Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
ne kazem ni ja da je bio najslabiji igrac sinoc jer digne i radja bi po meni dobili najmanju ocjenu, medjutim, za razliku od njih dvojice koji su cijelu sezonu na zavidnom nivou on konstantno radi jedne te iste greske. jednom moze biti slucajnost, nakon par puta ta slucajnost postaje sablon po kome se igrac vec moze ocijeniti i zato sam napisao kako je rudiger 'stoper sumnjive koncentracije i odgovornosti'. dakle, iz razloga sto prelahko i precesto ide van svoje pozicije i samim tim razbija odbranu i izbacuje je iz ravnoteze. u jednom trenutku je ispred gola, u drugom kraj aut linije, u trecem izlazi na centar. mislim, zalijece se i pokusava stici na apsolutno sve, a odbrana se ne igra na taj nacin, dok o njegovoj igri sa loptom ne zelim ni da pocinjem. isto kao i torosidis koga sam u jednom napadu cak primjetio blizu leverkusenove gol linije kako ganja njihovog desnog beka (dakle na suprotnoj strani od njegove prirodne)Rios je napisao/la:Ne branim Ridigera,sinoc odbrana u kompletu zasluzuje slabu ocjenu,samo se ne slazem da je on bio najslabiji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.