FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željovac » 17 maj 2010, 12:58

Ponos Torina je napisao/la:
Željovac je napisao/la:[youtube][/youtube]
Messi je gledao Mesu kako igra ;) ;)

Video je prejak kao i muzika interesuje me da li imas jos slicnih video snimaka za pogledati kao npr.ovaj??
Ima ŽELJO-Videoton na istom kanalu i to je sve zasad.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 maj 2010, 13:02

A Mese kralja, prosao i rezervne igrace :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 17 maj 2010, 13:11

Tanjepi, kako se moze postaviti slika bez da je negdje sa interneta?
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 maj 2010, 13:16

Avanes je napisao/la:Tanjepi, kako se moze postaviti slika bez da je negdje sa interneta?
http://imageshack.us/

Uploaduješ sliku sa računara, kopiraš link koji si dobio i to je to.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 maj 2010, 13:17

Cuspajz je napisao/la:e ovako sa zeljinim uspjehom javit ce se i kopije mnogih stvari po raznim pijacama, buvljacima i slicno neke majice glupih natpisa po raznim radnjicama jer ce kontati zeljo je u trendu pokupavat ce se ovo slicno ,mislim da vecina manijak zna da su jedini proizvodi a najkvalitetniji mogu kupiti u u udruzenju i samo udruzenju a za one sto nisu upoznati mislim da svaki od nas bi mogao da ih informira ili da ih uputi kako i sta ,uskoro se ocekuje intezivni rad udruzenja sa velikim izborom artikala prema tome sve sto namjeravamo kupiti imamo udruzenje ostalo izbjegavati ;)
Ovo treba malo vise podrzati!
Naravno smijete kupovati i u klubu :mrgreen:

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 17 maj 2010, 13:17

[youtube][/youtube]
u nedelju ocekujem bar ovako :D

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 17 maj 2010, 13:17

Seyo_TM je napisao/la:
A Mese kralja, prosao i rezervne igrace :mrgreen:
Ma ova finta šuta lijevom u punom trku je nešto što se ne viđa danas nigdje. Čovjek ispred vremena. To će se tek koristi nekad 2050. godine.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 17 maj 2010, 13:19

tm84 je napisao/la:uh, kako bi volio da budem u srijedu na utakmici :D

imam osjecaj da cemo oboriti rekord protiv celika iz maja 2002. sto se tice gledaoca... 8-)

ako nista u srijedu cu ovde u kisnom olomoucu da slavim ko pijani spanac :lol:

taj dan necu nikad zaboraviti kad smo dobili sa 2-1 celika, i kad su se počele paliti baklje duz citavog terena tad sam i ja bio sa bengalkom na zapadu... aBd opet ludilo
...jer si jedan jedini jer si...
Semper Fidelis

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 17 maj 2010, 13:21

Hvala

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 17 maj 2010, 13:27

lisander je napisao/la:[youtube][/youtube]
u nedelju ocekujem bar ovako :D

to je to o čemu ja pričam

nenadjebivo :geek:
Semper Fidelis

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 maj 2010, 13:30

"Ekipi službenog portala fudbalskog kluba Željezničar jučer nije bio dozvoljen pristup olimpijskog stadionu. Naime, fotoreporter našeg portala je nakon kraćeg ubjeđivanja zamoljen da napusti ulaz na stadion bez ikakvog pojašnjenja. Intervenisali su i članovi uprave Željezničara, ali iz tabora domaćina ponovo nije dozvoljen pristup našem novinaru. Ekipa službenog portala fudbalskog kluba Željezničar ovom prilikom želi skrenuti pažnju javnosti na novo narušavanje slobode našeg rada i informisanja koja je već jednom ozbiljno narušena prikom našeg gostovanja u Istočno Sarajevo prošle sezone.
U isto vrijeme želimo naglasiti da su na naše domaće utakmice svi dobrodošli, te da ćemo pravi primjer gostoprimstva uzvratiti kolegama sa službenih stranica jučer neljubaznih domaćina, prilikom njihovih gostovanja u narednim sezonama.
Izvještaj s utakmice preuzet sa najčitanijeg bh. sportskog portala http://www.sportsport.ba.
"

Za one koji nisu procitali!

