Zip je napisao/la:Jedini krivac za sve ovo ne Uprava.
Pa jbte 5 trenera promjenili, sve isti igraci.. Isti problemi, iste price pricamo.. Nikad upravu nismo spomenuli..
Al bgmi, yebes ti sve ako ce igraci da se dog kad ce odigrati dobro a kad ne.
Uostalom, imate primjet Benke. Igrao je prije, trcao i lomio se na terenu.
Sad je cisti qurac/prosjek ove ligei ekipe.
Danas ko kakva pichka, nece da se pomjeri.. Veci Panj od zirua postao..
Kod nas il sve stima il nista ne valja. A ocito da ne moze sve stimati..
Žika ga i danas zabio, a arsenal prvi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ima u Brazilu ali recimo igraci iz druge lige se placaju po nekoliko miliona eura a isto tako oni iz dodjeg dijela tabele Serij A, o Cileu bi se dalo diskutovati izuzev Colo Colo, Catolice, Universidad de Cilea ili Wanderersa, oni isto masnije prodaju.Besic je napisao/la:Bolanos brate jel ima šta u Brazilu u klubovima u donjem djelu tabele ili Čile i Argentina ? Imal šta kod onih u Venecueli , Urugvaju il Paragvaju ? A za neke normalne pare ?Bolanos je napisao/la:Kolumbija jako tesko jarane, mozes dovoditi recimo iz Cucute ili Chico-sa i to skoro besplatno ali sve sto iole valja kupe Nacional i jos 5-6 timova. Slazem se da je tamo ekstra podrucje za kupovinu ali za to nemamo cash.Besic je napisao/la:Hebe nas što samo 6 stranaca može igrat ,a i da je 15 mi bi i dalje dovodili Makedonce , Srbe , Bugare i Rumune iako za te pare možeš dovest 2-3 igrača iz Kolumbije da oru teren .![]()

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ne mozemo Subica dovesti iz Borca koji se gasi, jer smo trebali platiti odstetu, a hocemo ove iz J. Amerike.
Valjda ce doci brzo i to vrijeme kad cemo moci dati 300-400k za igraca.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Peru , Ekvador , Bolivija imal tu kakve nafake ?

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hocemo napravit peticiju Kusturici da nam salje Bolanosa dole u prasumu da nam dovede te momke?? 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ruku u vatru da bi bolje odradio posao od inih skauta u našem taboruFrancescoTotti je napisao/la:Hocemo napravit peticiju Kusturici da nam salje Bolanosa dole u prasumu da nam dovede te momke??

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
FK Sarajevo
OsmanhodzicBuco je napisao/la:Zip je napisao/la:Jedini krivac za sve ovo ne Uprava.
Pa jbte 5 trenera promjenili, sve isti igraci.. Isti problemi, iste price pricamo.. Nikad upravu nismo spomenuli..
Al bgmi, yebes ti sve ako ce igraci da se dog kad ce odigrati dobro a kad ne.
Uostalom, imate primjet Benke. Igrao je prije, trcao i lomio se na terenu.
Sad je cisti qurac/prosjek ove ligei ekipe.
Danas ko kakva pichka, nece da se pomjeri.. Veci Panj od zirua postao..
Kod nas il sve stima il nista ne valja. A ocito da ne moze sve stimati..
Žika ga i danas zabio, a arsenal prvi
Ocekujem od Benke da ga zabije za prvu poziciju

A nasi se izgleda zadovoljavaju sa sitnicama.
Ja kao bivsi sportista kojeg je povreda sprecila, shvatam da ljudi imaju los dan.. Jednostavno ne ide..
Al jarane moj, pred punim stadionom, na onakvom terenu( najbolji teren u Ligi poslije Zenica), u onakvim uslovima, za rodjendan kluba.. Bez qurca odigrati nije los dan, to su prvo djubrad ljudska, pa tek djubrad u sportskom.
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 24 okt 2015, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Haha udri brigu na veselje, daj da malo mastamo. Mozel da dovedemo jedno 2 Kenijca, da nam ima ko trcati posto ovi nasi nisu dovoljno fizicki spremni? Kenenisa Bekele free agent 

Peru, naravno brate. Sad odmah 6-7 ekstra igraca. Ekvador- drama i bolest koliko su jaki (moj nick je po najboljem igracu njihove lige). Bolivija- tu i tamo brate, po meni najlosija liga, da nema Bolivara qrac od lige a oni imaju cash pa dovode ovako iskusnije, sta reci kad se najbolji igrac lige zove Pablo Escobar i ima 36 godina.Besic je napisao/la:Peru , Ekvador , Bolivija imal tu kakve nafake ?![]()

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ništa onda po dvojicu iz Ekvadora i Perua nekako su najpovoljniji .Bolanos je napisao/la:Peru, naravno brate. Sad odmah 6-7 ekstra igraca. Ekvador- drama i bolest koliko su jaki (moj nick je po najboljem igracu njihove lige). Bolivija- tu i tamo brate, po meni najlosija liga, da nema Bolivara qrac od lige a oni imaju cash pa dovode ovako iskusnije, sta reci kad se najbolji igrac lige zove Pablo Escobar i ima 36 godina.Besic je napisao/la:Peru , Ekvador , Bolivija imal tu kakve nafake ?![]()
![]()

Besic je napisao/la:Ništa onda po dvojicu iz Ekvadora i Perua nekako su najpovoljniji .Bolanos je napisao/la:Peru, naravno brate. Sad odmah 6-7 ekstra igraca. Ekvador- drama i bolest koliko su jaki (moj nick je po najboljem igracu njihove lige). Bolivija- tu i tamo brate, po meni najlosija liga, da nema Bolivara qrac od lige a oni imaju cash pa dovode ovako iskusnije, sta reci kad se najbolji igrac lige zove Pablo Escobar i ima 36 godina.Besic je napisao/la:Peru , Ekvador , Bolivija imal tu kakve nafake ?![]()
![]()
. I ovog s tvog avatara pokupit nekad

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Mi moramo prvu u potpunosti iscrpiti nase trziste. Ima i ovdje kvalitetnih igraca samo ih treba prepoznati i za neke mozda i nesto platiti. Nama ovdje treba kvalitetan skauting i selekcija pa onda da se okrenemo J Americi.
Evo recimo nama su ove godine 'promakla' dva dobra igraca Ordagic i Subic. Prvi nam kao nije trebao,a za drugog kao nismo imali para ili zato sto je 'chetnik'.
A dovodili smo igrace slabije kvalitete,a isto bi im para dali kao i pomenutoj dvojici.
Evo recimo nama su ove godine 'promakla' dva dobra igraca Ordagic i Subic. Prvi nam kao nije trebao,a za drugog kao nismo imali para ili zato sto je 'chetnik'.
A dovodili smo igrace slabije kvalitete,a isto bi im para dali kao i pomenutoj dvojici.
Ja ne znam jesmo li mi ikad kupili igrača od direktnog konkurenta ili kluba iz top 4 .
Sta je sa @jurisicduska,@hilmo,@pantelija, bas me zanima njihov komentar na danasnju utakmicu i opcenito o ovoj ekipi/treneru.
Naša konstanta je toplo-hladno.sarajlija je napisao/la:Mislim na nase manekene, na igru i tako te stvari opet ce mi par godina zivota oduzetiHigh je napisao/la:Jašta će.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- ElCartel11
- Kontakt:
E moj Duska sta je tebi Cartel rekao. Nesto se opasno muljaElCartel11 je napisao/la:Kad god je bila velika kvota na nas (govorim za ligu) mi ili smo zijanili ili odigrali nerijesenojurisicduska je napisao/la:Kvota 2 na Sarajevo, pa eto ko hoće umjesto jednog stana da ima dva nek se okladi.
Ja dobre kvote braćo moja.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
FrancescoTotti je napisao/la:Hocemo napravit peticiju Kusturici da nam salje Bolanosa dole u prasumu da nam dovede te momke??

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Pročešljao sam malo koliko neki klubovi kod susjeda imaju igrača van EX - Yu i bez Albanaca takođe ; Dinamo 12 , Zvezda 6 i Partizan 4 , a mi npr 2 . Ikande i Kallasi .
Racunaj da Zvezdi Vieira vrijedi kao 5 igraca.Besic je napisao/la:Pročešljao sam malo koliko neki klubovi kod susjeda imaju igrača van EX - Yu i bez Albanaca takođe ; Dinamo 12 , Zvezda 6 i Partizan 4 , a mi npr 2 . Ikande i Kallasi .
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
a što to samo njih prozivaš svima nam je preko kurca ne znam šta pametno reči osim BBBBBBBBRRRRRRRUUUUUUKKKKKAAAAAzagorski je napisao/la:Sta je sa @jurisicduska,@hilmo,@pantelija, bas me zanima njihov komentar na danasnju utakmicu i opcenito o ovoj ekipi/treneru.

Sarajevo ljubavi moja!
Trenutno korisnika/ca: BungaBum, Google [Bot], Hajdeee, MaroonBjelave, OldTownDistrict, Tatamata1946 i 43 gosta.