Pazi šta prizivaš, ako srokamo Zrinjski, eto nas blizu Vas.solinas je napisao/la:Hajde sad fino skinite nam i zrinjski sa ledja,mi cemo nekako ukrotiti pitare
Svoj vi posao.o tome cemo razmisljati kasnijeFKMLADOSTDK je napisao/la:Pazi šta prizivaš, ako srokamo Zrinjski, eto nas blizu Vas.solinas je napisao/la:Hajde sad fino skinite nam i zrinjski sa ledja,mi cemo nekako ukrotiti pitare
Po onom jučer meni je izgledalo k'o da smo mi ti koji ćemo se boriti za opstanak. Još jednom svaka čast i sretno.ziher je napisao/la:Hvala svim na cestitkama a navijacima Sarajeva kapa do poda na brojnosti, na fantasticnom navijanju i to bez i jedne ruzne rijeci ili povika za nasu ekipu ili prema nasoj publici, veliki respekt. Onakva atmosfera je za pozeljeti. Mi smo pokazali da imamo dobar tim ali isto tako vjerujem da ste se uvjerili u nasu ozbiljnost s obzirom sta smo napravili od stadiona za kratko vrijeme. Nama i dalje slijedi borba za opstanak a ova tri boda ce nam puno znaciti u nastavku prvenstva.
Ma travnjak je nebitan, svakako ne igramo na svom stadionu, nije još završen, upravu si bio, ko zna kad ćemo ga završit. A i da igramo na svom stadionu, nemamo svojih navijača, na ogradi naslonjeno par ljudi i ako kiša pada onda izgledaju ko pokisli. A od navijanja, samo se kašalj ćuje, jer puno onu škiju puše. A ta drenaža, šta ti je to? Sve što si nam predvidio u pravu si bioBatistutA19 je napisao/la:Cestitke na pobjedi i sad opeg 2 gostujete Zrinjskom pa nama jer ce te bit gosti i u Kaknju sto se tice navijanja....Al ima jos do toga..Sto se tice stadiona svidja mi se gostujuca tribina nos kad bi mogli jos 2 tribine eto stadiona ko bombona ..Za travnjak nznam kakav je vidjecemo kad pocnu kise padat i malo ruznije vrijeme jel drenaza dobra jel ravan tek je prva utakmica ..Vrijeme ce pokazat kvalitet..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.