FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Čestitke našim na pobjedi ,igrali smo koliko nam je trebalo rijesili sve u prvom poluvremenu.
Danas se vidi da nazalost imamo igraca koji nisu dorasli ekipi koja zeli biti u vrhu care sto prije se takvih rjesavati .
Pršešov najači pas lopta u zraku on se okrece gleda gdje je pogodi ga u leda i dode do naseg igraca znaci momak veze nema .Nedo Bog gledat ga u jačim utakmicama .
Mehidic kljusina zabije glavu sastrana po 2 igraca slobodna on nesto dribla .
Sve u svemu najbitnija su tri boda .
Sloboda se nikoga ne boji idemo u Sarajevo ako Bog da sto povoljnijim rezultatem se vratiti a i kad bi izgubili 10:0 ja im halalim .
Zasluzili su max podrsku i ubuduce imat ce jos vecu evo sad jace tekme protiv Zrinjskog ce da bude drama jos kad ih uzmemo aBd . to ce nas dodatno da jača .
Danas se vidi da nazalost imamo igraca koji nisu dorasli ekipi koja zeli biti u vrhu care sto prije se takvih rjesavati .
Pršešov najači pas lopta u zraku on se okrece gleda gdje je pogodi ga u leda i dode do naseg igraca znaci momak veze nema .Nedo Bog gledat ga u jačim utakmicama .
Mehidic kljusina zabije glavu sastrana po 2 igraca slobodna on nesto dribla .
Sve u svemu najbitnija su tri boda .
Sloboda se nikoga ne boji idemo u Sarajevo ako Bog da sto povoljnijim rezultatem se vratiti a i kad bi izgubili 10:0 ja im halalim .
Zasluzili su max podrsku i ubuduce imat ce jos vecu evo sad jace tekme protiv Zrinjskog ce da bude drama jos kad ih uzmemo aBd . to ce nas dodatno da jača .
Neće ovo mu je drugi žuti karton.Pasha_car_aga je napisao/la:Falit će nam Kosta u Sarajevu.
Što se tiče tekme, prosjek živi, ništa posebno, dali smo golove na vrijeme i riješili utakmicu rutinski.
Ono što mi je zapalo za oko, a to je da se na istoku ponovo nalazilo preko 100 navijača, pa se pitam jesmo li to mi ovce koji smo kupili kartu?!
PS Ne znam jel Krpić bio dobar danas ili su ovi totalni odron?!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Ja volim FK Tuzla City
Čini mi se da Musemić reče drugi.Skver je napisao/la:Da, nece igrati u Sarajevu.boomerang5 je napisao/la:realno, prva utakmica ove sezone u kojoj nismo zasluzili pobjedu...ljudi su imali 2 kolosalne prilike i 2 precke. Bodove pisi, igru brisi... P.S : da li je Kostić dobio 3. žuti ?

Pasha_car_aga je napisao/la:Falit će nam Kosta u Sarajevu.
Što se tiče tekme, prosjek živi, ništa posebno, dali smo golove na vrijeme i riješili utakmicu rutinski.
Ono što mi je zapalo za oko, a to je da se na istoku ponovo nalazilo preko 100 navijača, pa se pitam jesmo li to mi ovce koji smo kupili kartu?!
Nije kosticu treci karton
Niko, niko, samo Sloboda
[quote="Pasha_car_aga"]Falit će nam Kosta u Sarajevu.
Što ne Igra Kosta u Sa?IU pravu si za istok 100 % ISTOK TREBA URADITI U REKLAME KAO ŠIROKI BRIJEG REKLAME IZA GOLA
Što ne Igra Kosta u Sa?IU pravu si za istok 100 % ISTOK TREBA URADITI U REKLAME KAO ŠIROKI BRIJEG REKLAME IZA GOLA
sloboda72 je napisao/la:
HAJ NEK SE ČUJE, ČUJE,HAJ NEK SE ZNA,DA JE NAŠA SLOBODA NEPOBJEDIVA.
Ja volim FK Tuzla City
Efendic i Mehmedagic su imali 2 zuta, Kostic nije bio u opasnosti, moci cemo racunati na njega protiv koseva,
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 24 okt 2015, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
ovo je Kosticu drugi zuti koliko ja znam
samo da napomenem Krpic igrac utakmice, Kiso odlican 

Sloboda Tuzla
koga ti ebeš, je l'Pasha_car_aga je napisao/la:PS Ne znam jel Krpić bio dobar danas ili su ovi totalni odron?!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ljudi, necemo izgubiti u ovih preostalih 5 kola, zapamtite

