FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Velkoski ko curica u duelu
Dosta vas više!!! Odigrate jednu dobru tekmu a zatim odmah ovakvu ko sad u Kaknju,nije šala,u Kaknju Doboj.Bože sačuvaj jada i bjede,Sarajevo nikad al baš nikad,pa i u doba kad je pred stečajem bilo,nisu ovako ravnodušno izgledali.Nezainteresovano totalno bez neke želje,ko da nemaju motiva,bonusa,nagradi,kazni.Šta li se dešava sa igračima Sarajeva?Toliko su apsurdni da djeluju ko da im je neko naredio da izgube,durat je nama opet dugo izgleda do neke istinske promjene u klubu na najvažnijem planu a to su igrači.Prvo tim pa onda kamp.ove "igrače" na šljunak poslat da "treniraju". 

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Ješić: Čestitam domaćinu na pobjedi
Ješić: Sankcija će biti, no trenutno ne možemo praviti velike rezove
Horde zla bijesne na igrače
Ješić: Sankcija će biti, no trenutno ne možemo praviti velike rezove
Horde zla bijesne na igrače
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Šta je fol kod tebe "moralisto" ovo za tebe uredu, doboj kod kaknja vs sarajevo 2-1 još smo i dobro prošli?Rahma je napisao/la:hajde sad ih pljujte, pa za dvije utakmice hvalite... pa u krug

Fudbal ne poznaje mjesne zajednice, metropole ili regije, fudbal poznaje samo novac, talenat te disciplinu ekipe i uredjenost u klubu. Te price ostavite nekom drugom, jedan Villareal ima 45.000 stanovnika pa je godinama ispred milionskih gradova a zna uzeti Reala ili Barcu. Ne omalovazavajte jednu postenu pobjedu i jedan posten tim zbog mjesta odakle dolazi.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Vracaj se bolan, makar na posudbu do zime dok formu ganjas nakon povrede! Otisao si, a ostavio nam Projekta Tiricevog da konce drzi!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nadam se da su mediji nedavno prenijeli šupljak da je Dino S zadužen za dovođenje igrača nakon odlaska Ibrakovića. On nije kompetentan za taj posao. Jasno je rezova neće biti do polusezone strpiti se šta god bilo i početi ove cuclere nargila metlariti.
SRETAN BROJ - 1725
- PeppermintSA
- Kontakt:
Sarajevo, dok je bilo pred stečajem, kao i u svim ranijim epohama svoje historije uvijek je imalo minimalno 6-7 startera iz svog omladinskog pogona. Šampionska generacija 66-67, šampionska generacija 84-85 i šampionska generacija 06-07 su mahom bile sastavljena od domaćih igrača. I kad nije bilo plata, kirija, tople vode te generacije su znale za šta igraju jer su i same bile navijači ovog kluba. Pri tom, bili su mnogo bolji igrači od ovih današnjih polovnjaka.sasistika je napisao/la:Dosta vas više!!! Odigrate jednu dobru tekmu a zatim odmah ovakvu ko sad u Kaknju,nije šala,u Kaknju Doboj.Bože sačuvaj jada i bjede,Sarajevo nikad al baš nikad,pa i u doba kad je pred stečajem bilo,nisu ovako ravnodušno izgledali.Nezainteresovano totalno bez neke želje,ko da nemaju motiva,bonusa,nagradi,kazni.Šta li se dešava sa igračima Sarajeva?Toliko su apsurdni da djeluju ko da im je neko naredio da izgube,durat je nama opet dugo izgleda do neke istinske promjene u klubu na najvažnijem planu a to su igrači.Prvo tim pa onda kamp.ove "igrače" na šljunak poslat da "treniraju".
Neću ići daleko u prošlost i spominjati igračine iz prijeratnog perioda, ali ko to hoće mene da ubijedi da je Benko bolji igrač od Alena Škore? Da je Velkoski bolji igrač od Hadžije? Da je Alispahić bolji igrač od Papeta Ihtijarevića? Da je Okić bolji igrač od Zeke Turkovića? Da je Tatomirović bolji od Zuke?
Shvatite već jednom da je ova ekipa igrački limitirana, da nisu to nikakve igračine već mahom polovnjaci koji ne mogu nigdje drugo igrati osim naše lige. A uz to, nemaju ljubav prema ovom klubu. Prestanite pušiti mešetarske priče.
