Ma Džemo i Puzigaća. Il njih ne računaš?Besic je napisao/la:Ako sam dobro pohvatao sve u našem trenutnom rosteru Amer Bekić ima najviše odigranih utakmica u ovoj ligi .
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
jurisicduska je napisao/la:Ma Džemo i Puzigaća. Il njih ne računaš?Besic je napisao/la:Ako sam dobro pohvatao sve u našem trenutnom rosteru Amer Bekić ima najviše odigranih utakmica u ovoj ligi .
Teško je naći te podatke da su 100 % tačni . Evo na wiki piše da Džemo ima 114 nastupa u FKS , a Bekić u Slobodi , Zrinjskom i kod nas 124 nastupa . Puzigaća navodno 47 . Uglavnom je to između Bekića ( 23 ) i Džemice ( 33) .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Mi smo igrali sa prvim timom koji je neposredno par dana prije formiran. 80% novi igraci i novi strucni stab. Trebalo im je dosta pripremnih utakmica i 4-5 ligaskih da se posloze. Mislio sam da ce im trebati citava polusezona, ali ipak je Rahimic odradio svoje puno ranije. Vasi su bili dobri, cvrsti, rezervisti zeljni dokazivanja, a Ikande je odudarao od svih na terenu ( ne zbog boje nego sto je vrhunski igrac). Pozdrav i vidimo se sutra.jurisicduska je napisao/la:Plakalo, Kalasi, Mihojević, Đurić, Pidro, Ikande, Mujakić, Kobiljar, Anđušić, Jezerkić, Klarić. Još su igrali: Vazda, Osmanović, Miletić, Gljiva, Avdić, Veladžić.19FKS46 je napisao/la:Jesmo. Dobili 2:1 cini mi se. Mislim da je i tad Plakalo branio.Besic je napisao/la:Meni se čini da smo mi protiv Mladosti DK igrali pripremnu nekad u julu ?
http://www.sportzdk.ba/foto-mladost-dk- ... m-periodu/
A njima ne znam jel ovo bila najjača ekipa, ako vidi kakav navijač mladosti nek napiše. Nama niko igrao nije iz prvih 11. Nema sutra problema šta vam je, opušteno 0:5.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
A mi se nadamo da će Ikande opet odudarat od ostalih sutra aBd i to još više nego prošli put . Pozz
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Zelio bih samo da naglasim jednu pozitivnu stvar koja si izgleda pocela desavati ako ne grijesim, ako da onda se izvinjam zbog spamanja.
Ne znam da li je to do trenere novog ili jednostavno su izvori zakazali barem na ovom forumu a to je da se dan prije tekme ne zna pocetnih 11.
Ako sam dobro primjetio velika pohvala za sve one koji su zasluzni za ovo!
Ne znam da li je to do trenere novog ili jednostavno su izvori zakazali barem na ovom forumu a to je da se dan prije tekme ne zna pocetnih 11.
@Real ja i hilmo smo pogodli sastav i to sve i jednog igrač koji će izać protiv Veleža
za Slaviju se nije pisalo ovdje al i to što kažeš više se ne zna sastav , može se samo pogađat .

-
- Kontakt:
Puzigaća sigurno ima preko 100 nastupa ali sigurno. Mislim negdje oko 150. Sad ne znam tačan broj. Bekić mlad i jako dobar napadač i ne čudi me taj broj, on je osvajao titulu i sa nama i Zrinjskim i kup i aktivno sudjelovao u tom svemu. Jako potcjenjen igrač i rijedak primjer profesionalca, ne puši ne pije, trenira privatno.
Berberović ima 128 (prvi mandat), pa jedna sezona 29, pa opet 28. Ukupno 185.
A Bojan ima 148 nastupa do sad. 40 Borac, 15 Čelik pa opet Borac 23 pa 70 Sarajevo.
Zanimljivo je da Samir Radovac ima 76 nastupa za prvi tim Sarajeva i 26 za mlade reprezentacije. 102 ukupno. 19 godina. Pa se zapitajmo malo.
A Bojan ima 148 nastupa do sad. 40 Borac, 15 Čelik pa opet Borac 23 pa 70 Sarajevo.
Zanimljivo je da Samir Radovac ima 76 nastupa za prvi tim Sarajeva i 26 za mlade reprezentacije. 102 ukupno. 19 godina. Pa se zapitajmo malo.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 23 okt 2015, 23:33, ukupno mijenjano 3 puta.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ljudi, samo da vam kažem
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
E cuj ne zna se pocetnih 11, dvije tekme isti sastav uvali po 4 komada i sad se kao ne zna pocetnih 11, izvrsit ce Jesa 4-5 izmjenaReal87 je napisao/la:Zelio bih samo da naglasim jednu pozitivnu stvar koja si izgleda pocela desavati ako ne grijesim, ako da onda se izvinjam zbog spamanja.

