nmg ja moras cekati @MrHcCaptain4 je napisao/la: De sendaj pozivinicu brate
SS.ba liga - Glavni Chat
Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Re: SS.ba liga - Glavni Chat
Izvini ondasuarez7 je napisao/la:nmg ja moras cekati @MrHcCaptain4 je napisao/la: De sendaj pozivinicu brate

"We need to suffer. And we need to fight."
Jel se mogu farmati ticketi gledanjem onih videa kao oni tokeni na top eleven,mislim je li neko tako skidao ili skida? Da skinem kepard pa da nafarmam ticketa 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Morao sam sve fino citiratisuarez7 je napisao/la:Hvala tebi i tvom kolegi sto ste bili aktivni citavu polusezonunokee95 je napisao/la:Ja sam batalio ovo jos na polusezoni.
![]()
![]()
nokee95 je napisao/la:Ma nema odustajanja samo onaj suarez dipr previse, ako garantujem da ce lik igrati onda ce igrati, ponasa se ko da je pokupio svu pamet svijeta.nokee95 je napisao/la:Pa da upravo o tome ti govorim , moj kolega samir takodjer je aktivan i ima tikete u nasoj fantasy ligi koju igramo, a kao nema mjesta da igra ovdje sa nama ..nokee95 je napisao/la:a jbg, zato ko odustane zabraniti mu da igra vise ikako sa nama i kraj pricenokee95 je napisao/la:5 kola 5 pobjeda, kratko i jasno
Dok se vodi igra je dobra, a kad krenu losi rezultati igra je cista sreca...nokee95 je napisao/la:Pa jbg sta cu kad je igrica cista sreca i iskreno ja ne volim gubiti ni u cemu tako da se zivciram i iskreno sam rekao. Ko da je smak svijeta pa covjek navalio na mene cc
btw ovome iznad mene : ja sam na forumu od 2012 samo ovo mi je drugi acc, onaj prvi nmg vratiti sifru nece da mi posalje mejl
Ne odnosi se samo na tebe vecina ih je dok su na vrhu igra dobra, a kad se ne moze dobiti igra je cisto sranje...

Najbolji dio 5 kola 5 pobjeda hahaha

Supeer idemo jos 4Keenan.- je napisao/la:Done.

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Koji nick ? poslao sam svima ...Captain4 je napisao/la:Izvini ondasuarez7 je napisao/la:nmg ja moras cekati @MrHcCaptain4 je napisao/la: De sendaj pozivinicu brate
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Capt44MrHc je napisao/la:Captain4 je napisao/la:nmg ja moras cekati @MrHcsuarez7 je napisao/la: De sendaj pozivinicu brate
Koji nick ? poslao sam svima ...
"We need to suffer. And we need to fight."
Eto ga
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
MrHc je napisao/la: Koji nick ? poslao sam svima ...
Capt44
nisi poslao ni frenkie8
Mogo sam komotno zavrsit onu sezonu sto sam igro,taman da jos koju pobjedu uberem prije nego sto ovo pocne, da ljudi misle da sam jak a ustvari pojma nemam kako gledam kuknjava
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
@mrhc
Salji meni na Frankie111
Salji meni na Frankie111
capt
frenki- valjda sutra zavrsi...
Još jedno mjesto slobodno...

frenki- valjda sutra zavrsi...
Još jedno mjesto slobodno...

1 liga sutra oko 19:38 cini mi se pocinje 
1 kolo
Sent from my iPhone using Tapatalk

1 kolo

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zasto si sastavio ovako staru ekipu, to pokusavas ove sezone na iskustvo osvojitiEld0rado je napisao/la:1 liga sutra oko 19:38 cini mi se pocinje
1 kolo![]()

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Hehe brate 5 kola 5 pobjeda, zatim od iducih 15 utakmica ja sam na 13 dobio crveni, dok neki u CIJELOJ sezoni ne dobiju ni jedan. Dok su me isle pobjede mislio sam da nije igra na srecu, jer sam u prvih 5 kola imao daleko najskuplji tim i najvise transfera, samim tim je bilo logicno da pobjedjujem, poslije toga scenario sam vec gore napisao. Ja iako od pola sezone nisam ulazio zavrsio sam 6 il 7 tako nest, eto sami vidite koliko sam jak tim imao, kad me ljudi nisu mogli pobjediti ni sa 3-3-2-2 formacijom 
Uostalom ovo je samo igra i imam pravo odustati kad god hocu necu se raspravljati sa nekim ljudima za koje nit znam nit cu ikad znati tako da budite mi pozdravljeni drugari i ne zamjerite puno

Uostalom ovo je samo igra i imam pravo odustati kad god hocu necu se raspravljati sa nekim ljudima za koje nit znam nit cu ikad znati tako da budite mi pozdravljeni drugari i ne zamjerite puno

Ako frenkieee danas popuni ekipu ostaje jos jedno mjesto za drugu ligu .....
Nadam se da ce se pojavit neko da budemo full vise napokonMrHc je napisao/la:Ako frenkieee danas popuni ekipu ostaje jos jedno mjesto za drugu ligu .....
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Eto jos samo jedan .... imam zahtjev od nekog lika da se pridruzi ... da ga ubacim ??Sarmelino je napisao/la:Nadam se da ce se pojavit neko da budemo full vise napokonMrHc je napisao/la:Ako frenkieee danas popuni ekipu ostaje jos jedno mjesto za drugu ligu .....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.