FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 24 okt 2015, 15:37

FrancescoTotti je napisao/la:Al mi se gadite vi sa tim komentarima FUJ snradovi oni!!!

Ovaj jedan psuje upravi, ovaj drugi vec tjera Jesica, ovom trecem do jucer Kadusic bio odlican, nada i buducnost kluba sad mu se vec psuje...

Sta pametujete kad pricate gluposti! Nema tu neke nauke!
Velkoski-prevara od igraca
Benko-zabije 1 od 5 prilika
Okic-vidi Velkoski
Radovac-fin pokusaj igraca
Rustemovic-krkanski, seoski igrac
Tatomirovic- necu nista rec.
Al.Bekic-propala nada Slobode. Al dobar za nas
Plakalo-vidi Radovac
Puzigaca-necu nista rec.
Berberovic-necu nista rec.

A sta od Ikandea ocekujete? Da bude ronaldinjo nakon sto igra prvu tekmu nakon povrede?

Jedino sto valja u nasem timu je Duljevic, Am.Bekic, Delac, Barbaric te Ikande.
Niko vise!

I sta ocekujete? OD BILO KOJEG TRENERA? .
Potpis!!!
1000% ovo je istina

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 24 okt 2015, 15:37

Bosniacum Lilium je napisao/la:
pitic je napisao/la:Ah jest mi drago što je Ibraković otišao nema više crne ovce da mu se psuje za svaki kiks, ostali su samo igrači. Sada se priča usmjerava u srž problema.
ibrakovic je i dalje problem, doveo je ove panjeve i propale igrace jos kad su igrali u velezu, drini...
Jašta, sam ih je doveo i nije mu trebala saglasnost uprave. Za dovođenje panjeva svi su krivi.

Pojedinici ne dižu Rustemovića više u nebesa kao nadavno. :puke:

Tatomiroviću nastavi cuclati nargilu znaš ti gdje, tu si skoro svaki dan.
SRETAN BROJ - 1725

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 okt 2015, 15:37

Poklonite plate u dobrotvorne svrhe, ako obraza imate, pa kad te tresu neke Kobilice i slicne zivotinje, nemas sta traziti u profesionalnom fudbalu i jos primati 5k+ platu!
Bahati, bahati Željkan!
1946

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 24 okt 2015, 15:38

Dovoljno je samo bilo cuti opradvanje Ješića za ovaj poraz i da se odmah zna sa kakvim "stručnjakom" imamo posla. On ovaj poraz pravda činjenicom da smo odigrali 3 utakmice u 6 dana, a istovremeno zaboravlja da je Mladost imala isti raspored i odigrala isto utkmica.
Mada ni ovi igrači nisu ništa bolji, čim jedna ekipa malo jače i agresivnije uđe u utakmicu sa dva tri oštrija starta naši igraći uđu u "Safe mode" i od utkmice nema ništa.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 24 okt 2015, 15:39

Ljudi su bili bolji u svakom smislu te rijeci. Nasi nisu bili na nivou,sve je to mlako, nezainteresovano. Takticki smo potpuno nadigrani.. Jednostavno nemamo kvalitet da napravimo duzi pobjedonisni niz, imamo dobre pojedince,ali kao tim smo losi, neskladni, a pobjedu upravo donosi sklad. Puno posla ceka Jesica. :crazy:

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 24 okt 2015, 15:39

hajde sad ih pljujte, pa za dvije utakmice hvalite... pa u krug :roll:
Amer Dupovac!

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 24 okt 2015, 15:40

Tatomirovica i Radovca SUSPENDOVATI DO DALJNJEG !
Ovaj Radovac ja vece pi*ke u zivotu nisam vidio, kako se boji duela ono je malo reci..
Tatomirovic ja ne znam sta se sa njim desilo, umjesto da bude bolji od kada je dosao Stepanov i Barbaric on suprotno...

JEDNO JE SIGURNO: MI NE MOZEMO IGRATI NA DUGE LOPTE, TO SMO IGRALI i SA malenim i zjanili smo.
Zna Jesic sto je rekao budite strpljivi do kraja polu sezone, a onda cemo biti pravi.. Vidio je s kim ima posla!

Jesic nimalo nije kriv za ovaj poraz, ovde nema trke, borbe. MOLIM TE DAJ IM SAD ODMAH TRENING !

Kad Kovacevica stavi umjesto Tatomirovica, Ikandea umjesto Radovca, dovesti desnog beka, dovesti pravu 10-ku (ako Alispahic ne proradi u sto sumnjam), Delac da nam se vrati na go i STEPANOVA VRATI, tada sam siguran da cemo biti pravi, do tada gledati cemo ovu patnju !
Zadnja izmjena: RuleHz, dana/u 24 okt 2015, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 24 okt 2015, 15:40

Titula zdravo , adio goodbay , Allahimanet , Doviđenja , Zdraoo . Bog s tobom .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

HordasDobrinja
Kontakt:

Post Postao/la HordasDobrinja » 24 okt 2015, 15:40

LegendKiller je napisao/la:Dovoljno je samo bilo cuti opradvanje Ješića za ovaj poraz i da se odmah zna sa kakvim "stručnjakom" imamo posla. On ovaj poraz pravda činjenicom da smo odigrali 3 utakmice u 6 dana, a istovremeno zaboravlja da je Mladost imala isti raspored i odigrala isto utkmica.
Mada ni ovi igrači nisu ništa bolji, čim jedna ekipa malo jače i agresivnije uđe u utakmicu sa dva tri oštrija starta naši igraći uđu u "Safe mode" i od utkmice nema ništa.
Ljudino problem je u njihovoj spremi a ne u treneru koji je dosao prije 20 dana
Nasa ljubav ko Trebevic , ponos u nama !

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 24 okt 2015, 15:41

LegendKiller je napisao/la:Dovoljno je samo bilo cuti opradvanje Ješića za ovaj poraz i da se odmah zna sa kakvim "stručnjakom" imamo posla. On ovaj poraz pravda činjenicom da smo odigrali 3 utakmice u 6 dana, a istovremeno zaboravlja da je Mladost imala isti raspored i odigrala isto utkmica.
Mjesna zajednica je čuvala 6 ili 7 glavnih igrača. Ti im igrači nisu igrali u kupu sve su podredili samo da pobjede FKS.
SRETAN BROJ - 1725

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 24 okt 2015, 15:41

jurisicduska je napisao/la:Kvota 2 na Sarajevo, pa eto ko hoće umjesto jednog stana da ima dva nek se okladi.
Ja dobre kvote braćo moja.
Pa brate duška, ode mi i učešće.... :wtf: :wtf: :wtf: :wtf:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 24 okt 2015, 15:43

Besic je napisao/la:Titula zdravo , adio goodbay , Allahimanet , Doviđenja , Zdraoo . Bog s tobom .
ma daaj ba, pa ko da si od juce :D...shvatite svi da mi pa mozda nikad necemo osvojiti titulu tako sto cemo se prosetati, uvijek je patnja s nama
Pyro is not a crime !

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 24 okt 2015, 15:43

Koja god ekipa igra pozrtvovano i agresivno mi nemozemo meda. Danas je jedino Bekic 2 odigro za tanku 3, svi ostali nisu vrjedni pomena.

Sloboda nam dolazi, ako budemo igrali ko u zadnje 4 utakmice tesko dacemo ih uzet.

NEKA JE SRETAN 69 RODENDAN.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 24 okt 2015, 15:43

Jedini krivac za ovo je uprava. Ko to ne vidi nema grama mozga. Sa logistikom kakvu mi imamo i koliko smo para utrošili u ekipu u zadnje tri sezone mogli smo komotno, bez imalo skrleta napraviti TIM koji bi sada imao 8 bodova prednosti nad prvim pratiocem. Ekipa se mora PRAVITI, kupuje se ono što ti treba. Al' jok, dovlače se polovnjaci istog profila i onda se medijski pumpa priča kako su vanzemaljci. A koplja se lome na trenerima.

