Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Re: Manchester United FC
jestel' živi levati
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Imam neki osjecaj da ce ovo biti danasnji tim:
Ddg
Darmian Small Jones Rojo
Schneiderlin Schweinsteiger
Mata Fellaini Martial
Rooney
Ddg
Darmian Small Jones Rojo
Mata Fellaini Martial
Rooney
Blind na beku 100% umjesto RojaElTigre9 je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce ovo biti danasnji tim:
Ddg
Darmian Small Jones Rojo
Mata Fellaini Martial
Rooney
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Mozda je vrijeme i za Depaya ponovo,ali bojim se da bi Herrera tad izgubio mjesto a u ovom trenutku nam je Herrera potrebniji.
Nadati se samo dobroj postavci LvG-a jer tu lezi kljuc svega jer kod nas u zadnje vrijeme i nije puno bitno ko igra
Nadati se samo dobroj postavci LvG-a jer tu lezi kljuc svega jer kod nas u zadnje vrijeme i nije puno bitno ko igra

Sretan rodjendan legendo! Da budes na top nivou jos najmanje 5 sezona.
Danas idemo na pobjedu. To su svi iz kluba najavili.
Depay i Martial za 2-0, aBd.
Danas idemo na pobjedu. To su svi iz kluba najavili.
Depay i Martial za 2-0, aBd.
Siguran sam da ce protivnik imati posjed, a to bi nam moglo ici na ruku.
City bez Aguera i Nasrija, dok bi Silva mogao dobiti odredjenu minutazu.
Kod nas nema nekih povreda, sem Younga i McNaira.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ljudi kad je utakmica, valjda je trebala biti u 15:00, ali se kod nas pomjerio sat pa sad jedna stranica kaže u 16:00?
utakmica počinje u 15:05 oficijelno, po našem vremenu
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
mislim da bi nam danas korisniji bio Rojo prvo zbog skok igre kod prekida gdje je City veoma opasan i drugo zbog brzih krila koje imaju a tu bi mislim Blind imao problema ako bi igrao beka jer mu brzina nije jaca stranaEPL je napisao/la:Blind na beku 100% umjesto RojaElTigre9 je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce ovo biti danasnji tim:
Ddg
Darmian Small Jones Rojo
Mata Fellaini Martial
Rooney
tako da ja tipujem na Roja
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Blind je bolji u pozicioniranju na toj bocnoj poziciji. Sto se brzine tice, tu je sasvim mala razlika. Onda, Blind ima bolji pregled igre, centrsut, tak msm da dosta toga pomenutog ide u prilog.
Ebo ti skok igru protiv Citya, ima tu ko parirati.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 25 okt 2015, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam siguran da će City imati posjed.Asteriks je napisao/la:Siguran sam da ce protivnik imati posjed, a to bi nam moglo ici na ruku.
Jedina stvar koju je tulipan donio ovom Unitedu je impotentni posjed lopte. Sjećam se da smo na Stamfod Bridgeu prošle godine imali preko 60% posjed ali samo izgubili naravno.
Mislim da će Fellaini početi i da će odlučiti utakmicu u našu ili protivničku korist.
LvG OUT!
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Aludirao sam na mec protiv Evertona, gdje je protivnik imao nest vise posjeda, pa sam povukao paralalu za danasnji mec.
Kakav je ovo termin uopšte? Čuj u 15:05. Kako god, mislim da City ima veće šanse od nas u današnjem derbiju. United igra toplo-hladno. Pobjeda protiv Evertona od 3:0 (igra srednja žalost), onda u Moskvi 1:1. Naš zadnji derbi sa Arsenalom je završio kako je završio što nam ne daje nikakvo pravo da budemo ''nabrijani''. Po meni bi trebalo da počne Herrera, nekako ulijeva sigurnost tu u sredini, ali ko zna šta je Tulipan smislio. 

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
ali opet dosta zavisi od toga kako cemo igrati ali mislim da ko god da igrao od ove 2 nece biti neke velike razlikeAsteriks je napisao/la:Blind je bolji u pozicioniranju na toj bocnoj poziciji. Sto se brzine tice, tu je sasvim mala razlika. Onda, Blind ima bolji pregled igre, centrsut, tak msm da dosta toga pomenutog ide u prilog.
ne bih se slozio da je mala razlika u brzini a sto se tice centarsuta vidio si protiv Evertona

slazem se s @AlanSmith14 mislim da cemo mi imati posjed i to preko 60%
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Naravno da jest, a Rojo nije uopce prodoran bek.ne bih se slozio da je mala razlika u brzini a sto se tice centarsuta vidio si protiv Evertona
Sjecas se mozda dugih lopti koje je Blind slao iz odbrane, sjajni pasevi, te vrhunski centarsutevi. Jedan takav je i na sp uputio prema Robinu gdje je ovaj skoro pa leteci matirao protivnika.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ja sve kontam da je utakmica u 17.00, mog'o sam se zeznut pravo.
Što se sastava tiče, i ja očekujem Blinda danas na lijevom beku, nekako mislim da će ga danas vratit u prvih 11. Kao potencijalno iznenađenje vidim Valenciu na desnom beku, iako to nikako ne bih volio vidjet. Kad je u pitanju vezni red i napad, mislim da ide sve isto kao i protiv Evertona.
Uglavnom, nadam se da se može ponoviti nešto slično kao u prethodnom međusobnom okršaju.
City jest oslabljen, no to je i dalje odlična ekipa, ali zbog prednosti domaćeg terena ipak se nadam da će United odnijeti pobjedu i preskočiti ih na tabeli.

Što se sastava tiče, i ja očekujem Blinda danas na lijevom beku, nekako mislim da će ga danas vratit u prvih 11. Kao potencijalno iznenađenje vidim Valenciu na desnom beku, iako to nikako ne bih volio vidjet. Kad je u pitanju vezni red i napad, mislim da ide sve isto kao i protiv Evertona.
Uglavnom, nadam se da se može ponoviti nešto slično kao u prethodnom međusobnom okršaju.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
[youtube][/youtube]Asteriks je napisao/la:Naravno da jest, a Rojo nije uopce prodoran bek.ne bih se slozio da je mala razlika u brzini a sto se tice centarsuta vidio si protiv Evertona
Sjecas se mozda dugih lopti koje je Blind slao iz odbrane, sjajni pasevi, te vrhunski centarsutevi. Jedan takav je i na sp uputio prema Robinu gdje je ovaj skoro pa leteci matirao protivnika.

''Neka me mrze samo da me se boje''
Maestralno, decko ima fenomenalne lopte. Povratkom Jonesa nema mjesta u centru, ali zato po meni dosta bolje rjesenje na beku neg Rojo.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Bgm, pogodi' ja za Valenciu.United XI: De Gea; Valencia, Jones, Smalling, Rojo; Schweinsteiger, Schneiderlin, Herrera; Mata, Rooney, Martial. Subs: Romero, Blind, Darmian, Carrick, Lingard, Memphis, Fellaini.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.