Edin Višća

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

jasmin10
Kontakt:

Re: Edin Višća

Post Postao/la jasmin10 » 25 okt 2015, 16:31

Cuj mali :roll: A nije mu Mujdza smetao protiv Izraela?
Solidan igrač za rotacije, ponekad zna bljesnuti i to je to.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 25 okt 2015, 16:32

jasmin10 je napisao/la:Cuj mali :roll: A nije mu Mujdza smetao protiv Izraela?
Solidan igrač za rotacije, ponekad zna bljesnuti i to je to.

Objasnio :clap: :clap:
"We need to suffer. And we need to fight."

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 25 okt 2015, 16:40

Bravo majstore. Hajrović ne može nikako da se poredi sa Višćom jer on prvo mora da krene da igra da bi ušao u bilo kakve opcije. Do tad je Višća u prvih 11. Da obojica igraju u dobrim klubovima a najmanji problem će biti koje u prvih 11. Treba imati više igrača različitih profila koji mogu odgovorit datoj situaciji. :bih:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 25 okt 2015, 16:41

Unofficialpage je napisao/la:Bravo majstore. Hajrović ne može nikako da se poredi sa Višćom jer on prvo mora da krene da igra da bi ušao u bilo kakve opcije. Do tad je Višća u prvih 11. Da obojica igraju u dobrim klubovima a najmanji problem će biti koje u prvih 11. Treba imati više igrača različitih profila koji mogu odgovorit datoj situaciji. :bih:
Bgm strah me da Višća mi ne uvali gol na osm :P
"We need to suffer. And we need to fight."

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 okt 2015, 16:44

Znaci ako sam skontao ovo. Mensur Mujdza koji je odigrao okruglo 100 utakmica u Bundesligi. Koji poslje 6 sezona u Bundesligi igra prvi put "Cvajtu" kao kapiten kluba. Momak koji je bio fenomenalan protiv Francuza. Pa je imao onu tesku povredu. Momak koji skoro nikada nije zakazao u reprezentaciji gdje je pruzao dobre do odlicne partije. I sada je imao doduse malo losije dvije partije.

I koliko sam uspio skontati zato jer navodno Visca mora da igra defanzivno i pomaze beku ( sto inace i rade krila ) to je razlog njegovih losijij partija ( u ofanzivnom-napadackom segmentu ) inace on bi igrao bolje ??

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 25 okt 2015, 16:49

Captain4 je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Bravo majstore. Hajrović ne može nikako da se poredi sa Višćom jer on prvo mora da krene da igra da bi ušao u bilo kakve opcije. Do tad je Višća u prvih 11. Da obojica igraju u dobrim klubovima a najmanji problem će biti koje u prvih 11. Treba imati više igrača različitih profila koji mogu odgovorit datoj situaciji. :bih:
Bgm strah me da Višća mi ne uvali gol na osm :P
Nema šta da te bude strah, vidiš da ga je krenulo. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 25 okt 2015, 16:53

Ajax je napisao/la:Znaci ako sam skontao ovo. Mensur Mujdza koji je odigrao okruglo 100 utakmica u Bundesligi. Koji poslje 6 sezona u Bundesligi igra prvi put "Cvajtu" kao kapiten kluba. Momak koji je bio fenomenalan protiv Francuza. Pa je imao onu tesku povredu. Momak koji skoro nikada nije zakazao u reprezentaciji gdje je pruzao dobre do odlicne partije. I sada je imao doduse malo losije dvije partije.

I koliko sam uspio skontati zato jer navodno Visca mora da igra defanzivno i pomaze beku ( sto inace i rade krila ) to je razlog njegovih losijij partija ( u ofanzivnom-napadackom segmentu ) inace on bi igrao bolje ??
Pa da, da Mujdža igra bolje onda bi Višća znao predriblati igrača i kvalitetno centrirati. :lolno:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 okt 2015, 16:55

Sheyi je napisao/la:Pa da, da Mujdža igra bolje onda bi Višća znao predriblati igrača i kvalitetno centrirati. :lolno:
:lolno: :lolno:

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 25 okt 2015, 17:06

Visca je dobar igrac, vise nego solidan , ta njegova igracka kvaliteta se mnogo vise reflektuje u klubu nego u reprezentaciji bas zbog razlicitog sistema igre koja se forsira u klubu, samo on meni nije igrac za svaku utakmicu u reprezentaciji.Sad protiv Irske bih volio vidjeti Hajrovica jer mislim da je adekvatniji za ovu vrstu protivnika nego Visca.Međutim, Viscina forma pa evo sad i ovi golovi rade protiv Hajrovica koji je nazalost van forme.
Vjerovatno Mesa nece ni ubacivati Hajrovica eventualno zadnjih 20-tak minuta u ovisnosti od rezultata,e sad se postavlja pitanje koliko ce nam Visca pomoci ili odmoci u predhodnih 60-70 minuta koliko bude na terenu.
I nije bas forma u klubu jedini pokazatelj ko se treba naći u prvih jedanaest.Ako povucemo paralelu na relacijama Hajrovic (ne igra)-Visca (standardan ) i Medunjanin (ne igra )- Hadzic (standardan ) moze li iko ovdje reci da bi nam Hadzic protiv Kipra donio baraz kao sto je uradio Medunjanin .Naravno da ne bih, bez obzira sto je u mnogo boljoj formi od Harisa.Ista je situacija i sa Hajrovicem i Viscom.
Ono sto hocu da kazem je da standardnost igraca ne mora biti presudan faktor kojeg cemo se ovdje drzati kao pijan plota.Bitno je ono pojedini igrac moze uraditi protiv odredenog protivnika, koliki doprinos moze dati reprezentaciji u datom trenutku.
Opet ponavljam Visca je dobar igrac za odredjene reprezentacije , Hajrovic za neke druge i to je to.Izrael je bio idealan protivnik za Viscu i on je to maksimalno iskoristio dok je Hajrovic mnogo bolje rrjesenje za protivnika poput Irske.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 25 okt 2015, 17:08

Ajax je napisao/la:Znaci ako sam skontao ovo. Mensur Mujdza koji je odigrao okruglo 100 utakmica u Bundesligi. Koji poslje 6 sezona u Bundesligi igra prvi put "Cvajtu" kao kapiten kluba. Momak koji je bio fenomenalan protiv Francuza. Pa je imao onu tesku povredu. Momak koji skoro nikada nije zakazao u reprezentaciji gdje je pruzao dobre do odlicne partije. I sada je imao doduse malo losije dvije partije.

