FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Svaki igrac Slobode rukama i nogama kopa da ostane na Tusnju. Doslo i takvo vrijeme. 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Probisvjet je napisao/la:Nisi upucen u bilo sto. Kratko receno ocita si neznalica sta i ko radi u Slobodi. Zato strpi se i ne pricaj o Vugdalicu. Cuj od UEFA da uzme pare za stadion.harry_90 je napisao/la:Ne volim Adu vidjeti na slici,a kamoli na stadionu ili kraj Husica,ali ako je ovo napisano u revoltu,ima ovdje ipak i istine..svi mi znamo zbog cega je Vugda doveden u Slobodu,a to su njegove veze u uefi,da uzme od njih pare u vezi izgradnje stadiona..
Hajmo sada realno,koji je to konkretan potez uradio direktor Vugdalic za vrijeme provedeno u Slobodi ?
Nemojte samo spominjat licencu za nastup u ligi,jer smo je dobijali i kada smo bili u najvecim gov.nima,nikad ne prodjemo prvostepenu komisiju,vec uvijek je dobijemo na drugoj,kao i svake godine,a bgm i kako je Vugdalic tu !![]()
Azmir placa Vugdalica i to je amin. Taman da kiseli noge u lavoru to nije nase da ocjenjemo.
Vec sam jednom napisao NE DIRAJTE VUGDALICA.

Pare od UEFA-e za stadion se ne mogu dobiti, Vugda je tu da nađe investitora ali da bi to uradio prvo se Grad o tome mora očitovati i aminovati (oni još nisu načisto s tim, šta raditi sa stadiona osim toga da ga Grad na današnjem vaktu ne može izgraditi do kraja), ne može na svoju ruku graditi stadion koji je javna ustanova, frka je i oko samog korišenja/održavanja stadiona...
Licence što su se nekad dobijale tek tako dobijale su se, više nema tek tako, pogotvo ne za naš klub koji u savezu nema ni svoju čistačicu... ko je izganjao uporabnu dozvolu za sjevernu tribinu za koju će se svi složiti nije uslovna i nije trebala dobiti dozvolu za upotrebu. Pitanje je i za zapadnu, veliko pitanje. Lobiranje i borba u savezu za sve živo i zašto ne bi trebalo po pravilu (takav nam savez)...
Vugdalić je kao čovjek ljudina, to govore njegova djela za sebe a što se tiče njegovog rada u klubu tu je predsjednik Azmir da da svoju ocijenu. Koliko sam do sada zapazio niti jedne ružne riječi o njemu nije rekao već ga je hvalio na svakom koraku. Meni dovoljno

Slušat ublehu Husarića šta priča

Da li ti citas mozda sta ja pisem,na prosloj sam stranici napisao ako ga Azmir podrzava,ni meni ne smeta,vec mene samo zanima sta je to Vugdalic uradio dok je u Slobodi,ja koliko se sjecam,a i vecina od vas da je on upravo doveden da nabavi pare iz uefe ili da nadje sponzora za izgradnju stadiona,ocigledno za sad nema nista od toga,ako sredjuje dokumentaciju to je njegova stvar.. prvo ja ne diram ovog,vec samo pitam sta je uradio,al eto znalac pojasnio si mi time da sam ja neznalica itd.. ne dirajte vugdalica,a svi su ovdje jednom opleli po njemuProbisvjet je napisao/la:Nisi upucen u bilo sto. Kratko receno ocita si neznalica sta i ko radi u Slobodi. Zato strpi se i ne pricaj o Vugdalicu. Cuj od UEFA da uzme pare za stadion.harry_90 je napisao/la:Ne volim Adu vidjeti na slici,a kamoli na stadionu ili kraj Husica,ali ako je ovo napisano u revoltu,ima ovdje ipak i istine..svi mi znamo zbog cega je Vugda doveden u Slobodu,a to su njegove veze u uefi,da uzme od njih pare u vezi izgradnje stadiona..
Hajmo sada realno,koji je to konkretan potez uradio direktor Vugdalic za vrijeme provedeno u Slobodi ?
Nemojte samo spominjat licencu za nastup u ligi,jer smo je dobijali i kada smo bili u najvecim gov.nima,nikad ne prodjemo prvostepenu komisiju,vec uvijek je dobijemo na drugoj,kao i svake godine,a bgm i kako je Vugdalic tu !![]()
Azmir placa Vugdalica i to je amin. Taman da kiseli noge u lavoru to nije nase da ocjenjemo.
Vec sam jednom napisao NE DIRAJTE VUGDALICA.

