FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ja cu doci pa makar snijeg ko klepe padao...libo me taki... ima da grmi pa kad sam s mora se znao vratiti da gledam tekmu mogu i na kisi divljat...
ha ya
ha ya
Semper Fidelis
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma nek' bude posjeta ko sada protiv Olimpika (pun jug),nebo ce da gori,iskreno mislim da je 10KM za sjever malo previse ali kad shvatim da je to najbolja tribina u drzavi mozda nije ni puno...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Kako je za naš portal rekla Ismira Ahmović, federalni meteorolog, ni u narednim danim ne očekuje se poboljšanje vremena. Prema njenim riječima građane BiH u narednih nekoliko dana očekuje nestabilno i prohladno vrijeme sa kišnim padavinama.
Na vrhovima planina moguća je pojava susnježice. U srijedu će pasti manja količina padavina poslijepodne, dok će u četvrtak ponovo padati kiša.
Iako je u proteklom periodu zbog kiše došlo do rasta vodostaja, prestanak padavina uzrokovao je normalizaciju vodostaja i straha od poplava nema.ž

Na vrhovima planina moguća je pojava susnježice. U srijedu će pasti manja količina padavina poslijepodne, dok će u četvrtak ponovo padati kiša.
Iako je u proteklom periodu zbog kiše došlo do rasta vodostaja, prestanak padavina uzrokovao je normalizaciju vodostaja i straha od poplava nema.ž

-
- Kontakt:
Boli me neka stvar hoce li padat kisa, imamo natkrivenu tribinu. Fino poranit i u 12 kartu kupit. A ako se i rasprodaju onda na jug. Poznato je da je najbolje navijanje kad kisa pada
Jel zna neko kako ide ovo sa kartama? Ja mislim da savezu idu pare od finala... Ima li ko od banjalucana da ovo zna posto su oni vec jednu igrali?

Jel zna neko kako ide ovo sa kartama? Ja mislim da savezu idu pare od finala... Ima li ko od banjalucana da ovo zna posto su oni vec jednu igrali?
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
Manijaci, ako vec to nemogu/neznaju lesinari i ostali simpatizeri borca probajte vi u sredu da im omrzenog trenera oterate sa klupe.
Neka se ori grbavicom: "Maricu odlazi!"

- bistrikboy
- Kontakt:
Taman posla da neko misli o Borcu i Maricu...cole-ch je napisao/la:Manijaci, ako vec to nemogu/neznaju lesinari i ostali simpatizeri borca probajte vi u sredu da im omrzenog trenera oterate sa klupe.![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Adnan_TM87
- Kontakt:
POTPISUJEMbistrikboy je napisao/la:Taman posla da neko misli o Borcu i Maricu...cole-ch je napisao/la:Manijaci, ako vec to nemogu/neznaju lesinari i ostali simpatizeri borca probajte vi u sredu da im omrzenog trenera oterate sa klupe.![]()

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
Citaj malo izmedju redova. Moderator si, trebas biti malo vestiji od ostalih. Ko ti dade funkciju!?bistrikboy je napisao/la:Taman posla da neko misli o Borcu i Maricu...cole-ch je napisao/la:Manijaci, ako vec to nemogu/neznaju lesinari i ostali simpatizeri borca probajte vi u sredu da im omrzenog trenera oterate sa klupe.![]()

Nisam ni mislio da se Vi (ti) trebate baviti drugima, vec da drugima zadate lekciju navijanja za buducnost.
Okacite mali trans u fazonu "ako ne mezete vi, oteracemo ga mi" i dugo skandiranje Maricu odlazi!

jel ovo na fazon delija? kada su svi zapjevali zeko lopove jer grobari godinama placu a nista...cole-ch je napisao/la:Manijaci, ako vec to nemogu/neznaju lesinari i ostali simpatizeri borca probajte vi u sredu da im omrzenog trenera oterate sa klupe.![]()
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Fakat bi to mogla biti dobra zajebancijacole-ch je napisao/la:Manijaci, ako vec to nemogu/neznaju lesinari i ostali simpatizeri borca probajte vi u sredu da im omrzenog trenera oterate sa klupe.![]()

