FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
1.300 ulaznica za Horde Zla sutra
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- PitarBordo
- Kontakt:
Malo si već naporan, uzmi ublehu Vojvodu i vodi ga kući meni ga dosta za tri života. Za dalje ideš na ignore, dosta smo granali o temi koja se tiče FK Sarajevo koliko i IQ somenutog "trenera".OsmanhodzicBuco je napisao/la:Ne mogu da vjerujem sta citam. Darko je moj prijatelj jos iz vremena kada nije bio ni blizu BHPL, i ne mogu da dozvolim da ga neko naziva "ovakvim I onakim". Ne znam zbog cega si se ti ukljucio u raspravu. Na osnovu posmatranja covjeka sa strane dok pije kafu sa haverom, ti si forimao kompletnu sliku njegove licnosti? Mislim da to dovoljno govori o tebi. I ostavi se Darka Vojvodica, Crnogorca i Focaka, uhvati se FK SARAJEVO. Dosta vas tako sa strane posmatra, pa pravi basnoslovne price, ohanite malo ljudi.
Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Tatko je dobar,borben srcem igra cemu to tako.Draži mi je od 10 Stepanova.MojGradMojKlub je napisao/la:Joj kako bi ovog Tatomirovića zakuco za klupu, jest' mi odvratan frajer postao
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Ma nije samo zbog Stepanova. Evo na stranu ostalo, na terenu (što je valjda i najbitnije) je jedna velika kita
Neko provalio da je zbog klana otjeran Stepanov pa sad mržnja prema Tatku ,Dzemi i ostalim.Ne provaljujte se ,otjeran je zato što se ne zna ponašati i zato što je kloc.MojGradMojKlub je napisao/la:Ma nije samo zbog Stepanova. Evo na stranu ostalo, na terenu (što je valjda i najbitnije) je jedna velika kita
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- ElCartel11
- Kontakt:
Tatko je dobar samo za nase lige (i tu zna ispadati dosta protiv jacih igraca), dok je za Evrope haj da tako kazem jel amater.Majkl je napisao/la:Tatko je dobar,borben srcem igra cemu to tako.Draži mi je od 10 Stepanova.MojGradMojKlub je napisao/la:Joj kako bi ovog Tatomirovića zakuco za klupu, jest' mi odvratan frajer postao
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
I maloprije si najavio ignor, pa opet komentarises. Ovaj put ostani doslijedan svojih rijeci.PitarBordo je napisao/la:Malo si već naporan, uzmi ublehu Vojvodu i vodi ga kući meni ga dosta za tri života. Za dalje ideš na ignore, dosta smo granali o temi koja se tiče FK Sarajevo koliko i IQ somenutog "trenera".OsmanhodzicBuco je napisao/la:Ne mogu da vjerujem sta citam. Darko je moj prijatelj jos iz vremena kada nije bio ni blizu BHPL, i ne mogu da dozvolim da ga neko naziva "ovakvim I onakim". Ne znam zbog cega si se ti ukljucio u raspravu. Na osnovu posmatranja covjeka sa strane dok pije kafu sa haverom, ti si forimao kompletnu sliku njegove licnosti? Mislim da to dovoljno govori o tebi. I ostavi se Darka Vojvodica, Crnogorca i Focaka, uhvati se FK SARAJEVO. Dosta vas tako sa strane posmatra, pa pravi basnoslovne price, ohanite malo ljudi.

Harmony Harmony

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
fakat ste dosadni s tatomirovicem,puzigacom itd ohanite ba ,dobili smo iskusnog dobrog trenera koji voli disciplinu ,tako da njemu treba prepustiti da zavodi red . sutra je najbitnije da damo prvi gol 90% dobijamo ako povedemo , vidjeli smo na derbyu kad smo primili gol gotovo pa vise i nije bilo igre samo prekidi ,prekrsaji ,izbijanje,lezeanje itd .zato sutra koncentrisano borbeno od prve minute i nece biti problema 

- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Rekoh već, na stranu mahalske, na stranu i to sa Stepanovom, na stranu eto i njegovo bljak ponašanje u vezi sa Kodrom... Frajer je na terenu gola ****, naš najgori igrač u prvih 11!!!
MojGradMojKlub je napisao/la:Rekoh već, na stranu mahalske, na stranu i to sa Stepanovom, na stranu eto i njegovo bljak ponašanje u vezi sa Kodrom... Frajer je na terenu gola ****, naš najgori igrač u prvih 11!!!

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Jel ovo danas nije bila presica pred gostovanje u Kaknju?
Samo onako dvije izjave...
Samo onako dvije izjave...
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ne treba Ikandea sutra stavljati,osim myb 15-20 minuta na kraju,da ne odemo u crnjake nedo bog.
Sabrine mi moje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jao sta se sprema sutra

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- trunks1946
- Kontakt:
Sutra rodjendan, mora biti spektaklEx1t je napisao/la:Ko ne ponese makar 2 baklje i 1 dimnu sutra, prava je pica..

orde del male
- Evolution87
- Kontakt:
Da te volim oduvijek sam znaoooo
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Gdje god da igraš ti, uvijek tu smo mi...

Gdje god da igraš ti, uvijek tu smo mi...

A sad Saraj'vo igraj i pobjedi s tobom su Horde zla sa Sjevera ....
- Burberry46
- Kontakt:
Sutra treba biti krcata gostujuca tribina, rodjendan kluba
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, soe i 37 gostiju.