Ako u naredne 2 utakmice osvojimo 4 boda sto je objektivno i realan scenario po svemu prikazanom do sada u tom slucaju mi smo kandidat broj 1 za titulu. ..pa nek nam je sretno.
Krpić očigledno odlučio da demantuje ono moje "ne može meda", ako ga zabije i Sarajevu povlačim riječ. 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Igra Kostic u Sa...jedini ugrozeni je bio Mehmedagic..
inace rutinska pobjeda, sasvim lagano, bez ikakve sikirancije...najlaksa utakmica ove sezone
posjeta katastrofalna
inace rutinska pobjeda, sasvim lagano, bez ikakve sikirancije...najlaksa utakmica ove sezone
posjeta katastrofalna
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Malo ta traneChinaglia je napisao/la:koga ti ebeš, je l'Pasha_car_aga je napisao/la:PS Ne znam jel Krpić bio dobar danas ili su ovi totalni odron?!

ti si lud, zapad se fino popunio, prvo pol sam bio na sjeveruultrasstyle_tz je napisao/la:posjeta katastrofalna
ako je tebi nešto više od 3000 katastrofa, onda si u pravu, pogotovo što je koncert večeras
- Probisvjet
- Kontakt:
Trening utakmica. Sto bi rekao nas bivsi sef:"Dosli su da sto vise, sa manje golova izgube". Veoma lagana pobjeda sa manje truda nego na treningu.
Tako se to radi. Bravo Husrefe.
Tako se to radi. Bravo Husrefe.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
ima l' ovdje neko da provuče Azmiru kroz uši ime i prezime jednog igrača, kako bi nam dobro došao 

Koji xD Suljo Killer?Chinaglia je napisao/la:ima l' ovdje neko da provuče Azmiru kroz uši ime i prezime jednog igrača, kako bi nam dobro došao

Ja sam bio na A tribini i u više navrata sam posmatrao koliko nas ima. Bila je lijepo ono pogledati. Sigurno oko 3000 i možda malo više. Protiv jednog Travnika je odlična posjeta i daleko je od katastrofalne . .ultrasstyle_tz je napisao/la:Igra Kostic u Sa...jedini ugrozeni je bio Mehmedagic..
posjeta katastrofalna
- Omerbavarac
- Kontakt:
Na trenutak sam se prestravio za Kostica, tacno bi bio veliki hendikep njegovo neigranje u Sarajevu.
Ako ostanemo neporazeni na Kosevu te pobijedimo Zrinju dajem lijevi palac da smo naredne sezone u Europi.
Na proljece nam dolaze skoro sve jace ekipe i u tim utakmicama smo favoriti, barem u vecini njih.
Na Tusnju ce se igrati derbi mecevi protiv Sarajeva, Sirokog, Zelje, Radnika, Slavije, sve ekipe koje se bore za vrh osim plavih sa Grbavice koji su svakako smijesna ekipa no to je tako samo u ovom momentu, niko ne zna sta je zima donijeti.
Dobiti Travnik bez skoro pa pola ekipe je jedan veliki plus bez obzira koliko Travnicani bili losi ili osakaceni povredama i kartonima.
Najvaznije je da se dosta igraca odmorilo, napunilo baterije i da ce svi oni na Kosevo krenuti sa jos jednom dozom optimizma a ne bi me cudilo da Husic pripremi novcane nagrade za pozitivan razultat.
Ako ostanemo neporazeni na Kosevu te pobijedimo Zrinju dajem lijevi palac da smo naredne sezone u Europi.
Na proljece nam dolaze skoro sve jace ekipe i u tim utakmicama smo favoriti, barem u vecini njih.
Na Tusnju ce se igrati derbi mecevi protiv Sarajeva, Sirokog, Zelje, Radnika, Slavije, sve ekipe koje se bore za vrh osim plavih sa Grbavice koji su svakako smijesna ekipa no to je tako samo u ovom momentu, niko ne zna sta je zima donijeti.
Dobiti Travnik bez skoro pa pola ekipe je jedan veliki plus bez obzira koliko Travnicani bili losi ili osakaceni povredama i kartonima.
Najvaznije je da se dosta igraca odmorilo, napunilo baterije i da ce svi oni na Kosevo krenuti sa jos jednom dozom optimizma a ne bi me cudilo da Husic pripremi novcane nagrade za pozitivan razultat.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.