Verujem i ja da ce ga traziti ali je pitanje i dali ce ga dobiti.Monpeillert za njega trazi veliko obestecenje a mislim da niko nece dati toliko za stopera koji je zagazio u trecu deceniju zivota.bosnas_ je napisao/la:Mislim da je Spaha najbolji defanzivac Francuske lige! vjerujem da ce se u prelaznom roku mnogi klubovi otimati za njuega!..
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nece,u pitanju jesamo 2 miliona i to zbog Spahe koji je sam postavio tu cjenu odstete.Zbog ekstra odnosa kluba prema njemu.kako kaze nece ici ispod te cjene.Devil je napisao/la:Verujem i ja da ce ga traziti ali je pitanje i dali ce ga dobiti.Monpeillert za njega trazi veliko obestecenje a mislim da niko nece dati toliko za stopera koji je zagazio u trecu deceniju zivota.bosnas_ je napisao/la:Mislim da je Spaha najbolji defanzivac Francuske lige! vjerujem da ce se u prelaznom roku mnogi klubovi otimati za njuega!..
Ko se bude natezao sa tom crkavicom odmah ga u skokovima odhjebati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma nema potrebe da ide. Ne znam koliko zarađuje u Montpellieru, ali činjenica da je produžio ugovor na polusezoni dovoljno govori. Dakle, zašto ići iz mjesta u kome te tretiraju poput Boga? Uostalom, Montpellier je odigrao sjajnu sezonu, a vrlo je vjerovatno da će sljedeće godine igrati u Evropa ligi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Tesko da ce igrati u Europi. Lyon ima jos dvije igre i to kuci. Sigurno ce u CL.Monolog je napisao/la:Ma nema potrebe da ide. Ne znam koliko zarađuje u Montpellieru, ali činjenica da je produžio ugovor na polusezoni dovoljno govori. Dakle, zašto ići iz mjesta u kome te tretiraju poput Boga? Uostalom, Montpellier je odigrao sjajnu sezonu, a vrlo je vjerovatno da će sljedeće godine igrati u Evropa ligi.
Jedino da Auxerre izgubi a Montepellier pobjedi PSG na strani.
U ovim prijateljskim ce biti puno skauta. Pogotovo u Njemackoj, pa ce se ovi nasi moci pokazati. A ako Spaha bude igrao po svom, sigurno ce ga neki od jaci Njemacki klubova uzeti.
Spaha bi bio jedan od, ako ne glavi stoper u Bundes lizi.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@soko
Mislio sam da četvrtoplasirani i petoplasirani idu u Evropa ligu, nekako mi je nelogično da imaju samo 2 predstavnika(pobjednika kupa i četvrtoplasiranu ekipu iz lige).
Mislio sam da četvrtoplasirani i petoplasirani idu u Evropa ligu, nekako mi je nelogično da imaju samo 2 predstavnika(pobjednika kupa i četvrtoplasiranu ekipu iz lige).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
U Evropa ligi ne Ligi Prvaka i 90% su to obezbedili.soko je napisao/la:Tesko da ce igrati u Europi. Lyon ima jos dvije igre i to kuci. Sigurno ce u CL.Monolog je napisao/la:Ma nema potrebe da ide. Ne znam koliko zarađuje u Montpellieru, ali činjenica da je produžio ugovor na polusezoni dovoljno govori. Dakle, zašto ići iz mjesta u kome te tretiraju poput Boga? Uostalom, Montpellier je odigrao sjajnu sezonu, a vrlo je vjerovatno da će sljedeće godine igrati u Evropa ligi.
U ovim prijateljksim ce biti puno skauta. Pogotovo u Njemackoj, pa ce se ovi nasi moci pokazati. A ako Spaha bude igrao po svom, sigurno ce ga neki od jaci Njemacki klubova uzeti.
Spaha bi bio jedan od ako ne glavi stoper u Bundes liga.
@Haris ja sam cuo da je ta cifra negde oko 5 mil.zato sam i rekao da je velika,ali ako je oko 2 onda bi i mogao otici.
Koliko se meni cini da Ligue 1Devil je napisao/la:U Evropa ligi ne Ligi Prvaka i 90% su to obezbedili.soko je napisao/la:Tesko da ce igrati u Europi. Lyon ima jos dvije igre i to kuci. Sigurno ce u CL.Monolog je napisao/la:Ma nema potrebe da ide. Ne znam koliko zarađuje u Montpellieru, ali činjenica da je produžio ugovor na polusezoni dovoljno govori. Dakle, zašto ići iz mjesta u kome te tretiraju poput Boga? Uostalom, Montpellier je odigrao sjajnu sezonu, a vrlo je vjerovatno da će sljedeće godine igrati u Evropa ligi.
U ovim prijateljksim ce biti puno skauta. Pogotovo u Njemackoj, pa ce se ovi nasi moci pokazati. A ako Spaha bude igrao po svom, sigurno ce ga neki od jaci Njemacki klubova uzeti.
Spaha bi bio jedan od ako ne glavi stoper u Bundes liga.
@Haris ja sam cuo da je ta cifra negde oko 5 mil.zato sam i rekao da je velika,ali ako je oko 2 onda bi i mogao otici.
Prvi i drugi idu u CL. Treci kvalifikacije za CL. A cetvrti ide u Europu.
1. Marseille
2. Lyon
3.Lille
4.Auxerre
Lyon jos ima dvije utakmice kuci, a ima isto bodova kao Montepellier.
Auxerre ima jos jednu tekmu bas kao i Monetpeillier ali ima dva boda vise. Oba tima igraju u gostima, a Spaha ide kod PSG.
Pa brate nece samo jedan tim iz takve velesile i lige petice ici u Europa Lige ide i 5 a nesta mi je ortak govorio da ide i 6 mada nisam siguran u to,ipak je to previse.Oni trenutno beze dva boda Bordeauxu i verovatno osiguravaju do 5 mesto.
Kao i dva tima iz Francuskog kupa PSG i posto je Marsej osvojio drugi kup ide u Evropu i peti na tablici.
isto kao i prosle godine.
isto kao i prosle godine.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 maj 2010, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@ Devil
Evo sad i ja pogledah učesnike Evropa lige sljedeće godine i tamo piše 4. ekipa iz Le Championata uz pobjednika kupa. I meni je nelogično, ali tako je.
Evo sad i ja pogledah učesnike Evropa lige sljedeće godine i tamo piše 4. ekipa iz Le Championata uz pobjednika kupa. I meni je nelogično, ali tako je.
http://en.wikipedia.org/wiki/2010%E2%80 ... opa_LeagueMonolog je napisao/la:@ Devil
Procitaj sta pise dole ko se takmici u trecem predkolu.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
My bad. Ja gledao Play off i vidio samo 1 i kontam to je to.Devil je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/2010%E2%80 ... opa_LeagueMonolog je napisao/la:@ Devil
U Francuskoj su dva kupa nacionalna i obadva pobjednika idu u Evropu.
PSG je osvojio jedan a Marsej drugi.Posto je prvak to mjesto se znaci pomice na petu poziciju.Kao i kod nas sto cetvrti ide u evropu smo zbog vec osiguranog mjesta u finalu kupa Borca i Zelje kao prve i druge pozicije.
Sta ste se spetljali.
PSG je osvojio jedan a Marsej drugi.Posto je prvak to mjesto se znaci pomice na petu poziciju.Kao i kod nas sto cetvrti ide u evropu smo zbog vec osiguranog mjesta u finalu kupa Borca i Zelje kao prve i druge pozicije.
Sta ste se spetljali.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Drugovi,Monolog je napisao/la:My bad. Ja gledao Play off i vidio samo 1 i kontam to je to.Devil je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/2010%E2%80 ... opa_LeagueMonolog je napisao/la:@ Devil
pardon sto sam to malo spetaljao

I ja sam gledao ove play offs.