Ma de bolan os mojne te spike sviju ti iz doboj kaknja,ko nekom stalo kakav su oni klub ili nisu,u pitanju je Sarajevo,makar na ovoj temi,kontaš?Bolanos je napisao/la:Fudbal ne poznaje mjesne zajednice, metropole ili regije, fudbal poznaje samo novac, talenat te disciplinu ekipe i uredjenost u klubu. Te price ostavite nekom drugom, jedan Villareal ima 45.000 stanovnika pa je godinama ispred milionskih gradova a zna uzeti Reala ili Barcu. Ne omalovazavajte jednu postenu pobjedu i jedan posten tim zbog mjesta odakle dolazi.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Igraci koji vec duze vrijeme ne pokazuju nista na svojim pozicijama : Radovac , Tatomirovic , Rustemovic(nekad bljesne).
Vrijeme je da se dovedu zamjene za navedene pogotovo za Radovca mi sa njim ne mozemo kreirati napade ,ali nikako !
Vrijeme je da se dovedu zamjene za navedene pogotovo za Radovca mi sa njim ne mozemo kreirati napade ,ali nikako !
A uz sve navedeno i največe plate u ligi!!! Meni je dosta ovog "Evropskog" Sarajeva,do nekih bolji vremenaPeppermintSA je napisao/la:Sarajevo, dok je bilo pred stečajem, kao i u svim ranijim epohama svoje historije uvijek je imalo minimalno 6-7 startera iz svog omladinskog pogona. Šampionska generacija 66-67, šampionska generacija 84-85 i šampionska generacija 06-07 su mahom bile sastavljena od domaćih igrača. I kad nije bilo plata, kirija, tople vode te generacije su znale za šta igraju jer su i same bile navijači ovog kluba. Pri tom, bili su mnogo bolji igrači od ovih današnjih polovnjaka.sasistika je napisao/la:Dosta vas više!!! Odigrate jednu dobru tekmu a zatim odmah ovakvu ko sad u Kaknju,nije šala,u Kaknju Doboj.Bože sačuvaj jada i bjede,Sarajevo nikad al baš nikad,pa i u doba kad je pred stečajem bilo,nisu ovako ravnodušno izgledali.Nezainteresovano totalno bez neke želje,ko da nemaju motiva,bonusa,nagradi,kazni.Šta li se dešava sa igračima Sarajeva?Toliko su apsurdni da djeluju ko da im je neko naredio da izgube,durat je nama opet dugo izgleda do neke istinske promjene u klubu na najvažnijem planu a to su igrači.Prvo tim pa onda kamp.ove "igrače" na šljunak poslat da "treniraju".
Neću ići daleko u prošlost i spominjati igračine iz prijeratnog perioda, ali ko to hoće mene da ubijedi da je Benko bolji igrač od Alena Škore? Da je Velkoski bolji igrač od Hadžije? Da je Alispahić bolji igrač od Papeta Ihtijarevića? Da je Okić bolji igrač od Zeke Turkovića? Da je Tatomirović bolji od Zuke?
Shvatite već jednom da je ova ekipa igrački limitirana, da nisu to nikakve igračine već mahom polovnjaci koji ne mogu nigdje drugo igrati osim naše lige. A uz to, nemaju ljubav prema ovom klubu. Prestanite pušiti mešetarske priče.

Reci to likovima ko @hilmo.reakcijaHZ_ilidzaa je napisao/la:Igraci koji vec duze vrijeme ne pokazuju nista na svojim pozicijama : Radovac , Tatomirovic , Rustemovic(nekad bljesne).
Radovca je trebalo davno prodati za pare koje su nam nudili. Imali smo šansu prodati ga nakon Mgladbacha, ali ne pohlepa je tu hoćemo još, a sada nema ništa.HZ_ilidzaa je napisao/la:Igraci koji vec duze vrijeme ne pokazuju nista na svojim pozicijama : Radovac , Tatomirovic , Rustemovic(nekad bljesne).
SRETAN BROJ - 1725
Hocete modereno Sarajevo ?
Pa koji Q ste uvijek tu da branite tipove ala kapiten , Radovac i slicne ako hoces moderno Sarajevo .
