Tooo brate mojNYKnicks Fan je napisao/la:https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hp ... 2881_o.jpgDoeTz je napisao/la:Daj mi baaa onu sliku sto ti jeee na desktopuNYKnicks Fan je napisao/la:I opet nam svi predviđaju kiks...![]()

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Tooo brate mojNYKnicks Fan je napisao/la:https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hp ... 2881_o.jpgDoeTz je napisao/la:Daj mi baaa onu sliku sto ti jeee na desktopuNYKnicks Fan je napisao/la:I opet nam svi predviđaju kiks...![]()
Ovaj neće igrat' garant.Beduin je napisao/la: Pirić; Moranjkic(?), Kostić, Mehmedagić, Škahić; Sarić, Kiso; Mehidic, Ordagić, Veseli; Ahmetović
Ili da Kisu stavi na beka, a da Mehmedagica stavi na zadnjeg veznog (sto je nekada prvobitno i igrao), a onda bi na CB uletio Moranjkic/Salihovic. Prso uz Sarica bi bilo neko nuzno zlo koje nam ne treba trenutno, ne znam kako je sad odigrao u Zenici.
Ma vise ne znam ni ko je povrijedjen i nedostupan za subotu, svaki dan novi igrac.
Pratio sam ih, ako je ovo istina ovo je odlicno. Bez Hasanhodzica i Aleksica ce im odbrana biti busna. A i Sivsic, Kuadio i Dudic su svaku pocinjali kako sam mogao upratiti..fukaratz je napisao/la:travnik dolazi itekako oslabljen kod naszbog kartona nece biti Hasanhodzica, Dudica, Aleksica i Sivsica (svi standardni igraci), a radi povrede nema Pece, Nuhica i Kuadia
sto se mene tice oni su bez Dudica i Kuadia poprilicno bezopasni. od ozbiljnijih napadaca im ostaje jedino Irhan Smajic
Hasanhodzic ima predobar sut, Sivsic prodoran po boku, Nuhic i Aleksic standardni stoperituzlak1987 je napisao/la:Pratio sam ih, ako je ovo istina ovo je odlicno. Bez Hasanhodzica i Aleksica ce im odbrana biti busna. A i Sivsic, Kuadio i Dudic su svaku pocinjali kako sam mogao upratiti..fukaratz je napisao/la:travnik dolazi itekako oslabljen kod naszbog kartona nece biti Hasanhodzica, Dudica, Aleksica i Sivsica (svi standardni igraci), a radi povrede nema Pece, Nuhica i Kuadia
sto se mene tice oni su bez Dudica i Kuadia poprilicno bezopasni. od ozbiljnijih napadaca im ostaje jedino Irhan Smajic
Uglavnom dobro je sto nema ovog Hasanhodzica
Zasto nece igrati, povreda ili kartoniNKMramor je napisao/la:Sarić neće igrat' narode.
Stvarno ide na onu stvar,nenormalno.neka,sutra natrpat travnik pa nek jedu **** sami sebiNYKnicks Fan je napisao/la:I opet nam svi predviđaju kiks...
Popio 3 utakmice suspenzije za onaj crveni protiv Olimpica.LUTVO je napisao/la:Zasto nece igrati, povreda ili kartoniNKMramor je napisao/la:Sarić neće igrat' narode.
3 utakmicefukara87 je napisao/la:na klubskoj stranici pise da Saric ima pravo nastupa sutra protiv Travnika, valjda je dobio 2 utkamice a ne 3 utakmice.
Odakle ba 3 utakmice. ...nesportsko ponasanje 2 tekme. ...cak je i pisalo mislim da su 2 tekme...ee sad, drina je bila jedna a travnik ce bit drugaNKMramor je napisao/la:3 utakmicefukara87 je napisao/la:na klubskoj stranici pise da Saric ima pravo nastupa sutra protiv Travnika, valjda je dobio 2 utkamice a ne 3 utakmice.
Joj, najjaci ste mi sa ovim 4-0, sviju miNYKnicks Fan je napisao/la:Sutra 4:0. Ahmetović x2, Ordagić i Krpić.
Procepit ce jednom.staragarda je napisao/la:Joj, najjaci ste mi sa ovim 4-0, sviju miNYKnicks Fan je napisao/la:Sutra 4:0. Ahmetović x2, Ordagić i Krpić....a mi se mucimo 2 da zabijemo na guzovacu. ..gore ste od strumfeta i njihovih prognoza kontra Slobode eo ima 15 utakmica
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], VivaLaLiberta i 5 gostiju.