FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TaRgEt_ » 23 okt 2015, 12:29

A ko je sada pa Babic ? :problem:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 23 okt 2015, 12:37

Neki dan sam napisao.i ja kresnem zenu komsiji,pa popijemo pivo.
Meske je stupio u kontakt sa odredjenim ljudima,koji vec dugo prate ahmetovica.
Sloboda je rekla svoju cijenu i to je to.
Ahmetovic je izjavio da ce u bih igrati samo u slobodi,i to je tacno,Ali nikada nije reko da ce odbiti transfer.
Stavise prvi je obavio razgovor sa husicem rekavsi ako ce to slobodi pomoc,zavrsi to sefe.iako nebi ga mrzilo ni ostati ima bogovsku platu.ahmetovic ce uciniti sve Sto godi slobodi.
Mesketov dug nas ne zanima,rekoh,mi smo svoje rekli,toliko i zdravo.nismo prodali pirica budul srali,Ahmet isto ostaje.
Vugdalic.....**** ti husara majku u picku.....dokle vise.
Nije istina da je on doveo ciru.okrece pricu na svoj mlin.
Piric vec pokusava raskinut ugovor,husara je i sjebo transfer ljetos.malom je pun ****,,vugdalic nema stim nista,mali je pod zastitom predsjednika,i zato husari IDE para na usi,nemoze husicu nista......
Ahmetoviceve partije nemaju nista SA transferom,cojk fula zicere kako je dosao,a dosao je totalno van fudbala.
Vugdalic je Direktor svih direktora i da nema njega,Sto puta BI nas zapala sudbina zvijezde i poraz za zelenim stolom.zato ohladite malo.
Sacekajmo licenciranje za ovu sezonu....predali smo i domacu i za Euro licencu...lakapo samo
Target

Kostic **** ga nepismena :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 okt 2015, 12:41

Znaci ipak je Vugdalic doveo Ciru kao sto se i prije pisalo u sto sam ja vjerovao,mada samo poslije cuo da je Husaric snjim stupio u kontakt..al ajde nema veze ,bilo proslo..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 23 okt 2015, 12:44

Joj ovog Husare, kad ga vidim stomak mi se okrene. Ustani Alija da se ja ispruzim.

defour
Kontakt:

Post Postao/la defour » 23 okt 2015, 12:45

Voljeli ga ili ne, Ado Husaric jeste doveo Ciru. To ni Azmir ne negira, neke stvari treba priznati a ne smijati e bezveze.....Nije da ga branim ali za Ciru je 100% istina.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 23 okt 2015, 12:46

solinas je napisao/la:Neki dan sam napisao.i ja kresnem zenu komsiji,pa popijemo pivo.
Ahmetovic je izjavio da ce u bih igrati samo u slobodi,i to je tacno,Ali nikada nije reko da ce odbiti transfer.
Stavise prvi je obavio razgovor sa husicem rekavsi ako ce to slobodi pomoc,zavrsi to sefe.iako nebi ga mrzilo ni ostati ima bogovsku platu.ahmetovic ce uciniti sve Sto godi slobodi.
Mesketov dug nas ne zanima,rekoh,mi smo svoje rekli,toliko i zdravo.nismo prodali pirica budul srali,Ahmet isto ostaje.
Piric vec pokusava raskinut ugovor,husara je i sjebo transfer ljetos.malom je pun ****,,vugdalic nema stim nista,mali je pod zastitom predsjednika,i zato husari IDE para na usi,nemoze husicu nista......
Ahmetoviceve partije nemaju nista SA transferom,cojk fula zicere kako je dosao,a dosao je totalno van fudbala.
Vugdalic je Direktor svih direktora i da nema njega,Sto puta BI nas zapala sudbina zvijezde i poraz za zelenim stolom.zato ohladite malo.
Sacekajmo licenciranje za ovu sezonu....predali smo i domacu i za Euro licencu...lakapo samo
Target

Mora da mu je onaj sekretar sa plaze iz Pule pisao, ali najbolji dio je da je on Ciru doveo, da je dio posla zavrsio jeste. Jedino sto se slazem s njim da je i Vugdalic mutljavina kao i on, mraka zesca, ali Azmir mu vjeruje i treba postovati :bih:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 okt 2015, 12:47

Crveno - crni u 13. kolu BHT Premijer lige na Tušnju dočekuju popularne Vezire iz Travnika. U našem timu, iako smo desetkovani povredama i suspenzijama, vlada sjajna atmosfera i svi prvotimci su odlučni da se ponovo obraduje Tušanj, te nastavi serija nepobjedivosti.

