FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Schlager
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Schlager » 17 maj 2010, 10:54

Lijepo receno i potpuno tacno.

I pored Evrope,ostaje utisak da smo mogli,trebali i morali mnogo vise,i po pitanju trofeja koji su manje bitni,i po pitanju stvaranja tima i igre koju uopste nemamo.A o klupi da ne govorim...sve sad izgleda mnogo losije nego prije nekoliko mjeseci,a jedna evropska utakmica u Banjaluci ne moze to ni na kojni nacin kompenzirati.A ako se bude igrala u Sirokom neka je gledaju Kopanja,Sipovac,Fiser i gradonacelnik Davidovic i Drasko Ilic....

zmira223
Kontakt:

Post Postao/la zmira223 » 17 maj 2010, 10:59

Ja,opet,kontam da bi igraci trebali da dadnu sve od sebe pa da odigraju najbolje sto mogu i povale zelju! Ima tamo "mesa" ali izgleda da ih DZIMI nezna posloziti,ko zna sta je .odigrali su ove polusezone 2 utakmice sa zeljom i tu nema vise tajni,vidjece se k'o na VIDOVDAN gdje smo.Bilo bi lijepo donijeti u BANJALUKU pehar,pa nek je i kup, al je pehar a i da se malo podignu,eno ih ko cvake.Sta im radi kad su ko na igli,grogi !!!

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 17 maj 2010, 11:01

Ma niko to ne spori da bi trebali,ali mi sumnjamo da oni imaju snage za to,jer su i fizicki i takticki nepripremljeni pod vodjstvom ovog trenera,a o nasem golmanu,ko god bio,ne smijem ni pomisliti kakav ce biti u srijedu :cry: ....jedva cekam da se zavrsi ova agonija.

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 17 maj 2010, 11:06

Schlager je napisao/la:Ma niko to ne spori da bi trebali,ali mi sumnjamo da oni imaju snage za to,jer su i fizicki i takticki nepripremljeni pod vodjstvom ovog trenera,a o nasem golmanu,ko god bio,ne smijem ni pomisliti kakav ce biti u srijedu :cry: ....jedva cekam da se zavrsi ova agonija.
Znas sta je najgore.Sto smo mi na kraju jesenjeg dijela imali bukvalno sve.Znaci osigurali smo,ne samo trenutni uspijeh,vec i buducnost kluba!Tu prvenstveno mislim na kostur ekipe(Vranjes,Bilbija,Ljubojevic),koji bi uz ova sadasnja pojacanja,kao sto su Vukelja,Vule,Stanceski,pa eto i Stevanovic...bili neprikosnoveni u BiH,a i u evropskim utakmicama.Dakle bili su izgradjeni temelji za dalji napredak kluba.Sada je sve to palo u vodu,sve se srusilo,i mi sad moramo sve iz pocetka.
Zadnja izmjena: tatamata, dana/u 17 maj 2010, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.
Treci put castimo

zmira223
Kontakt:

Post Postao/la zmira223 » 17 maj 2010, 11:07

Schlager je napisao/la:Ma niko to ne spori da bi trebali,ali mi sumnjamo da oni imaju snage za to,jer su i fizicki i takticki nepripremljeni pod vodjstvom ovog trenera,a o nasem golmanu,ko god bio,ne smijem ni pomisliti....jedva cekam da se zavrsi ova agonija.
Ma opet ja nekeko vjerujem da bi mogli "iznenaditi" ! a o "treneru" necu vise ni da mislim(procitan) nadam se da igraci mogu da "zapnu" i nesto kontam :
1.SMANJA
2.STUPAR
3.ZARA
4.VULE
5.CORA\PETRA
6.SAKAN
7.JANDRA
8.STANCESKI
9.STEVANOVIC\STANIC
10.VUKELJA
11.KAJKUT
(NEMAMO NAPADACA !!!)

