FK Željezničar (opšte diskusije)
- storm_raider
- Kontakt:
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Neka Aldine sine, kad tata nije tu ti odmah na forum. U pijesak i igraj se kao sva normalna djeca, sad ce tatica.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Posto sam primjetio ogromno interesovanje od strane navijaca Zaljeznicara za rezultate ekipe Lecha osjecam se eto obavezan da vam saopstim da je taj Lech veceras u gostima dobio prvoplasiranu ekipu Serie A. Fiorentinu..[/quote]
ok[/quote]
Koga briga i Lech i za Ferenc prijatelju ?[/quote]
Ako te nije briga preskocis.[/quote]
Aldine zaobidji me molim te!
ok[/quote]
Koga briga i Lech i za Ferenc prijatelju ?[/quote]
Ako te nije briga preskocis.[/quote]
Aldine zaobidji me molim te!
-
- Kontakt:
Postavi nam tabelu Madjarske lige dive!HordasOdMalena je napisao/la:U strasnoj belgijskoj ligi Standard je boljimilanribar je napisao/la:U strasnoj poljskoj ligi se nalaze na posljednjem 16. mjestu, joj levata majko mila
A ne zaboravi da smo izbacili mi Genka iz te strasne belgijske lige gdje je Standard zadnji![]()
- milanribar
- Kontakt:
Matora budala na temi jadna nam majka

- storm_raider
- Kontakt:
Ah, Aldin, Dona i ostalih 100 nickova. Drugi nick, ista budala. U pijesak, doci ce tatica.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- bistrikboy
- Kontakt:

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Po tebi je onda ta liga bolja od belgijske??Harisharis je napisao/la:Postavi nam tabelu Madjarske lige dive!HordasOdMalena je napisao/la:U strasnoj belgijskoj ligi Standard je boljimilanribar je napisao/la:U strasnoj poljskoj ligi se nalaze na posljednjem 16. mjestu, joj levata majko mila
A ne zaboravi da smo izbacili mi Genka iz te strasne belgijske lige gdje je Standard zadnji![]()
Zanimljivo...
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
prije ste bili jaki sa ovim linkovima sta je ovo nigdje linka sa glave...

Spasi Antolovic zicer.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- Crni gavran
- Kontakt:
Cestitam, 4:0 sve govori dovoljno!
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Zato Thiago zabi dva....Shooter je napisao/la:Spasi Antolovic zicer.
Hahahahhhah
Nismo ni slutili da vas mozemo 4-0 dobiti sad trenutno ali odcepilo na vama sorry. Ne znam gdje samo vama zapelo jer nisam pratio preko tv nego tekstualni I preko radija.Crni gavran je napisao/la:Cestitam, 4:0 sve govori dovoljno!
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Jaozinho22
- Kontakt:
Pogodila ga jaraneShooter je napisao/la:Spasi Antolovic zicer.

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Bit će protiv rudaraKenoRob je napisao/la:prije ste bili jaki sa ovim linkovima sta je ovo nigdje linka sa glave...
To nije bilo krova u Prijedoru da Simeone vodi tekmu s njega? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
skolski primjer njanjavog humora s lavora.joker90 je napisao/la:To nije bilo krova u Prijedoru da Simeone vodi tekmu s njega?
51%--------49%
Kako je samo mirno na ovim opstim temam 
Lijepi strah. Niko ne smije da provocira jer se boji da ce biti provociran vec slijedece sedmice
Klubovi nam se nadmecu ko ce vecu bruku dozivjeti

Lijepi strah. Niko ne smije da provocira jer se boji da ce biti provociran vec slijedece sedmice

Klubovi nam se nadmecu ko ce vecu bruku dozivjeti

Izvinjavam se na upadu. Čisto da prokomentarišem. Kompletna ova liga je , kako bi naš narod rekao na horuk. I vi, i mi, i Sloboda, Zrinjski, Široki itd, igramo toplo hladno, ono terminski, pa ko koga, i u velikom broju slučajeva psihološka prednost domaćeg terena i veća želja presudi. Svi klubovi su u PL više manje u pola "koplja" i svako može dobiti svakoga, što je očiti primjer jedne NE kvalitetne i rekao bih seljačke lige, NA ŽALOST.
Jedina nada ostaje da će se nešto ozbiljniji fudbal/nogomet gledati kad se ovaj cirkus od lige skrati !
Jedina nada ostaje da će se nešto ozbiljniji fudbal/nogomet gledati kad se ovaj cirkus od lige skrati !
U novi boj ...
hz033 je napisao/la:Izvinjavam se na upadu. Čisto da prokomentarišem. Kompletna ova liga je , kako bi naš narod rekao na horuk. I vi, i mi, i Sloboda, Zrinjski, Široki itd, igramo toplo hladno, ono terminski, pa ko koga, i u velikom broju slučajeva psihološka prednost domaćeg terena i veća želja presudi. Svi klubovi su u PL više manje u pola "koplja" i svako može dobiti svakoga, što je očiti primjer jedne NE kvalitetne i rekao bih seljačke lige, NA ŽALOST.

Od Zrinjskog izgubiš zbog slabe realizacije iako si ga mogao obrukati na domaćem terenu ali te Mladost rastavi..
Dobiješ Sarajeva uz istu takvu mogućnost da zabiješ više od jednog gola ali te Travnik pocijepa..
Sa Širokim igraš gotovo cijelu utakmicu sa igračem manje, pred kraj primiš gol te ti ukradu pobjedu u zadnjoj minuti utakmice ali ti Rudar iz Prijedora onemogući da tri pasa uvežeš na utakmici..
Niko ovdje nije debelo iznad ostalih, mala je razlika između trećeg i petnaestog, svako svakog može dobiti bez obzira da li se utakmica igra na tvom terenu ili na strani.. I kažu engleska liga zanimljiva

@Evander, izgleda da je tako

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
- Kontakt:
@ajzea, najjaci komentar na vasem topicu, za vuvuzelu i dekoncentraciju vasih 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, alemsa, antisisoja1919, bordobijeli, bvsic, Fudo, Hrammm1921, Kaunas, kolezeljovac, LondonBlues, ristagrad, Samba71, Sheyi, successminator, Zagor, ZaZelju, zeljovolimte i 95 gostiju.