FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sutra opet pitajte zasto pjevamo igrajte picke kada dobijemo 4-0 4-1
Svaka cast vasim navijacama super navijanje citavu utakmicu, nije mi jasno sto vas igraci vasi onako profurase na kraju kad ste ih zvali. Zalganje igraca vam je katastrofa, sredine kao da niste ni imali. Nasi nabrijani i odlicno odigrali svi. Jos jednom ekstra navijanje!!!
Mi smo Sarajevo, izvol'te se braniti. kuknjavasasistika je napisao/la:Ma de bolan os mojne te spike sviju ti iz doboj kaknja,ko nekom stalo kakav su oni klub ili nisu,u pitanju je Sarajevo,makar na ovoj temi,kontaš?Bolanos je napisao/la:Fudbal ne poznaje mjesne zajednice, metropole ili regije, fudbal poznaje samo novac, talenat te disciplinu ekipe i uredjenost u klubu. Te price ostavite nekom drugom, jedan Villareal ima 45.000 stanovnika pa je godinama ispred milionskih gradova a zna uzeti Reala ili Barcu. Ne omalovazavajte jednu postenu pobjedu i jedan posten tim zbog mjesta odakle dolazi.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Dobro je, malo sam se smirio. Simptomatično je da nakon pobjede ova ekipa ide uzlaznom putanjom, a nakon poraza postaje fizički nespremna, igrački limitirana i loše selektirana ekipa. Ima nedostataka, ali ja se ipak nadam najboljem. Nakon ovog poraza vaditi se protiv Slobode. Interesantno je da od ukupno pet poraza ove sezone, tri smo pretrpjeli od ekipa koje svrstavamo u drugu ili čak treću jakosnu grupu (Travnik, Slavija, Mladost) i sva tri poraza su na gostujućem terenu. Ovi bodovi se mogu nadoknaditi i ne bi trebalo biti probelma. Ono što definitivno zbrinjava jeste indolenstnost ekipe. Izvuči maksimum iz naredna četiri kola, a onda imamo niz od tri jako teške utakmice. Tu ćemo sami sebi krojiti sudbinu.
Koliko god ova ekipa bila igracki limitirana Bogami i trener je. Pored poraza protiv <selje gdje je samo skrstenim rukama odgledao utakmicu mozemo reci danas sam dozivio novo iznenadjenje. Kod rezultat 1:1 ubacuje Ikandea ali daje mu tako poziciju da lik ne moze preci centra. Da bi kasnije veliki strucnjak uradio dvije izmjene ikande pa kasnije i berberovic su igrali povuceno na nekoj izmiljenoj poziciju usudit cu se reci da stoperi bili. Iako smo svi vidjeli da mali Kadusic ima veliki problema danas i oba gola su preko njegeve strane ubacena i tu strucnjak nista nije uradio konkretno.
Sve u svemu jos jedna fula od trenera,za ovog su Husref i Kodro veliki znalci.
Jedino mi je drago sto su pametno uradili da nisu prisli navijacima jer znamo od ranije na sta sve moze izadji.
Sve u svemu jos jedna fula od trenera,za ovog su Husref i Kodro veliki znalci.
Jedino mi je drago sto su pametno uradili da nisu prisli navijacima jer znamo od ranije na sta sve moze izadji.
Sarajevo je pokazalo da ipak ima dosta limitiranu ekipu,limitirane igrace. Nadao sam se da ce Jesic uvesti neke promjene,ali slabo to ide... Gledam utakmicu protiv Mladosti,hm blago receno kriminalna igra,u rangu nekog nizeligasa! bar pola ekipe je zalutalo u klub kakav je Sarajevo... nadam se da ce u januaru to biti puno bolje,i da ce se dovesti nekoliko vrhunskih igraca,jer klub kakav je Sarajevo zasluzuje puno vise. Navijaci su odradili svoje,ali igraci su sramotno odgovorili na terenu!,igra za svaku osudu,al nek se zato suspendovao Stepanov...
Kakvi smo mi debili.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Sto ti pises ovdje opet kad si provaljen kao navijac komsija? Je li treba opet ti lijepiti one postove?bosnas_ je napisao/la:Sarajevo je pokazalo da ipak ima dosta limitiranu ekipu,limitirane igrace. Nadao sam se da ce Jesic uvesti neke promjene,ali slabo to ide... Gledam utakmicu protiv Mladosti,hm blago receno kriminalna igra,u rangu nekog nizeligasa! bar pola ekipe je zalutalo u klub kakav je Sarajevo... nadam se da ce u januaru to biti puno bolje,i da ce se dovesti nekoliko vrhunskih igraca,jer klub kakav je Sarajevo zasluzuje puno vise. Navijaci su odradili svoje,ali igraci su sramotno odgovorili na terenu!,igra za svaku osudu,al nek se zato suspendovao Stepanov...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Hvala Hordama na korektnom i jakom navijanju, impresivni ste.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
zagorski je napisao/la:Jesic je izjavio da je problem to sto smo igrali 3 utakmice u 6 dana i indirektno je kazao da je to puno za ove igrace i da tu lezi razlog poraza. I jos je dodao da se o tome moralo ranije misliti.
O cemu to?
Pa mislim da je htio da kaze slijedece,a to je i moje misljenje:
-da je ova ekipa fizicki nespremna
-da je ova ekipa dobro igracki limitirana
I ONO NAJVAZNIJE:
Da pocinjemo placati danak losem dvogodisnjem neselektivnom igrackom menadzmentu.
VELIKE PROMJENE SU POTREBNE OVOJ EKIPI
Slazem se stobom. Ibrakovic je otisao,al' su ostali njegovi puleni, kojih se trebamo rijesiti. Imamo 3-4 dobra igraca, a ostali samo smetaju po terenu. Treba prihvatiti nasu realnost, a ne zivjeti u masti da je ovo daleko najkvalitetniji tim u ligi. Dzaba pare onome ko ne zna s' njima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
PPPPPPIIIIIICCCCCCCKKKKKKKKEEEEEEEEEEE ODVRATNE!
@Joka i Samke moram vam nesto reci na PP vezano za Sarajevo kada dodjem
@Joka i Samke moram vam nesto reci na PP vezano za Sarajevo kada dodjem
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
EKSKLUZIVNO: Delač na treningu u Londonu obnovio povredu, mora na operaciju
Nakon katastrofalnog izdanja izabranika Miodraga Ješića u Doboju kod Kaknja, navijači bordo tima - na 69. rođendan kluba s Koševa, dobili su još jednu lošu vijest: Matej Delač, ipak, mora na operaciju koljena. Ovu vijest nam je potvrdio Igor Mirković, menadžer koji je Delača doveo u FK Sarajevo.
- Matej je maloprije na treningu obnovio ozljedu, kaže Igor Mirković.
- Nažalost, mora na operaciju, dodaje Mirković.
Još je rano nagađati koliko će trajati Delačev oporavak, ali jedno je sigurno - on je završio ovu (polu)sezonu...
http://****/clanak/12005/eksklu ... -operaciju
Nakon katastrofalnog izdanja izabranika Miodraga Ješića u Doboju kod Kaknja, navijači bordo tima - na 69. rođendan kluba s Koševa, dobili su još jednu lošu vijest: Matej Delač, ipak, mora na operaciju koljena. Ovu vijest nam je potvrdio Igor Mirković, menadžer koji je Delača doveo u FK Sarajevo.
Još je rano nagađati koliko će trajati Delačev oporavak, ali jedno je sigurno - on je završio ovu (polu)sezonu...
Minimalno pola godine pauza.Zukanovic je napisao/la:EKSKLUZIVNO: Delač na treningu u Londonu obnovio povredu, mora na operaciju

