AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Manuel
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Manuel » 21 okt 2015, 17:40

Kad se sjetim legende :rol:

slika
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 21 okt 2015, 19:20

Gervinho koliko god da je dobar, toliko je i loš.. Zaista par sjajnih poteza, ali završnica je.. blago rečeno kriminalna.
De Rossi :tokralju: i Pjanić :thumbup:
Roma treba desnog beka, onaj Torosidis, nezz zaista, na momente je kao OK a onda u dosta slučajeva izgleda kao lik sa rekreacije.. Digne takošer loša utakmica.
Ma ima Roma šanse za prolaz, što da ne, čisto sumnjam da Leverkusen može šta Barceloni, dok Roma mora pobjediti Bate i Leverkusen, što je sasvim realno.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 21 okt 2015, 21:45

Rios je napisao/la:Ne branim Ridigera,sinoc odbrana u kompletu zasluzuje slabu ocjenu,samo se ne slazem da je on bio najslabiji.
ne kazem ni ja da je bio najslabiji igrac sinoc jer digne i radja bi po meni dobili najmanju ocjenu, medjutim, za razliku od njih dvojice koji su cijelu sezonu na zavidnom nivou on konstantno radi jedne te iste greske. jednom moze biti slucajnost, nakon par puta ta slucajnost postaje sablon po kome se igrac vec moze ocijeniti i zato sam napisao kako je rudiger 'stoper sumnjive koncentracije i odgovornosti'. dakle, iz razloga sto prelahko i precesto ide van svoje pozicije i samim tim razbija odbranu i izbacuje je iz ravnoteze. u jednom trenutku je ispred gola, u drugom kraj aut linije, u trecem izlazi na centar. mislim, zalijece se i pokusava stici na apsolutno sve, a odbrana se ne igra na taj nacin, dok o njegovoj igri sa loptom ne zelim ni da pocinjem. isto kao i torosidis koga sam u jednom napadu cak primjetio blizu leverkusenove gol linije kako ganja njihovog desnog beka (dakle na suprotnoj strani od njegove prirodne) :facepalm: stoga odgovorno tvrdim da castan mora igrati sa manolasom jer mi boljih stopera od njih dvojice nemamo. rudigera bih mozda jednom cak i probao na desnom beku, ali kao stoperu mu jednostavno ne vjerujem.

sto se desnog beka tice neka su nam dragi allah, bog, isus, buda, rahmetli bruce lee i svi ostali na pomoci :pray: torosidis jednostavno nije kvalitet za velike ligaske utakmice i ligu prvaka, mozda ga se da koristiti u 'manjim' utakmicama protiv slabijih protivnika iako je i tu imao kiks odmah na pocetku u veroni. florenzi nije desni bek i vjerujte mi da ni on nije rjesenje za tu poziciju, ali kako stvari stoje mogao bi biti najmanje od tri zla, dok maicona navodno ne koriste zbog, pazite sad, cinjenice da je klauzulom u ugovoru obavezan dobiti produzenje istog ukoliko odigra odredjeni broj utakmica!?

@manuele, @denno, svaka vam je zlatna za primaveru. potpuno je nejasno zasto se trose tolike pare na 'maskote' od igraca kada imamo jedan od najkvalitenijih omladinskih pogona u zemlji koji vrlo lahko moze popunjavati rupe u rosteru i to sa vise zelje i zara jer vecinom se radi o domacim klincima.

Rios

Post Postao/la Rios » 22 okt 2015, 14:13

@Evil
Da,to sam primjetio i ja.Vjerovatno je to posljednica igranja u Stuttagrtu gdje je odbrana bila na niskom nivou pa je on morao krpiti na sve strane,a vjerovatno i nije bio strogo ogranicen u kretanju kad je defanziva u pitanju.Sad je dosao u ekipu i u ligu gdje se ta odbrana igra na puno vecem nivou i takticki puno odgovornojie i disciplinovanije pa to Ridigerovo istrcavanje dolazi do izrazaja.
Misljenje sam da kad se poradi na tom planu s njim da ce biti vrlo dobar stoper. :thumbup:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 22 okt 2015, 20:41

:|
embrace the chaos

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 22 okt 2015, 21:09

@rios, iskreno se nadam da si u pravu :thumbup:

pazi ovih budala :rol: segment se zove 'u kuhinji sa radjom nainggolanom' u kojem oni samo . . . . pa . . . stoje u kuhinji s radjom nainggolanom

:urnebes:

[youtube][/youtube]

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 22 okt 2015, 23:14

E koji likovi ahahahaha :rol:

Al ono za Scesnog ahahahaha ne mogu da vjerujem :mrgreen:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

provokatorII
Kontakt:

