Koliko kmecanja iz obiteljske izdrkotine ovaj predivan tjedan.Guštamo ko prasci.Hrabri Grci donijeli skoro pa jednu mjesecnu placu.Još jednom,zaista,hvala Tatta

A tek smo počeli,još tri kola pred nama...
BigBigBang je napisao/la:Dinamo je sinoc pokraden cist penal u zadnjem napadu nije sviran ocigledno igranje rukom.
Šta nisu zabili 3 gola pa im sudac ne bi bio kriv?
Zbog čega je baš jučer Zoran odlučio komentirati suđenje? Nije li i jučer mogao, kao bezbroj puta dosad, praviti se slijep na sudačke pogreške? Ili toliko boli kada konačno osjetiš drugu stranu medalje?
Ne možemo, a da ne prokomentiramo Zoranovu izjavu otprije dva dana, uoči jučerašnjeg dvoboja protiv Olympiacosa.
- Naša pobjeda bila bi iznenađenje, no nije nerealno. Malo sreće, malo stativa, malo slabiji protivnik, malo sudačka pogreška i – sve je moguće.
Bez imalo srama i poštovanja prema sportskim protivnicima, Zoran je, „mrtav-ladan“, dan prije utakmice poželio pokoju sudačku pogrešku u korist Dinama
Zoki cigane kmecavi kme kme
I naravno treba istaknuti vracanje nogometa u grad najavljeno ovdje na forumu od strane raznih "poznavanatelja" situacije:

I onda manje od 15 000 u utakmici LP (od čega vjerojatno ni pola sa kupljenim kartama) gdje Tattina izdrkotina moze napraviti ogroman korak prema plasmanu u drugu fazu.Prvoklasno prskanje.
Treba spomenuti i heroja Milojevića sa Zvezdinom kapom:
I licemjere iz obiteljske izdkotine koji opet jašu jer,pazi sad,smatraju kapu Zvezde provokacijom
[url]http://www.i*dex.hr/sport/clanak/mamic-u-beogradu-tulumario-s-legijinim-pukovnikom-arkanovim-suborcem-i-vukovarskim-okupatorom/699323.aspx[/url]
http://****/a124625/Sport/Fudbal/Zd ... izana.html
Pravda za Milojevića
Javio se i legendarni Srecko Bogdan:
Nogometna reprezentacija je izgubila svojoj kult, ono što je nekad predstavljala. Ista stvar se dešava u mom Dinamu. Ljudi koji vode Savez i Dinamo iz nekih svojih, meni nejasnih interesa potpuno su udaljili navijače i od reprezentacije i od Dinama. Užasno me to ljuti i tužan sam kad to vidim. Meni je Dinamo svetinja. Kad sam sa 17 godina došao u Dinamo mislio sam da sanjam. Ta sreća, to zadovoljstvo, ne mogu vam opisati koji je to bio osjećaj. Na utakmice Dinama dolazili su ljudi iz cijele Jugoslavije, a stadioni su bili puni. Danas taj Dinamo proslavlja tko zna koji naslov po redu pred manje od tisuću ljudi. Ista stvar je i sa reprezentacijom. Danas se sve okrenulo naopačke. Ljude više nije briga za nogomet, nemaju pravih uzora među nogometašima, razočarani su. S druge strane, ljude koji vode Savez i Dinamo očito nije briga za gledatelje. Ne shvaćaju da nogomet nije samo biznis i da se on u prvom redu i igra zbog gledatelja. Klub koji nema navijače nije klub, to je tako. Takvo stanje nije normalno i neodrživo je i pod hitno ga treba mijenjati. Samo, nažalost, uvjeren sam da će taj proces biti dugotrajan
…
Ne pričam ovo bez veze, jer me baš zanima što će ti ljudi koji vode hrvatski nogomet napraviti kad im baza presuši, a jednom sigurno hoće, jer je čudo kako uspijevamo iz godine u godinu u ovim primitivnim uvjetima stvarati igrače. Baš me zanima hoće li se onda zamisliti.''
I dok se u Zagrebu uslijed silovanja i krađe kluba obiteljska izdrkotina već godinama naveliko bojkotira,a razni stručnjaci pametuju o razmaženim Zagrepčanima Bayernovi "kmecavci" su odlučili bojkotirati zbog cijena ulaznica.Zbilja razmazena stoka ti Bavarci.
I za kraj da ne kažu kako širimo samo negativu evo i neceg pozitivnog:Ademi pozitivan i na B nalazu.A sad adio i tko zna kad i tko zna gdje...
Izbori