Znam da su delije nesto slicno uradile grobarima kad su ovi pokusavali otjerat cuvenog "zeku"...na derbiju preko sjevera digli tansparente "Zeko odlazi nja nja nja nja" i "Hocete da ih mi oteramo kad vec vi ne mozete?" i onda cijeli sjever "zeko lopove, zeko lopove" hahahaa
Dobra provokacija

«My bond with Juventus is very strong and I have a love for this club that goes beyond many other considerations. It’s no coincidence I stayed this year even after some difficult moments.»Alessandro Del Piero
Seyo_TM je napisao/la:jel ovo na fazon delija? kada su svi zapjevali zeko lopove jer grobari godinama placu a nista...cole-ch je napisao/la:Manijaci, ako vec to nemogu/neznaju lesinari i ostali simpatizeri borca probajte vi u sredu da im omrzenog trenera oterate sa klupe.![]()
Da, pevale su delije nesto u tom fazonu topalovicima. Bili bi vam borcevi forumasi do nezaborava zahvalni, a lesinarima bi dali plesku i domaci zadatak.
Jeste, ali tada je grobarska kampanja trajala mnogo duze, s tim sto je Zeku bilo nemoguce otjerati. Ovo sto vi pominjete bilo bi vise u sarkasticnom fazonu, u cilju ismijavanja doticnog trenera i njegovog vanserijskog trenerskog talenta
cisto da covjek postane meta sprdnje i zajebancije cijelog stadiona 

Ako bi se nesto slicno deslio na grbavici imalo bi isti odjek kao i ono u vezi zeke i bjeke. Nije bio cilj delijama da oteraju zeku i bjeku, vec sprdnja sa topalovicima. Satira!pajkan85 je napisao/la:Jeste, ali tada je grobarska kampanja trajala mnogo duze, s tim sto je Zeku bilo nemoguce otjerati. Ovo sto vi pominjete bilo bi vise u sarkasticnom fazonu, u cilju ismijavanja doticnog trenera i njegovog vanserijskog trenerskog talentacisto da covjek postane meta sprdnje i zajebancije cijelog stadiona
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma nemaju Lesinari problema sa tjeranjem trenera...cole-ch je napisao/la:Ako bi se nesto slicno deslio na grbavici imalo bi isti odjek kao i ono u vezi zeke i bjeke. Nije bio cilj delijama da oteraju zeku i bjeku, vec sprdnja sa topalovicima. Satira!pajkan85 je napisao/la:Jeste, ali tada je grobarska kampanja trajala mnogo duze, s tim sto je Zeku bilo nemoguce otjerati. Ovo sto vi pominjete bilo bi vise u sarkasticnom fazonu, u cilju ismijavanja doticnog trenera i njegovog vanserijskog trenerskog talentacisto da covjek postane meta sprdnje i zajebancije cijelog stadiona
jos 53 sata i prvi pehar ove godine je nas,
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
-
- Kontakt:
ma boli na jarane k.u.r.a.c za partizan imas njihovu temu i tamo pisi ovde samo ZELJO i niko vise....

logika je za 10!vermalen je napisao/la: Zbog dalekih putovanja, Crno-beli će sigurno želeti da izbegnu islandski Hafnarfjordur, a najlakši posao će imati ukoliko im protivnik bude Toršavn (Farska Ostrva).
SVI NAS CIJENE................

za ovaj 2 dio posta... BOLI NAS ****

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Cijene karata na prvoj utakmici finala kupa u BL su bile 3 i 5 KM koliko se sjecam. Ako savez odredjuje cijene odakle onda tolika razlika u dvije utakmice?
Ne govorim ovo radi sebe, da me neko pogresno razumije ali ima ljudi koji jedva dodju do onih 5 KM a ovi im stave 7. Uz TV prenos ovim cijenama ce samo doprinjeti slabijoj posjeti.
Ne govorim ovo radi sebe, da me neko pogresno razumije ali ima ljudi koji jedva dodju do onih 5 KM a ovi im stave 7. Uz TV prenos ovim cijenama ce samo doprinjeti slabijoj posjeti.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Savez odredjuje, a zasto je nama tolika cijena nemam pojma...Mozda zbog standardnaStole iz Bora je napisao/la:Cijene karata na prvoj utakmici finala kupa u BL su bile 3 i 5 KM koliko se sjecam. Ako savez odredjuje cijene odakle onda tolika razlika u dvije utakmice?

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!