Dajem glavu da se uprava tu ugrađuju.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 okt 2015, 15:44

I ovaj Jesic nastavlja da lupeta sa izjavama. Bas ce se dobro uklopiti sa ovakvim timom, nasli su se
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 24 okt 2015, 15:45

Serite vi i dalje da nas je Mjesna zajednica pobijedila! Ista ta MZ ima igrace koji ostavise srce na terenu. Ista ta MZ odrza lekciju ''metropoli''. Sad ce ovi opet s pricom kako su ovi ''nasi'' , kako treba strpljenja... Za koga, za Radovca (kojem btw opet dadose kapitensku i posrase nam se u stau), Plakala koji nmze u Ozrenu iz Semizovca branit??? Nemojte pls...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 24 okt 2015, 15:45

RuleHz je napisao/la:Tatomirovica i Radovca SUSPENDOVATI DO DALJNJEG !
Ovaj Radovac ja vece pi*ke u zivotu nisam vidio, kako se boji duela ono je malo reci..
Tatomirovic ja ne znam sta se sa njim desilo, umjesto da bude bolji od kada je dosao Stepanov i Barbaric on suprotno...

JEDNO JE SIGURNO: MI NE MOZEMO IGRATI NA DUGE LOPTE, TO SMO IGRALI i SA malenim i zjanili smo.
Zna Jesic sto je rekao budite strpljivi do kraja polu sezone, a onda cemo biti pravi.. Vidio je s kim ima posla!

Jesic nimalo nije kriv za ovaj poraz, ovde nema trke, borbe. MOLIM TE DAJ IM SAD ODMAH TRENING !

Kad Kovacevica stavi umjesto Tatomirovica, Ikandea umjesto Radovca, dovesti desnog beka, dovesti pravu 10-ku (ako Alispahic ne proradi u sto sumnjam), Delac da nam se vrati na go i STEPANOVA VRATI, tada sam siguran da cemo biti pravi, do tada gledati cemo ovu patnju !
Naravano da Ješić nije kriv tek je došao i ima vremena da uradi neophodnu reformu na polusezoni. Ali ako ne uzme 1 trofej na kraju sezone mahala će mu glavu skinuti.
SRETAN BROJ - 1725

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 24 okt 2015, 15:47

Nama je STEPANOV najveci problem u klubu.
Sve je za ovo kriv STEPABOV. Odi vise Milane da proigramoo..

Djubrad

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 24 okt 2015, 15:49

Jesic je imao reprezentativnu pauzu da to poslozi kako on zeli i hoce. Sta je napravio osim sto je gurnuo Bekica i Kadusica u prvih 11?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 okt 2015, 15:49

belosevic28 je napisao/la:Serite vi i dalje da nas je Mjesna zajednica pobijedila! Ista ta MZ ima igrace koji ostavise srce na terenu. Ista ta MZ odrza lekciju ''metropoli''. Sad ce ovi opet s pricom kako su ovi ''nasi'' , kako treba strpljenja... Za koga, za Radovca (kojem btw opet dadose kapitensku i posrase nam se u stau), Plakala koji nmze u Ozrenu iz Semizovca branit??? Nemojte pls...
E kad sam vidio kapitensku traku na pickicinoj ruci, pa tacno mi je doslo da se ubijem. Kapitencina koja ne moze da dobaci 2 puta sam sa 16m, ali nas projekat i vjeciti talenat se mora istrpiti dok proradi. Pa sta ce proraditi boji se duela kapiten ko da sa volovima se gura, a ne sa drugim igracima, a igra poziciju gdje je duel kljuc svega.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.