Druže, nema ništa, već po deseti put otvaram taj link. Piše no eventsvivaILchelik je napisao/la:Ja jos prije 10minuta napravio stream i stavio vam link ovdje jer vidim da nemate gdje gledati, ali je neko od moderatora/administratora obrisao...
https://livestream.com/accounts/208078/events/4451171
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Daj neko link u PP
- HordasDobrinja
- Kontakt:
napravi ponovovivaILchelik je napisao/la:Ja jos prije 10minuta napravio stream i stavio vam link ovdje jer vidim da nemate gdje gledati, ali je neko od moderatora/administratora obrisao...

Nasa ljubav ko Trebevic , ponos u nama !
Uzifvajte braco u svojim sremovima , , ovo je zadnji put da trazim nes ovdje .... ne moram ni gledat nego molit po 20 minuta . enjoy cheers
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa otkud znate da ljudi imaju link? Što odmah pljujete, a nigdje veze ocam.
Ja sam htio da radim stream, ali nisam stigao da odem do firme, koja nije mi baš pred haustorom. Svi koji žele da gledaju FKS a imaju karticu mogli su kupiti tromjesečni mojawerbtv za 40 KM i rahat da gledate. Ako nemate keš, možete se nadati da će biti stream, ali ne i pljuvati random jer istog trenutno nema. Kakvo dječije ponašanje.
Ja sam htio da radim stream, ali nisam stigao da odem do firme, koja nije mi baš pred haustorom. Svi koji žele da gledaju FKS a imaju karticu mogli su kupiti tromjesečni mojawerbtv za 40 KM i rahat da gledate. Ako nemate keš, možete se nadati da će biti stream, ali ne i pljuvati random jer istog trenutno nema. Kakvo dječije ponašanje.
Samo Saraj'vo.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Sarajevo posjed lopte 39%.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Dajte link ljudi na poslu sam da gledam... Hoće mi nesto biti sto ne mogu da pratim
kuknjava pp molim vas

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ama ne gledamo ni na kakvom linku ja na tv-u gledam. A ne znam sifru svoju za moja web tv... Izgubio sam onaj papir. Da znam ja bi vam napravio stream..
Ne znam sto @pitarbordo opet ne radi to?
Edit:objasnio vam covjek....
Ne znam sto @pitarbordo opet ne radi to?
Edit:objasnio vam covjek....
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 24 okt 2015, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
stream na pm plz.
ja imam kod kuce bihnetov net, ali posto sam sad prikljucio u stanu logosfotov, ne radi mojaweb tv, a da moze i ja bih nekako nabacio stream
ja imam kod kuce bihnetov net, ali posto sam sad prikljucio u stanu logosfotov, ne radi mojaweb tv, a da moze i ja bih nekako nabacio stream
-
- Kontakt:
Moja greska bila, bio mi event pod draft, sad je live, mozete vratiti na linku da vidite pogodak a steram ide daljeZagor je napisao/la:jarane ovdje ti ništa nema. zato sam izbrisaovivaILchelik je napisao/la:Ja jos prije 10minuta napravio stream i stavio vam link ovdje jer vidim da nemate gdje gledati, ali je neko od moderatora/administratora obrisao...
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
-
- Kontakt:
Hebo ekipu koja zavisi od fudbalskog znanja izvijesnog Dine Rustemovica... Kako samo lazni kapiten ispada, pa za njega je Dzemo Kanavaro. Losa igra do Boga. Ocekujem nekom ludom srecom da ovo okrenemo u drugom poluvremenu...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ne pljujem gdje pise pljuvanje reko sam uzivaje i ja necu vise nista trazit i na kraju pise uzivajte , Ne izvrxi mi rijeci . Ja nemam pravo na aj stream to je necija dobra volja , ja sam kriv sto se uzdam u to ne oni . Necu vise i zavrseno . Prijatno sefePitarBordo je napisao/la:Pa otkud znate da ljudi imaju link? Što odmah pljujete, a nigdje veze ocam.
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 24 okt 2015, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Što se tiče utakmice, odbrana standardno propustljiva, Tatko kirminalan, s onim rukama niz tijelo ko Đuro kad Šiber kupi Vjećnicu od Neleta pa ono "čega, čeegaa".... Ali gol je totalno Plakalov, ono je u stilu Oštrakovića bilo ako ne i gore.
Rustemović zadnjih nekoliko utakmica stvarno slabo igra, ne znam je l' mu mala ne da ili je u pms-u, ali nešto ne štima.
Barba mrcina!
Rustemović zadnjih nekoliko utakmica stvarno slabo igra, ne znam je l' mu mala ne da ili je u pms-u, ali nešto ne štima.
Barba mrcina!
Samo Saraj'vo.
Pitar bordo radi prenos kad je na poslu, popustite covjeka. Brate (bordo pitar) fala ti .
Ma djaba ti posjed, prvih 30 min nismo sanse napravili. Strava lose i bezidejno. A oni se vec poceli valjati nakon 1-0BernardBarnjak je napisao/la:Sarajevo posjed lopte 39%.
- kenanbrajic
- Kontakt:
vivaILchelik je napisao/la:Moja greska bila, bio mi event pod draft, sad je live, mozete vratiti na linku da vidite pogodak a steram ide daljeZagor je napisao/la:jarane ovdje ti ništa nema. zato sam izbrisaovivaILchelik je napisao/la:Ja jos prije 10minuta napravio stream i stavio vam link ovdje jer vidim da nemate gdje gledati, ali je neko od moderatora/administratora obrisao...

Velkoski najgori , a Okic ga pokusava stić. Vadi Ješicu obojicu pređi na 4 - 3 -3 Radovac Rustem Ikande Bekic Duljevic Benko
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
viva hoces li sutra pravit stream ili si na Grbavici?vivaILchelik je napisao/la:Moja greska bila, bio mi event pod draft, sad je live, mozete vratiti na linku da vidite pogodak a steram ide daljeZagor je napisao/la:jarane ovdje ti ništa nema. zato sam izbrisaovivaILchelik je napisao/la:Ja jos prije 10minuta napravio stream i stavio vam link ovdje jer vidim da nemate gdje gledati, ali je neko od moderatora/administratora obrisao...
predobra slika
Eh hvala ti puno.vivaILchelik je napisao/la:Moja greska bila, bio mi event pod draft, sad je live, mozete vratiti na linku da vidite pogodak a steram ide dalje

- BernardBarnjak
- Kontakt:
kengur je napisao/la:Ma djaba ti posjed, prvih 30 min nismo sanse napravili. Strava lose i bezidejno. A oni se vec poceli valjati nakon 1-0BernardBarnjak je napisao/la:Sarajevo posjed lopte 39%.
Heheheh. Cuj djaba. Pa ljudi imaju skoro duplo posjed lopte.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: boki86, HeavyBassBlues i 34 gosta.