Necu sa tobom da se raspravljam,ali samo sam zelio da znam sta je funkcija vugdalica
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Znal neko dal onaj trzavi degenerik Fučko ima kakvvu funkciju u klubu, jer ga danas oko pola 1 vidim na stadionu kako ide iz kafića i ode u svlačionice... jer poznavajući njeg on nigdje neće doći ako nema bilo kakvog interesa pa makar i da utuši koji falsh lacoste džemper sa koridora...
jer kako znam od prije on je otjeran iz kluba, al haman da je drugačije....
SA slobodom nema nista,Neznam da li je u ju tusanj....hulehule je napisao/la:Znal neko dal onaj trzavi degenerik Fučko ima kakvvu funkciju u klubu, jer ga danas oko pola 1 vidim na stadionu kako ide iz kafića i ode u svlačionice... jer poznavajući njeg on nigdje neće doći ako nema bilo kakvog interesa pa makar i da utuši koji falsh lacoste džemper sa koridora...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Govedarica ipak počinje na klupi, ko će igrat' na krilu
ima solucija da igra Sarić, Pršeš u paru sa Kisom, a Mehidić na beku, ili da Mehidić igra na krilu, Sarić u paru sa Kisom, a Kostić da igra beka, pri čemu bi Sale igrao u paru sa Mehmedagićem
kontam ko je manje zlo, Pršeš ili Sale

ima solucija da igra Sarić, Pršeš u paru sa Kisom, a Mehidić na beku, ili da Mehidić igra na krilu, Sarić u paru sa Kisom, a Kostić da igra beka, pri čemu bi Sale igrao u paru sa Mehmedagićem

msm da ce Kiso na beku jer je prosle godine mijenjao na LB Ivetica u par utakmica
a šta je s onog Karlosa ili kako već on je bio lijevi bek ako se ne varam
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Kiso nam treba u veznom redu, mora igrat' destruktivac, zamisli da ti igraju Sarić i PršešMortus je napisao/la:msm da ce Kiso na beku jer je prosle godine mijenjao na LB Ivetica u par utakmica

igra i stopera i lijevog beka, al' mislim da neće on igrat', nego da će Husref potegnut' za provjerenim snagamaMortus je napisao/la:a šta je s onog Karlosa ili kako već on je bio lijevi bek ako se ne varam
- Beduin
- Kontakt:
Pirić; Moranjkic(?), Kostić, Mehmedagić, Škahić; Sarić, Kiso; Mehidic, Ordagić, Veseli; AhmetovićChinaglia je napisao/la:Govedarica ipak počinje na klupi, ko će igrat' na krilu![]()
Ili da Kisu stavi na beka, a da Mehmedagica stavi na zadnjeg veznog (sto je nekada prvobitno i igrao), a onda bi na CB uletio Moranjkic/Salihovic. Prso uz Sarica bi bilo neko nuzno zlo koje nam ne treba trenutno, ne znam kako je sad odigrao u Zenici.
Ma vise ne znam ni ko je povrijedjen i nedostupan za subotu, svaki dan novi igrac.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Elem kada spomenes saleta vecini se dize kosa na glavi.
Dobar decko Ali necu reci nije za pl,Ali nije za slobode i njene ambicije.treba nam pojacanje na stoperu i lijevom beku.jer sumnjam da ce se produziti na kraju sezone sa moranjkicem.
Dalje zeba povrijedjen,malo kartoni,i eto belaja,barem se nama tako cini,iako husref cini se ne ocajava bas previse.
Treba nam pojacanje minimum zebine kvalitete.
O napadu sve receno.jedini opasan je Ahmet a i in fula KO lud....
Pojacanje.
Znaci trebaju nam 4 igraca za siguran ostanak u vrhu.
Salihovic,mujkic,krpic definitivno dati slobodne papire i to je to.
Dobar decko Ali necu reci nije za pl,Ali nije za slobode i njene ambicije.treba nam pojacanje na stoperu i lijevom beku.jer sumnjam da ce se produziti na kraju sezone sa moranjkicem.
Dalje zeba povrijedjen,malo kartoni,i eto belaja,barem se nama tako cini,iako husref cini se ne ocajava bas previse.
Treba nam pojacanje minimum zebine kvalitete.
O napadu sve receno.jedini opasan je Ahmet a i in fula KO lud....
Pojacanje.
Znaci trebaju nam 4 igraca za siguran ostanak u vrhu.
Salihovic,mujkic,krpic definitivno dati slobodne papire i to je to.
Jasko je povrijeđen, Kiso mora igrat' u veznom redu i kraj priče
Toliko smo jaki da nije ni bitno ko ce igrati.
Tu je Husref da razbija mozak, za to je i placen.
Proti ovakvog Trvnika mogu i Prses i Salihovic i Mujkic i Krpic igrat prvu,
vise sam nego ubijedjen da cemo pobijediti....
Tu je Husref da razbija mozak, za to je i placen.
Proti ovakvog Trvnika mogu i Prses i Salihovic i Mujkic i Krpic igrat prvu,
vise sam nego ubijedjen da cemo pobijediti....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Bila BI to 14-ta utakmica racunajuci kup Bez poraza.......
fucko je redovno na stadionu, bude u kaficu i seta po atletskoj stazihulehule je napisao/la:Znal neko dal onaj trzavi degenerik Fučko ima kakvvu funkciju u klubu, jer ga danas oko pola 1 vidim na stadionu kako ide iz kafića i ode u svlačionice... jer poznavajući njeg on nigdje neće doći ako nema bilo kakvog interesa pa makar i da utuši koji falsh lacoste džemper sa koridora...

Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
Azmir, Vugdalic, Husref je strasan tandem.harry_90 je napisao/la:Da li ti citas mozda sta ja pisem,na prosloj sam stranici napisao ako ga Azmir podrzava,ni meni ne smeta,vec mene samo zanima sta je to Vugdalic uradio dok je u Slobodi,ja koliko se sjecam,a i vecina od vas da je on upravo doveden da nabavi pare iz uefe ili da nadje sponzora za izgradnju stadiona,ocigledno za sad nema nista od toga,ako sredjuje dokumentaciju to je njegova stvar.. prvo ja ne diram ovog,vec samo pitam sta je uradio,al eto znalac pojasnio si mi time da sam ja neznalica itd.. ne dirajte vugdalica,a svi su ovdje jednom opleli po njemuProbisvjet je napisao/la:Nisi upucen u bilo sto. Kratko receno ocita si neznalica sta i ko radi u Slobodi. Zato strpi se i ne pricaj o Vugdalicu. Cuj od UEFA da uzme pare za stadion.harry_90 je napisao/la:Ne volim Adu vidjeti na slici,a kamoli na stadionu ili kraj Husica,ali ako je ovo napisano u revoltu,ima ovdje ipak i istine..svi mi znamo zbog cega je Vugda doveden u Slobodu,a to su njegove veze u uefi,da uzme od njih pare u vezi izgradnje stadiona..
Vec sam jednom napisao NE DIRAJTE VUGDALICA.![]()
Necu sa tobom da se raspravljam,ali samo sam zelio da znam sta je funkcija vugdalica

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
A jel platio za koristenje atletske staze u rekreacijske svrhefukaratz je napisao/la:fucko je redovno na stadionu, bude u kaficu i seta po atletskoj stazihulehule je napisao/la:Znal neko dal onaj trzavi degenerik Fučko ima kakvvu funkciju u klubu, jer ga danas oko pola 1 vidim na stadionu kako ide iz kafića i ode u svlačionice... jer poznavajući njeg on nigdje neće doći ako nema bilo kakvog interesa pa makar i da utuši koji falsh lacoste džemper sa koridora...
jer kako znam od prije on je otjeran iz kluba, al haman da je drugačije....![]()
ziva istina covjek samo seta i tako obidje 20-30 krugova, ljudi ga izyebase hajde fucko potrci neces nikad smrsati a on hladno iskulira
![]()
uglavnom nebitan i bezopasan lik

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Skoncetrisimo se na sutrasnju prebitnu utakmicu protiv travnika. ...nece to bit ni malo lagano. ...jako od prve minute pa sta bude
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Probisvjet
- Kontakt:
Poslije utakmice u Zvorniku, i ove u Zenici, iskreno se nadam dacemo Travnika rascereciti. Bar su upute takve i zadatak igracima. Mora se popraviti gol razlika.staragarda je napisao/la:Skoncetrisimo se na sutrasnju prebitnu utakmicu protiv travnika. ...nece to bit ni malo lagano. ...jako od prve minute pa sta bude
Harry, bar se hiljadu puta pisalo o Vugdi i ti opet pitas. Malo iritirajuce, zar ne!
Isti je kreator vecine strateskih klupskih poteza od kojih je vecina bila fenomenalna. Istovremeno je Azmirov korektivni faktor. Da nije ljetos ostao na operaciji u Slo sigurno ne bi dopustio Acikin prelet prema federalnom savezu.
Da nam je izostanak Zebe nepremostivi gubitak mogu pricati samo oni koji nisu gledali ovu jesen. U ovom trenutku imamo bar 5 igraca koji su dali vise u ovoj sezoni te njegov izostanak moze samo ubrzati nasu sredinu. Da me neko ne shvati pogresno, looking forward da se vrati sto prije, ali daleko od toga da se moze bez njega.
Btw, sutra ocekujem mozda najlaksu tekmu sezone.
Isti je kreator vecine strateskih klupskih poteza od kojih je vecina bila fenomenalna. Istovremeno je Azmirov korektivni faktor. Da nije ljetos ostao na operaciji u Slo sigurno ne bi dopustio Acikin prelet prema federalnom savezu.
Da nam je izostanak Zebe nepremostivi gubitak mogu pricati samo oni koji nisu gledali ovu jesen. U ovom trenutku imamo bar 5 igraca koji su dali vise u ovoj sezoni te njegov izostanak moze samo ubrzati nasu sredinu. Da me neko ne shvati pogresno, looking forward da se vrati sto prije, ali daleko od toga da se moze bez njega.
Btw, sutra ocekujem mozda najlaksu tekmu sezone.
tuzlanska Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.