"Realno gledajući mi smo na svom terenu favoriti, ali to moramo potvrditi na terenu! Imamo nekoliko prvotimaca koji neće moći nastupiti protiv Travničana i to je prava prilika da fudbaleri koji do sada nisu imali šansu na terenu pokažu koliko mogu i umiju", Istakao je Husref Musemić na današnjoj konferenciji za medije.

Šef struke Crveno - crnih dobro poznaje sutrašnje protivnike:

"Iako i oni imaju odsutnih igrača, izdvojio bih Kouadija kao njihovog najopasnijeg fudbalera. Ekstremno je brz, a takvi igrači kada dobiju prostora veoma su opasni po svakog protivnika. Na to ćemo morati obratiti posebnu pažnju. Travnik se pokazao kao ekipa koja dobro igra protiv jačih timova. Stoga, moramo biti oprezni.".

U taboru igrača vlada sjajna atmosfera pred Travnik, što je potvrdio i Haris Mehmedagić, stoper našeg tima:

"Spremni smo i odlučni da ponovo obradujemo naše navijače. Očekujem da stvorimo što više prilika i da budemo efikasni, te proslavimo još jednu pobjedu!".

Musemić i Mehmedagić iskoristili su priliku da još jednom pozovu domaću publiku na stadion Tušanj. Kako kažu, velike zasluge za preokret i pobjedu u prošlom kolu u Zvorniku imaju upravo naši navijači. Kada je tim gubio dali su ogromnu podršku da se ekipa podigne i sa dva gola osvoji nova tri boda.

Utakmica Sloboda - Travnik igra se sutra (subota, 24. Oktobar) na Gradskom stadionu Tušanj sa početkom od 14:30 sati.

Dođite na Tušanj, podržite Crveno - crne!

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 23 okt 2015, 12:48

"Laki je malo nervozan" zbog Pirića, pa svaljuje na Vugdu, a sigurno da ne bi ovako pričao da sve ide kako je on smislio i zamislio.

@Solinašu Ovo za Ahmetovića, kolika je opcija da Sloboda zaradi išta, jer znamo da ima ugovor do kraja sezone ?
Zbog toga bi ja unaprijed lešinarima poručio gdje im je mjesto. A ako će Sloboda šta zaradit onda slobodno neka ide....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 23 okt 2015, 12:52

Za Ahmetovica mogu samo jedno reci nigdje on ne ide iz Slobode moze pricat ko sta hoce i citat neke objave sa foruma itd al ne moze znat bolje nego ja 100%

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 okt 2015, 12:53

Ne volim Adu vidjeti na slici,a kamoli na stadionu ili kraj Husica,ali ako je ovo napisano u revoltu,ima ovdje ipak i istine..svi mi znamo zbog cega je Vugda doveden u Slobodu,a to su njegove veze u uefi,da uzme od njih pare u vezi izgradnje stadiona..

Hajmo sada realno,koji je to konkretan potez uradio direktor Vugdalic za vrijeme provedeno u Slobodi ?

Nemojte samo spominjat licencu za nastup u ligi,jer smo je dobijali i kada smo bili u najvecim gov.nima,nikad ne prodjemo prvostepenu komisiju,vec uvijek je dobijemo na drugoj,kao i svake godine,a bgm i kako je Vugdalic tu !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 okt 2015, 12:59

Ciru mozes dovesti u koju hoces ligu, ligu Zimbabvea ako platis. Potrebno je samo da ga nazoves i ponudis mu novac. Jest to i neka nauka :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 okt 2015, 13:01

Ahmetović je Slobodi korisniji kao njen igrač, nego da ga prodamo

Ahmetović se ne smije prodat', nego mu treba pridružit' još nekog na polusezoni da igraju skupa

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 okt 2015, 13:03

Ja za Vugdalica vjerujem Azmiru sta je rekao, a rekao je "da Sloboda tom covjeku treba biti zahvalna uvijek i da je on direktor svih direktora".