- elninho_resTO
- Kontakt:
Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić dobio je ogromno priznanje, nakon što je izabran u najbolju ekipu sezone fudbalskog prvenstva Francuske.
Montpellier je ove sezone napravio veliki posao u francuskoj Ligue 1, završivši na petom mjestu, mimo svih prognoza. Iako su ove sezone tek ušli u društvo najboljih, to Montpellier nije omelo da na kraju zauzmu sjajno peto mjesto i obezbijede učešće u Evropskoj ligi naredne sezone.
Jedan od najzaslužnijih igrača za ovakav uspjeh Montpelliera je stoper i kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić, koji je bio bedem odbrane svoje ekipe.
U Monntpellieru niko nikad Spahića prije ove sezone nije gledao uživo. Gledali su DVD-ove sa njegovim igrama i odlučili se kockati sa njegovim dovođenjem, te - pogodili! Spahić se ove sezone nametnuo u ponajboljeg stopera jedne od najjačih svjetskih fudbalskih liga, čime je zaslužio izbor u idealnih 11 francuske Ligue 1.
Tim sezone Ligue 1: Lloris, Hengbart, Spahić, Diawara, Tremoulinas, Hazard, Toulalan, Lucho, Lisandro, Chamakh, Niang.
Montpellier je ove sezone napravio veliki posao u francuskoj Ligue 1, završivši na petom mjestu, mimo svih prognoza. Iako su ove sezone tek ušli u društvo najboljih, to Montpellier nije omelo da na kraju zauzmu sjajno peto mjesto i obezbijede učešće u Evropskoj ligi naredne sezone.
Jedan od najzaslužnijih igrača za ovakav uspjeh Montpelliera je stoper i kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić, koji je bio bedem odbrane svoje ekipe.
U Monntpellieru niko nikad Spahića prije ove sezone nije gledao uživo. Gledali su DVD-ove sa njegovim igrama i odlučili se kockati sa njegovim dovođenjem, te - pogodili! Spahić se ove sezone nametnuo u ponajboljeg stopera jedne od najjačih svjetskih fudbalskih liga, čime je zaslužio izbor u idealnih 11 francuske Ligue 1.
Tim sezone Ligue 1: Lloris, Hengbart, Spahić, Diawara, Tremoulinas, Hazard, Toulalan, Lucho, Lisandro, Chamakh, Niang.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Čestitke našem Spahi legendi ... evo i miske i džeko takođe u timu sezone na goal.com...
idemo na euro
idemo na euro

Spahić kralj.Samo tako majstore,neka vide francuzi i svijet da znamo i mi igrati. 

Najstarija organizirana navijačka skupina u Europi.NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA.th 1950.
sve ovo dobro izgleda:
Spaha u timu prvenstva igra evropu
Dzeko najbolji strijelac lige pola evrope se otima za njega
Miske u timu prvenstva
Muslimovic odveo golom jucer PAOK u LP
Muratovic jucer asistirao za austrijski kup sa sturmom
Pjanic fenomenalan bio ove sezone
Stilic i Buric prvaci sa Lechom
samo da ne bude povreda bice ovo dobra godina za nas aBd
Spaha u timu prvenstva igra evropu
Dzeko najbolji strijelac lige pola evrope se otima za njega
Miske u timu prvenstva
Muslimovic odveo golom jucer PAOK u LP
Muratovic jucer asistirao za austrijski kup sa sturmom
Pjanic fenomenalan bio ove sezone
Stilic i Buric prvaci sa Lechom
samo da ne bude povreda bice ovo dobra godina za nas aBd
Semper Fidelis
hmm ima jedan problem momci, Spahe ni za lijeka u ekipi lige na njihovoj oficijalnoj stranici...izgleda još jedna bomba "novinara" sa SS.ba
Izgleda da je kvazi novinar našao neku listu a u svom članku nije naveo o kojoj i čijoj se listi zapravo radi. Ništa novo kod nas!