SRETAN BROJ - 1725
Kad vam trener izjavi da je razlog poraza igranje previse utakmica,onda znas koliko je sati... Pa sta bi tek rekao da trenira nekog iz engleske lige,naravno nikad nece,ali usporedbe radi...S takvim rosterom igraca,financijski stabilni trebao bi te utakmice hladno dobijati..ccc dobri su komentari izgleda bili za njega,da je on samo dobar supljak 

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Prosjecno nase izdanje. Hvala vama na gostoprimstvu. Nadam se da ostajete u ligi, jer djelujete kao zdrava sredina.FKMLADOSTDK je napisao/la:Hvala Hordama na korektnom i jakom navijanju, impresivni ste.
Cestitka vasim igracima.
A neko pita sto su nasi igraci samo prosli. Pa znaju da bi bili izvrjedjani i isamarani. Ali ok, ima vremena.

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Udri **** po dzepu, sta drugo uraditi kada se ne zalazu. Fuj gubim zice zbog jadova jadnih. Igrajte picke! Necete? Mrs iz kluba majku vam **** I onog ko vas dovede. Goni bandu. Veceras ce se pusiti sises, piti pive, kockati, a mi se nerviramo...mrs majku vam ****
- Evolution87
- Kontakt:
VOLIM TE SARAJ'VOOOOOOOOOOOOOOOO
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Moje neko razmisljanje posto ljudi gube se zivci dzabe radi preplacenih placipicka,a to je kako smo rastjerali zalizanog i ostale iz uprave motkama da i ove igrace rastjeramo motkama ali ne ovaj je dobar nego sve do jednog da ih motkama treba zaganjati pleme im **** da kao melunovic o svom trosku napuste klub,dati akademci neka zavrse polusezonu i ove njihove plate usmjeriti na neke nove igrace koji ce valjda da budu bolji.
Samo Sarajevo
Al kako malog kadusica prodje onaj igrac Mladosti kod drugog gola
Ocm ko Ronaldo Kirona Gibsa iz perioda Man utd
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ocm ko Ronaldo Kirona Gibsa iz perioda Man utd

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Evolution87 je napisao/la:VOLIM TE SARAJ'VOOOOOOOOOOOOOOOO

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 64 gosta.