Bravo @duška sad sam kompletir'o sve // Džemo 156 , Bojan 147 i Amer 124 .
- DrustveniParazit
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
Zna se i u realu pocetnih 11, pa tako i kod nas, al barem niko od vas nije napisao eh taj i taj je sastav. Prvi ti!kinosvra je napisao/la:E cuj ne zna se pocetnih 11, dvije tekme isti sastav uvali po 4 komada i sad se kao ne zna pocetnih 11, izvrsit ce Jesa 4-5 izmjenaReal87 je napisao/la:Zelio bih samo da naglasim jednu pozitivnu stvar koja si izgleda pocela desavati ako ne grijesim, ako da onda se izvinjam zbog spamanja.
Ako sam dobro primjetio velika pohvala za sve one koji su zasluzni za ovo!![]()
Vcrs sam se malo ukljucio u ovo pisanje...pa evo da ti kazem samo ovo. Hvala ti sto nam javljas neke info iz kluba koje drugacije ne bi saznali, al da nam objavis sastav ti i tebi slicni koji to rade je iskreno bas pakaski. Ako tako pokazujete ljubav prema klubu i ljudima koji prate ovaj forum nemoj molim te barem ne javno! Svakom nasem protivniku je zbog vas dovoljna sekunda da saznas sastav.
Jos jednom hvala ti na info sto nam donosis al pocetni sastav nemoj! Bolje da ga ni mi ne znamo, nego da svaki jado to zna.
Kad već radimo
IX : Plakalo , Kadušić, Tatomirović , Barbarić , Al . Bekić , Radovac , Rustemović , Okić , Duljević , Benko , Velkoski
Bench : Trifković , Kovačević , Hebibović , Barić/Puzigaća , Berberović , Ikande , Am. Bekić

IX : Plakalo , Kadušić, Tatomirović , Barbarić , Al . Bekić , Radovac , Rustemović , Okić , Duljević , Benko , Velkoski
Bench : Trifković , Kovačević , Hebibović , Barić/Puzigaća , Berberović , Ikande , Am. Bekić

http://www.transfermarkt.de/fk-sarajevo ... verein/282jurisicduska je napisao/la:Puzigaća sigurno ima preko 100 nastupa ali sigurno. Mislim negdje oko 150. Sad ne znam tačan broj. Bekić mlad i jako dobar napadač i ne čudi me taj broj, on je osvajao titulu i sa nama i Zrinjskim i kup i aktivno sudjelovao u tom svemu. Jako potcjenjen igrač i rijedak primjer profesionalca, ne puši ne pije, trenira privatno.
Po Transfermarktu ima Ševko 140 nastupa u Premijer LIgi

-
- Kontakt:
Logično na njihovu tribinu, ne što je jeftinija nego bolje mogu pratiti tekmu, a ionako će biti sami pitari tu...i poneki guzonja iz kluba i saveza!DrustveniParazit je napisao/la:Ljudi, samo da vam kažem

- Burberry46
- Kontakt:
-
- Kontakt:
60 sekundi....
VOLJENI KLUBE SRETAN TI ROĐENDAN!
-
- Kontakt:
SRETAN ROĐENDAN PRVA LJUBAVI NAJVEĆA RADOSTI !!!

Stari moj, da si ziv i zdrav jos hiljadu godina!!!
Ljubav, ponos i dika grada od 46-te!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !