Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Bez_komentara
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Kriv je sad za gol...bezveze krene pa se vrati al' prekasno
evo ga i devetnaesti...
odnosno, kurtoja je primio 6 golova u 3 tekme, beg 13 u 7 i po utakmica... gledajuci ove brojke, nekako dodju na "isto"
a jest ovdje malo pogrijesio jer se udaljio sa gol crte pa nije mogao dobaviti loptu, al' opet je greska odbrane sto ih je onaj panj sve nadskocio.

odnosno, kurtoja je primio 6 golova u 3 tekme, beg 13 u 7 i po utakmica... gledajuci ove brojke, nekako dodju na "isto"

a jest ovdje malo pogrijesio jer se udaljio sa gol crte pa nije mogao dobaviti loptu, al' opet je greska odbrane sto ih je onaj panj sve nadskocio.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- DragonGirl
- Kontakt:
U većini slučajeva, kad igrač odigra dobro, javi se poneko, tu i tamo da ga pohvali. Kad pruži lošiju partiju odmah se nagrne ovdje sa onim "E jesam rekao, vidiš, bio sam upravu, nema ništa od njega, hajmo napolje, vrijeme je za promjene itd." Begović je, bez obzira na trenutnu lošu situaciju u klubu jednostavno naš golman sa najvećim kvalitetima, sa najvećim nivoom, naš najbolji golman. A najbolji golman je prvi izbor i stoji na golu reprezentacije.Tačka.
E jbg sad pa nije mu posao da gleda ono sto odbrana radi nego da brani ono sto je upuceno prema golu, a ovo je mogao odbranit da je bio postavljen kako treba.. a i ovo lose postavljanje je rezultat slabog samopouzdanja, ne znam koliko puta je ovako krenuo bezveze pa stao..rope11 je napisao/la:
This time next year we'll be millionaires.
Ja sam samo realan,nisam niciji.BosnaSTL je napisao/la:Ti nisi nas!vozdrica je napisao/la:Prosjecan nego sta,ali na ovom forumu su sve nase tarabe klase.evybih je napisao/la:ovaj Begovic postaje prosjecan golman..vrijeme je dati priliku nekom drugom

NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica
NK Celik Zenica
Ali zato jeste posao odbrane da sve te situacije ociste. Jbg, jest to mala greska sto je krenuo uhvatiti loptu pa se poslije povukao nazad, al' sta da radi kad tip nadskoci igraca i neometano osuta glavom.Momciluk je napisao/la:E jbg sad pa nije mu posao da gleda ono sto odbrana radi nego da brani ono sto je upuceno prema golu, a ovo je mogao odbranit da je bio postavljen kako treba.. a i ovo lose postavljanje je rezultat slabog samopouzdanja, ne znam koliko puta je ovako krenuo bezveze pa stao..rope11 je napisao/la:
mozda su se mogla oba gola odbraniti, posebno ovaj drugi, al' on je ovdje najmanji problem celzija

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kriv za drugi gol?
**** lagano dopustaju da centriraju, a na pet metara od gola aspilikueta cuva jednog Carolla. Logika nema sta.
**** lagano dopustaju da centriraju, a na pet metara od gola aspilikueta cuva jednog Carolla. Logika nema sta.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
gdje se mogu vidjet golovi?
- Bez_komentara
- Kontakt:
Kriv je jer je krenuo pa stao..da je bio nazad lako bi odbranio...nije bio neki wow sut Carrola.
http://www.fullmatchesandshows.com/2015 ... ull-match/baglama je napisao/la:gdje se mogu vidjet golovi?
Dosao Beg u Chelsea da osvaja trofeje
Ionako glupa odluka da predje u Chelsea se opravdavala zeljom za titulama, sad nema ni titula, odbrana suplja, a kad se Tibo vrati opet klupa.
Najgora odluka nekog naseg reprezentativca u historiji je ovaj njegov transfer.

Ionako glupa odluka da predje u Chelsea se opravdavala zeljom za titulama, sad nema ni titula, odbrana suplja, a kad se Tibo vrati opet klupa.
Najgora odluka nekog naseg reprezentativca u historiji je ovaj njegov transfer.
Najbolje bi bilo za Begovica da je branio za Kanadu .Stas se zajebavat sa Bosancima.Ciganluk zivi sad razumijem zasto igraju za Svicarsku I Sloveniju.Nas narod je bolestan !
-
- Kontakt:
Sta ti je ?BosnaSTL je napisao/la:Najbolje bi bilo za Begovica da je branio za Kanadu .Stas se zajebavat sa Bosancima.Ciganluk zivi sad razumijem zasto igraju za Svicarsku I Sloveniju.Nas narod je bolestan !
Vidis sad ni Asmir nevalja .DeepPurple je napisao/la:Sta ti je ?BosnaSTL je napisao/la:Najbolje bi bilo za Begovica da je branio za Kanadu .Stas se zajebavat sa Bosancima.Ciganluk zivi sad razumijem zasto igraju za Svicarsku I Sloveniju.Nas narod je bolestan !
- JohnCleese
- Kontakt:
Valja bolan, rekoh ti da je to nas drugi najbolji golman poslije Hasagica od osamostaljenjaBosnaSTL je napisao/la:Vidis sad ni Asmir nevalja .DeepPurple je napisao/la:Sta ti je ?BosnaSTL je napisao/la:Najbolje bi bilo za Begovica da je branio za Kanadu .Stas se zajebavat sa Bosancima.Ciganluk zivi sad razumijem zasto igraju za Svicarsku I Sloveniju.Nas narod je bolestan !
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Najveća glupost koju sam čuo na ovom forumu je da je Hasagić bolji golman od Begovića ..
"We need to suffer. And we need to fight."
Nisi onda dugo na forumu ako ti je to najveća glupost.Captain4 je napisao/la:Najveća glupost koju sam čuo na ovom forumu je da je Hasagić bolji golman od Begovića ..
Nisam , redovno sam počeo ulaziti u septembruHariTz je napisao/la:Nisi onda dugo na forumu ako ti je to najveća glupost.Captain4 je napisao/la:Najveća glupost koju sam čuo na ovom forumu je da je Hasagić bolji golman od Begovića ..

"We need to suffer. And we need to fight."
Vidiš eto.. ja ovo čitam nekih 5 godina otprilike, malo jače možda.
Toliko glupih izjava ima, pa zaista potrošio bi tastaturu kada bi počeo pisati o tome.
Toliko glupih izjava ima, pa zaista potrošio bi tastaturu kada bi počeo pisati o tome.
- JohnCleese
- Kontakt:
Asmir je gospodin covjek, lijepo ga vidjet i na terenu i van njega, mnogo bolja klupska karijera ali brate Hasagic je u repki ostavio meni bolji utisak od Bege. Covjek je imao strasno dobre momentume dugi niz godina u reprezentaciji, penale branio, u rizicnim situacijama driblao nas presjecalo al nikad nije gubio loptu i primao golove na taj nacin... Ne znam al na mene je ostavio upecatljiv trag

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.