Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
soccerfan je napisao/la:Neko link neki?
sop://broker.sopcast.com:3912/254780
HD
Hvala!Dado je napisao/la:soccerfan je napisao/la:Neko link neki?
sop://broker.sopcast.com:3912/254780
HD
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Nije samo Vedad pobudalio sa startovima, evo i Edin! Zasto, cemu!? 

- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Los je sastav. Previse je poceti sa Edinom i Salahom i Gervinhom.
Au nevjerovatno šta je Gervinho uspio pogoditi
-
ova dvojica su tu da trce kontre, kao sto je sad bio slucaj, a dzeko treba da kupi ova golmanova i ispucavanja odbrane jer je zbog presinga fiorentine skoro nemoguce iznijeti loptu. dobar je sastav, a fiorentina je ta koja je barem zasad fulala sa formacijom.ZgemboAdislic je napisao/la:Los je sastav. Previse je poceti sa Edinom i Salahom i Gervinhom.
Dzeko super do sad.
Možemo mi pričati šta hoćemo i zezati se na njegov račun ali ovako kontru što su istrčali on i Salah, Džeko može izvesti samo na sokeru...Sheyi je napisao/la:Au nevjerovatno šta je Gervinho uspio pogoditi
Džeko pod hitno treba dati gol (i krenuti davati golove) inače će postati veliki flop. Očekivanja navijača Rome su ogromna po pitanju Džeke, strah me da svi onako kolektivno ne završe u suzama.
Salah (bar za sada) pokazao se kao dosta korisnije pojačanje. Istina, duže igra u Italiji ali opet...
Nije Dzeko klasa Pjanica da bude glavni igrac dobre ekipe kao sto je Roma. Ali sigurno da im je dobro pojacanje i kvalitetan igrac.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ne provaljuj se.Greivis je napisao/la:Nije Dzeko klasa Pjanica da bude glavni igrac dobre ekipe kao sto je Roma. Ali sigurno da im je dobro pojacanje i kvalitetan igrac.
- JohnCleese
- Kontakt:
Sad ce izvesti Dzeku
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
**** te Pjanic kolko mu je to Pjanic danas dodo lopti.Nijednu.Sta je to falilo Dzeki u ovih 45 minuta.Odlican.
Glavni I odgovorni ,ziv bio pa vidioGreivis je napisao/la:Nije Dzeko klasa Pjanica da bude glavni igrac dobre ekipe kao sto je Roma. Ali sigurno da im je dobro pojacanje i kvalitetan igrac.

Hajde Dzeko jedan ljubicastima za raju
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kako da Džeko ima prilike kad su ovi imali 2 napada, jedan iz kontre drugi onako pred golom. I zatvoreno igraju. Nemaju ni 30% posjeda, Džeko više na svojoj strani nego na suprotnoj. Jedino šćesnom moze zabit
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
posao svakog igraca je da treneru i ekipi pomogne osvojiti 3 boda. dzeko to nekada radi golovima, a nekada to mora raditi taktickim zrtvovanjem i otvaranjem prostora za saigrace kao sto to radi veceras. pisao sam ja prije transfera kako ce za garciju igrati i krilo i beka i sve jer jednostavno tako covjek vodi ekipe cijelu svoju karijeru i jedini igrac kome se prilagodio je totti, a i to cisto zbog toga sto je odabrao genij njegovih pasova naustrb nedostatka brzine.
ja kako vidim roma vodi 2:0, sto znaci da ekipa zajedno sa dzekom na terenu radi nesto kako treba.
ja kako vidim roma vodi 2:0, sto znaci da ekipa zajedno sa dzekom na terenu radi nesto kako treba.
Halo mora li go dat da bi bio dobar.A kolko je lopti ustopo primio razigro.Odlican.
Samim tim sto je na terenu on odvuce 2-3 igraca za sobom tako da je koristan cak i kad ne igra nesto specijalno.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Pa realno nije ni imao nekih prilika, ali mu sto prije treba taj gol radi vlastitog mira. Ako mu se na grbacu naklati sav taj pritisak i ocekivanja navijaca, nece to dobro proci.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Šta glumi ovaj Salah, kao da je alfa i omega kluba, 2-3 puta ostaje na poziciji centrafora dok Džeko mora trčati po krilu nazad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.