Odlicno si to skontao samo ono oko 100 utakmica u bundes ligi je bilo nepotrebno, dok je igrao te utakmice bio je nazamjenljiv i ponajbolji u reprezentaciji, sada je to proslost narocito posle povrede protiv Francuza, iskreno vise nikoga nije u stanju zaustaviti na svojoj strani, naprijed nesto i moze jos. Ako ce igrati zbog minulog rada onda nek igra krilo manja bi steta bila. Necu da kazem da ne razumijes fudbal ali bi morao znati sta takav bek znaci za krilo, a nisi valjda ni corav, vidio si svojim ocima da je Visca zatvarao vise tu desnu stranu nego sto je mislio na naprijed. Sasvim nezasluzeno so o Visci misli da ne zna centrirati, da ne zna proci nekoga, "da ne zna lopte" za razliku od Harovica, i slicne gluposti. Visca je imao i assistencija iz centarsuteva, i iz proigravanje, na nekoj od skorasnjih utakmica sjecam se njegovo proigravanja petom i ostavljanje cini mi se Vede jedan na jedan. Nego Visca je tih momak, suti i igra, ispunjava ono sto mu se kaze, nije onaj koji ce reci "pogledajte kakav sam igrac na you tube", "ovaj klub mi je samo odskocna daske" i slicne budalastinje. Takvi ne prolaze dobro kod raje, narocite ne kod "forumskih strucnjaka", ali na srecu pravi strucnjaci i te kako cijene takve igrace.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 okt 2015, 17:13

Imao je Mujdza itekako dobrih utakmica poslje te utakmice protiv Francuske to nikako nije bila njegova zadnja dobra partija u reprezentaciji i imati ce ih opet. Nadamo se vec protiv Iraca. Mujdza nije kriv za losije partije Visce. On iako je pomagao defanzivno jos uvijek je imao dovoljno vremena da napavi nesto i ofanzivno. Inace moderna krila igraju po cijelom terenu od svojih to protivnickih 16m.

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 25 okt 2015, 17:17

Sto se tice drugog, boljeg kluba, najvaznije je kako se on osjeca. Cini mi se da jedio prilicno jakog projekta koji ima za cilj da od skorasnjeg drugoligasa napravi solidan prvoligaski klub koji ce vise stremiti prema vrhu nego se boriti za opstanak. Vjerovatno je fino i placen, njegovi nastupi su bez upitnika, cijenjen je u klubu i u gradu. Znaci, ako je njemu fino, onda je i nama, vjerovatno bi se raja vise popalila da potpise naprimjer za Wolfsburg te izjavi da mu je to samo odskocna daska. I uopste mi smo cudni i cesto sve precjenjujemo te trazimo od nasih igraca mnogo vise nego sto oni mogu. Besic, je li poceo da ulazi odmah je po vrlim strucnjacima "prekucao mrtvi Everton" i vec su mu se nalazili Chelzi, United, Arsenal... Begovic cim je postao standardan u Stoke postao je naravno po nasim nerealnim ocjenama i medju 3 najbolja golmana engleske, Mire mora u Barcelonu.

Pivopija
Kontakt:

Re: RE: Re: Edin Višća

Post Postao/la Pivopija » 25 okt 2015, 17:24

Ajax je napisao/la:Imao je Mujdza itekako dobrih utakmica poslje te utakmice protiv Francuske to nikako nije bila njegova zadnja dobra partija u reprezentaciji i imati ce ih opet. Nadamo se vec protiv Iraca. Mujdza nije kriv za losije partije Visce. On iako je pomagao defanzivno jos uvijek je imao dovoljno vremena da napavi nesto i ofanzivno. Inace moderna krila igraju po cijelom terenu od svojih to protivnickih 16m.
Npr. protiv Grcke u Zenici je odigrao vrhunski.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 25 okt 2015, 17:27

Za Mujdzu ne kazem da nije imao nijednu dobru posle Francuske, ali je DO FRANSUSKE imao SVAKU dobru. Posle je bilo vise toplo- hladno da bi zadnjih pa i 10-ak utakmica postalo iskljucivo hladno. Dobro, nismo imali boljeg moralo se trpiti ali ove zadnje dvije su pokazala da je "dotjeralo cara do duvara".

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 25 okt 2015, 18:11

''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 okt 2015, 18:29

mokhe je napisao/la:loš ovaj višća skroooz
http://www.goalsarena.org/en/video/turk ... aspor.html
Ma kesa mrtva, bolji Hajrovic
Bezzze golovi
Nad tobom sunce najljepše sja

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 okt 2015, 18:30

Au jbt kakva simultanka, sam ih je razbio :bow:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 25 okt 2015, 18:35

Doktor Visca.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 25 okt 2015, 19:02

Kakva partija, sjajan je bio danas stvarno, bravo Edine :thumbup: :clap:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 7 gostiju.