la:
E svaka cast jarane na takvoj prognozi.. tebe za sefa skauta
Postao/la za_zivot_cijeli » 24 avg 2015, 10:02
bojim se da ce nam s Jocom biti kao i onomad s Pericom.

Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
- Jaozinho22
- Kontakt:
http://fkzeljeznicar.ba/video-pogledajt ... kom/17211/ Evo doktora ! 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
[youtube][/youtube]
Tek na ovom videu od 1921 ekipe vidjeh koju je majstoriju izveo tiago kod treceg gola 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.