Sta bi mi trebali da slusamo sta Husara prica? Njemu je krivo sada sto mu nije proslo ovo za Pirica pa crni ljude. A svi znamo da je ovo sto druga struja zeli za Pirica bolje za Slobodnu nego ono sto Husara trazi od Pirica.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 23 okt 2015, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 okt 2015, 13:06

harry_90 je napisao/la:Ne volim Adu vidjeti na slici,a kamoli na stadionu ili kraj Husica,ali ako je ovo napisano u revoltu,ima ovdje ipak i istine..svi mi znamo zbog cega je Vugda doveden u Slobodu,a to su njegove veze u uefi,da uzme od njih pare u vezi izgradnje stadiona..

Hajmo sada realno,koji je to konkretan potez uradio direktor Vugdalic za vrijeme provedeno u Slobodi ?

Nemojte samo spominjat licencu za nastup u ligi,jer smo je dobijali i kada smo bili u najvecim gov.nima,nikad ne prodjemo prvostepenu komisiju,vec uvijek je dobijemo na drugoj,kao i svake godine,a bgm i kako je Vugdalic tu !
Nisi upucen u bilo sto. Kratko receno ocita si neznalica sta i ko radi u Slobodi. Zato strpi se i ne pricaj o Vugdalicu. Cuj od UEFA da uzme pare za stadion. :urnebes:
Azmir placa Vugdalica i to je amin. Taman da kiseli noge u lavoru to nije nase da ocjenjemo.
Vec sam jednom napisao NE DIRAJTE VUGDALICA.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 okt 2015, 13:11

solinas je napisao/la:Neki dan sam napisao.i ja kresnem zenu komsiji,pa popijemo pivo.
Target

Evo nosim kod notara da ovjerimo ovo.....Sabahudin Vugdalic, direktor svih direktora, ovaj Husara...sta reci, mozemo se samo nasmijati, provaljuje se gdje stigne.
🔴⚫️

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 23 okt 2015, 13:14

Harry,
kada si duzan ljudi ti upisu 3-0 i hajde kuci.vidio si sta zvijezdi bilo....
A mi imamo tih presuda masalah.
To je samo jedna stavka....
Nedirajte vugdalica..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 23 okt 2015, 13:15

Vi ocigledno zaboravljate sta je ovaj ublehaš Husara pisao prije par mjeseci, crnio Slobodu, predsjednika, igrace ma sve redom... uvlacio se u supak Sarajevu, obecavao Ligu Prvaka, i neke vrhunske igrace... i vi sad njemu vjerujete ovo sto pise, kometare na nekom portalu? Smijesni ste ocam :urnebes:

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 23 okt 2015, 13:16

Ma ljudi ba mi Ahmetovića ne možemo prodat kad covjek ima ugovor do kraja sezone, a ne vjerujem da ce ti turci platit neku znacajniju sumu za pola ugovora, sigurno je da ce ga cekat do kraja sezone.
Nama je i to dobro, jer cemo dovest novog, a ovaj ce odradit svoje. Ono što nas moze zezat jeste da Ahmet zatraži raskid, a mi mu ne dadnemo bez odštete i da čovjek odigra loše....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 okt 2015, 13:19

Jasko se povrijedio, što vjerovatno znači da će igrat' Govedarica, u suprotnom, možda ga Husref još uvijek ne bi stavio da igra, iako je spreman, tako da ćemo vjerovatno izaći ovako:

Pirić; Mehidić, Kostić, Mehmedagić, Škahić; Sarić, Kiso; Govedarica, Ordagić, Veseli; Ahmetović

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 okt 2015, 13:20

Mortus je napisao/la:Ma ljudi ba mi Ahmetovića ne možemo prodat kad covjek ima ugovor do kraja sezone, a ne vjerujem da ce ti turci platit neku znacajniju sumu za pola ugovora, sigurno je da ce ga cekat do kraja sezone.
Nama je i to dobro, jer cemo dovest novog, a ovaj ce odradit svoje. Ono što nas moze zezat jeste da Ahmet zatraži raskid, a mi mu ne dadnemo bez odštete i da čovjek odigra loše....
Nema razloga da se sumnja u Ahmetovica. Covjek ostaje na Tusnju sve dok ga budemo trebali. On je ljudina.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.