Pa koji Q ste uvijek tu da branite tipove ala kapiten , Radovac i slicne ako hoces moderno Sarajevo .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Otiđi na Istok i to reci javno biti ćeš verbalno ili fizički napadnut. Ipak ne smije se to javno govoriti to je naše dijete pa kakav god da je. S tim da pola napadača ne plate kartu nikada za FKS. Gospoda gleda FKS džaba.Besic je napisao/la:Hocete modereno Sarajevo ?
SRETAN BROJ - 1725
I sta kazu pojedinci,treba vise ovih nasih nada ubacivati,k'o eto oni igraju iz ljubavi prema klubu,a ovi su placenici bez ljubavi!? Nemojte mi vise tih sentimentalnih akrobacija ovdje,i satro objektivnih pogleda iz ugla "iskusnih analiticara" fudbalske igre.
Oni koji znaju sta je fudbal,objektivno gledaju i sigurno su bili profesionalci (Zijo Svrakic) nedavno rekose: "Ovaj tim je pogresno selektiran". I to je tacno. Dva igraca tu valjaju,u vrh glave tri,za koje mozes reci da mogu odgovoriti zadacima i ambicijama kluba.
Otkad ja govorim ovdje izmedju ostalog treba spic,a treba tu more toga...Nevjerovatno je ponasanje na terenu,koja hladnokrvnost,bezvoljnost,ovakvo Sarajevo ja ne pamtim,a sjecam se svih timova jos od vremena Paje,Hadzije,Jozica,Kapetanivica..
Jad,tuga i cemer...
Oni koji znaju sta je fudbal,objektivno gledaju i sigurno su bili profesionalci (Zijo Svrakic) nedavno rekose: "Ovaj tim je pogresno selektiran". I to je tacno. Dva igraca tu valjaju,u vrh glave tri,za koje mozes reci da mogu odgovoriti zadacima i ambicijama kluba.
Otkad ja govorim ovdje izmedju ostalog treba spic,a treba tu more toga...Nevjerovatno je ponasanje na terenu,koja hladnokrvnost,bezvoljnost,ovakvo Sarajevo ja ne pamtim,a sjecam se svih timova jos od vremena Paje,Hadzije,Jozica,Kapetanivica..
Jad,tuga i cemer...
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
-
- Kontakt:
**** li im pleme seljachko
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Jesic je izjavio da je problem to sto smo igrali 3 utakmice u 6 dana i indirektno je kazao da je to puno za ove igrace i da tu lezi razlog poraza. I jos je dodao da se o tome moralo ranije misliti.
O cemu to?
Pa mislim da je htio da kaze slijedece,a to je i moje misljenje:
-da je ova ekipa fizicki nespremna
-da je ova ekipa dobro igracki limitirana
I ONO NAJVAZNIJE:
Da pocinjemo placati danak losem dvogodisnjem neselektivnom igrackom menadzmentu.
VELIKE PROMJENE SU POTREBNE OVOJ EKIPI
O cemu to?
Pa mislim da je htio da kaze slijedece,a to je i moje misljenje:
-da je ova ekipa fizicki nespremna
-da je ova ekipa dobro igracki limitirana
I ONO NAJVAZNIJE:
Da pocinjemo placati danak losem dvogodisnjem neselektivnom igrackom menadzmentu.
VELIKE PROMJENE SU POTREBNE OVOJ EKIPI
Uprava je jedini krivac za ovolike oscilacije. Da su imali muda pa zasukali rukave i rjesili problem, sad bi druga stvar bila.
I majko moja, ko nama vodi navijanje.. Boze sacuvaj, danas je jaca bila Crvena Legija od HZ..
Sve u svemu, kazastrofa i na tribinama i na terenu.
Mi nemamo vremena cekati pauzi, jer na proljece imamo samo 12 kola..
Jos jednom smo popisanii od vlastitih ljubomaca, po ko zna koji put..
I majko moja, ko nama vodi navijanje.. Boze sacuvaj, danas je jaca bila Crvena Legija od HZ..
Sve u svemu, kazastrofa i na tribinama i na terenu.
Mi nemamo vremena cekati pauzi, jer na proljece imamo samo 12 kola..
Jos jednom smo popisanii od vlastitih ljubomaca, po ko zna koji put..
Trenutno korisnika/ca: delko, DzemoSmjecanin, N3R3D i 53 gosta.