Post Postao/la provokatorII » 25 okt 2015, 10:43

Tragedija za Romu je sto je propao transfer Gervinha. Ovako ste osudjeni da poluproizvod od igraca startuje vecinu utakmica i trci ko lud i predribla sve zivo, da bi na kraju sve usrao. Kao ona krava sto dadne 30 litara mlijeka pa kehne kantu i sve prolije. Taj lik nikada nije postigao presudan gol, nikad nije poceo ili zavrsio presudnu akciju, nikada nije pogodio zicer, i nikada nece biti igrac. Kad to shvati i Garcia, mozda osvojite prvenstvo.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 25 okt 2015, 12:45

nije nikakava tragedija sto je propao transfer jer gervais je dobar krilni igrac, nepredvidiv i tezak za cuvanje te jedan od najbrzih u svijetu i samim tim je golema prijetnja za protivnicke odbrane. treba biti realan pa priznati da je u zadnjih nekoliko utakmica (do leverkusena) bio nas najbolji igrac uz pjanica. eh sad, tragedija ce biti ako bude forsiran svaku utakmicu neovisno od protivnika jer mislim da smo i mi forumasi skontali kada je on koristan, a kada ne tako da se iskreno nadam da je to uvidio i sam trener.

danas ce biti strasan derbi jer domaci navijaci spremaju gadan docek za salaha. bas me zanima kako ce se snaci.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 25 okt 2015, 16:37

Očekujem dobru utakmicu, 3+ golova i možda koji crveni bude. Čuvali su se za nas i sigurno igraju na pobjedu. Ne znam jel im stadion rasprodat, al vjerujem da jeste, bit će dosta i naših koji su još sinoć atmosferu pravili :tokralju:
embrace the chaos

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 25 okt 2015, 17:25

slika

dzeko :salut:

florenzi na beku :hmmmmm: ali posto nema bolje opcije :thumbup:

rudiger :crazy:

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 25 okt 2015, 17:31

Hocemo srce na teren !!! Bod vcrs sasvim zadovoljavajuci, mada mislim da je ipak realno Roma puno jaca I treba pokusati dobiti.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 25 okt 2015, 17:42

Po meni najboljih mogucih 11 s izuzetkom Castana koji jos uvijek nije 100% spreman ili sta vec, ko ce ga znati...
Gervinho ipak ispred Falquea jer je brzi, iako smotan opasniji od njega, tako da opravdavam ovu Garcijinu odluku.

Roma ovdje ide na pobjedu, jer je jaca od Fiorentine, ali s druge strane ako imamo u vidu trenutnu formu domacina u Seriji A, onda bi gosti trebali biti zadovoljni i nerijesenim ishodom...sto se mene tice ne bih imao nista protiv da se ponovi rezultat iz Leverkusena uz hettrick Dzeksona i slobodnjak Pjanica, mislim da ne trazim previse :mrgreen:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 25 okt 2015, 18:10

salah gospodski :bow:

gol uz izvinjenje navijacima, a rudiger ce nas kostati gola. 100%.

gervinho :clap: bio sam ubijedjen da ce fulati.
Zadnja izmjena: Evil Genius II, dana/u 25 okt 2015, 18:38, ukupno mijenjano 1 put.

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 25 okt 2015, 18:38

to gervino brate sebicniii

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 25 okt 2015, 18:49

nadam se da ovo sa de rossijem nije ozbiljno.

inace smo odigrali dobro poluvrijeme. takticki perfektno rekao bih uz par (ocekivanih) kikseva odbrane prilikom postavljanja ofsajd zamke pogotovo od strane rudigera. fiorentina je ogranicena na dalekometne suteve, mada bi i to trebali osujetiti jer imaju par opasnih sutera u ekipi. nadam se da necemo posrati ovo sto smo izgradili jer 3 boda bi puno znacila.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 25 okt 2015, 18:55

Baš sad nam povrede i ne trebaju.
Tekma odlična, rutinski 0-2, al treba odradit ozb i dr poluvrijeme. Ridiger užasan, msm da od njega nema igrača koliko god minuta da mu se da, Salah :tokralju: .
Szczesny izvadi jednu dobru loptu.
embrace the chaos

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 25 okt 2015, 19:03

Ja se ne smijem prerano radovati. Nedaj Bože da se ponovi Leverkusen. Pojačati odbranu. Castan u igru ! Dotući na kontre (Iturbe ili Falque IN) !

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 25 okt 2015, 19:09

ma kakvo radovanje, boga pitaj kako ce zavrsiti tekma.

nego, prelijepo je vidjeti florenzija s kapitenskom :clap:

udje torosidis i izdominira :urnebes:

prvi smo!

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 25 okt 2015, 20:03

forza asini! :mrgreen:
embrace the chaos

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.