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 17 maj 2010, 13:31

blizi se srijeda i momenat kad cemo nadamo se poniziti onaj jad od ekipe borca i pokazati da ne mogu da se porede sa nasim klubom.ocekujem jos bolju atmosferu nego u ligi kad smo igrali sa njima i jos bolju igru nasih momaka , tako smo blizu onoga sto smo cekali godinama i nadam se da cemo se radovati duploj kruni nakon ove sedmice.
nadam se da ce lesinari doci na vrijeme ovaj put da cuju kako se pjeva JEDNA SI JEDINA i da vide najbolje navijace u drzavi na djelu jos jednom , mogu dosta toga da nauce ;)

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 17 maj 2010, 13:32

Šta je bilo sa onim kontejnerom, što je bio sav išaran grafitima, jel' ondje bilo prvo sjedište udruženja? To je ja mislim Sejo iz Pofalića dovezao tamo, znam jer smo bili komšije, bila videoteka u tom kontejneru. Nije lik propuštao tekme, vozao plavog ševrolea. Sad je u Brčkom. Znal' ko Seju kralja? :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 maj 2010, 13:33

pitarska posla...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 17 maj 2010, 13:39

Seyo_TM je napisao/la:
Cuspajz je napisao/la:e ovako sa zeljinim uspjehom javit ce se i kopije mnogih stvari po raznim pijacama, buvljacima i slicno neke majice glupih natpisa po raznim radnjicama jer ce kontati zeljo je u trendu pokupavat ce se ovo slicno ,mislim da vecina manijak zna da su jedini proizvodi a najkvalitetniji mogu kupiti u u udruzenju i samo udruzenju a za one sto nisu upoznati mislim da svaki od nas bi mogao da ih informira ili da ih uputi kako i sta ,uskoro se ocekuje intezivni rad udruzenja sa velikim izborom artikala prema tome sve sto namjeravamo kupiti imamo udruzenje ostalo izbjegavati ;)
Eh da je vise ovih oficijelnih stvari, u tome i jeste problem. Druga stvar, u udruzenje dodje 200-300 komada necega i sve pukne u roku od 3h al' haj valjda ce se i to poboljsati. Treca stvar, barem 40% ljudi koji ce doci protiv borca i laktasa ne znaju ni da postoji udruzenje i sigurno ih ne interesuje kome ce ici pare od kupljinh salova pred stadionom kad vec nisu bili u stanju dolaziti na utakmice prije...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 17 maj 2010, 13:40

slika

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 17 maj 2010, 13:47

Seyo_TM je napisao/la:"Ekipi službenog portala fudbalskog kluba Željezničar jučer nije bio dozvoljen pristup olimpijskog stadionu. Naime, fotoreporter našeg portala je nakon kraćeg ubjeđivanja zamoljen da napusti ulaz na stadion bez ikakvog pojašnjenja. Intervenisali su i članovi uprave Željezničara, ali iz tabora domaćina ponovo nije dozvoljen pristup našem novinaru. Ekipa službenog portala fudbalskog kluba Željezničar ovom prilikom želi skrenuti pažnju javnosti na novo narušavanje slobode našeg rada i informisanja koja je već jednom ozbiljno narušena prikom našeg gostovanja u Istočno Sarajevo prošle sezone.
U isto vrijeme želimo naglasiti da su na naše domaće utakmice svi dobrodošli, te da ćemo pravi primjer gostoprimstva uzvratiti kolegama sa službenih stranica jučer neljubaznih domaćina, prilikom njihovih gostovanja u narednim sezonama.
Izvještaj s utakmice preuzet sa najčitanijeg bh. sportskog portala http://www.sportsport.ba.
"

ako niste imali press akreditaciju FK Sarajevo koju klub izdaje na početku sezone, to je normalna procedura. ne trebate se vrijeđati, već naredne godine misliti o tome na vrijeme.

Ovo se desilo novinarima SportSport.ba 1000 puta na svim stadionima u BiH (uključujući i koševo i grbavicu, a i lukavicu) i nije ništa čudno i iskreno govoreći svaki put smo sami bili krivi, a ne organizator utakmice.
Ne želim nikog da branim, niti okrivljujem ovim komentarom, samo da pomognem da se razjasne nedoumice.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 maj 2010, 13:48

zlaya_tm87 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
Eh da je vise ovih oficijelnih stvari, u tome i jeste problem. Druga stvar, u udruzenje dodje 200-300 komada necega i sve pukne u roku od 3h al' haj valjda ce se i to poboljsati. Treca stvar, barem 40% ljudi koji ce doci protiv borca i laktasa ne znaju ni da postoji udruzenje i sigurno ih ne interesuje kome ce ici pare od kupljinh salova pred stadionom kad vec nisu bili u stanju dolaziti na utakmice prije...
Ne mozemo bas sve organizovati u prvih 9 mjeseci :mrgreen:
Za ovu sezonu:
Nova uprava
Novi trener
Novi site
Dupla kruna
:mrgreen:

Bice stvari da se uzme, al tesko da se moze organizovati kupovanje pijacarskih stvari...cak ispred stadiona imamo standove...haj reci djetetu nemozes dobiti zastavu, a moljaka starog sat vremena...

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 17 maj 2010, 13:49

Virtu4l je napisao/la:
Avanes je napisao/la:Tanjepi, kako se moze postaviti slika bez da je negdje sa interneta?
http://imageshack.us/

Uploaduješ sliku sa računara, kopiraš link koji si dobio i to je to.
prvo je smanjiš na pristojnu veličinu, da nam ne razvali forum kad se pojavi.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 17 maj 2010, 13:53

admin je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:"Ekipi službenog portala fudbalskog kluba Željezničar jučer nije bio dozvoljen pristup olimpijskog stadionu. Naime, fotoreporter našeg portala je nakon kraćeg ubjeđivanja zamoljen da napusti ulaz na stadion bez ikakvog pojašnjenja. Intervenisali su i članovi uprave Željezničara, ali iz tabora domaćina ponovo nije dozvoljen pristup našem novinaru. Ekipa službenog portala fudbalskog kluba Željezničar ovom prilikom želi skrenuti pažnju javnosti na novo narušavanje slobode našeg rada i informisanja koja je već jednom ozbiljno narušena prikom našeg gostovanja u Istočno Sarajevo prošle sezone.
"

ako niste imali press akreditaciju FK Sarajevo koju klub izdaje na početku sezone, to je normalna procedura. ne trebate se vrijeđati, već naredne godine misliti o tome na vrijeme.

Ovo se desilo novinarima SportSport.ba 1000 puta na svim stadionima u BiH (uključujući i koševo i grbavicu, a i lukavicu) i nije ništa čudno i iskreno govoreći svaki put smo sami bili krivi, a ne organizator utakmice.
Ne želim nikog da branim, niti okrivljujem ovim komentarom, samo da pomognem da se razjasne nedoumice.
radim na jednom elektronskom mediju pa stoga zelim da kazem da je admin ovdje u pravu, moras imati akreditaciju od kluba da bi prisustvovao dogadjaju, nije dovoljno da imas svoju(kucu za koju radis) ja imam godisnju kartu za zelju ali ako hocu da snimam moram imati zeljinu press akreditaciju s kojom jedino mogu da radim svoj posao na grbavici. Ona se dobija na početku sezone kad se akreidtujes za tu sezonu.
Semper Fidelis

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, TefalTava i 37 gostiju.