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 17 maj 2010, 11:24

malo dosadno na poslu pa se bavim filozofijom i evo sta sam zakljucio :D

Znate sta ja najvise zamjeram maricu....zamjeram mu to sto je svojim neznanjem,izjavama,ravnodusnoscu prema porazima itd, prvi uspio da mi ubije povjerenje u tim,i sto sam po prvi put u zivotu prije vecine nasih utakmica bez ikakve nade! To je najgora apsolutno stvar koja se jednom iskrenom navijacu moze dogoditi!
Dolazila nam je Zvezda par mjeseci nakon sto je postala prvak Evrope i mjesec dana prije nego sto ce u Tokyu postati prvak svijeta sa Savicevim,Mihajlovicem,Jugovicem,Belodedicem,Pancevom,Mihajlovicem,ali ja sam isao na utakmicu sa uvjerenjem da cemo ih pobjediti iako smo te sezone potpuno rasprodali tim koji je osvojio Kup. Idemo na utakmicu,kontamo bolji su,ali ko ih yebe,dobri su i nasi momci,dobar je i Vladica trener,ponosacemo se...i pobjedimo najbolji tim svijeta 2-0 golovima Mirze Golubice!Par mjeseci prije toga isto tako pobjedimo Dinamo sa Sukerom,Bobanom...pa sa Hajdukom dvaput nerijeseno na Poljudu,u prvenstvu i Kupu...i uvijek sam isao na utakmicu i tada a i sada poslije rata uvjeren da mozemo dobiti...

A sad ides bezveznom Zeljeznicaru,koji je tu negdje sa nama i znas unaprijed da nemas nikakvih sansi,i samo kontas koliko ces razlike izgubiti! E to mu ja ne mogu oprostiti sto je ubio nadu u meni i sto jedva cekam kraj ove polusezone a radovao sam se kao malo dijete ovoj borbi na dva fronta!

I ne samo Zeljeznicaru,nego i Zrinjskom,Velezu,Slobodi...sve su to nama sada nepremostive prepreke :cry: :cry:

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 17 maj 2010, 11:28

Schlager je napisao/la: A sad ides bezveznom Zeljeznicaru,koji je tu negdje sa nama i znas unaprijed da nemas nikakvih sansi,i samo kontas koliko ces razlike izgubiti! E to mu ja ne mogu oprostiti sto je ubio nadu u meni!

I ne samo Zeljeznicaru,nego i Zrinjskom,Velezu,Slobodi...sve su to nama sada nepremostive prepreke :cry: :cry:
Jooooj,ovo bolovano ti nije trebalo,sad ce vidjeti kad se sjate na nasu temu! :mrgreen: Ma slazem se s tobom,mislim nema se vise sta reci.Odraditi ove tri utakmice do kraja,bar se dostojanstveno ponijeti,boriti se do kraja,i to je to...A za kasnije cemo vidjeti.
Treci put castimo

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 17 maj 2010, 11:36

Ne znam. Slozio bih se za ovaj dio prije rata, ali za poslijeratni ipak ne.
Do prosle sezone, odnosno drugog dijela te sezone kada su proigrali Bilbija i drustvo, ja sam ama bas svaku gostujucu utakmicu unaprijed otpisivao. Ako nesto kapne dobro je, a ako ne kapne nikom nista. Pravo da ti kazem nisam se pretjerano ni nervirao.
Medjutim, apetiti su mi porasli zahvaljujuci onoj seriji bez poraza u prosloj sezoni, kao i zbog odlicnog starta ove sezone. Cak sam i ovog proljeca svakog vikenda ocekivao bodove sa strane i pored losih igara. J.bes ga drzao me taj optimizam od jesenas koji su ipak uspjeli unistiti u Tuzli.
Ne bude li radikalnih rezova bicemo u sredini tabele naredne godine. Za taj rezultat je dovoljna i ova ekipa sa Maricem na celu. Smijesno mi je kada pogledam tabelu i vidim da smo i ovakvi 5. po broju osvojenih bodova u proljecnom dijelu. :lol:
HAJ FAJV

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 17 maj 2010, 11:38

citava liga je kurupt... tako da bas niko nije zasluzio da bude gdje je.. al zeljo je prvak, al znam da cemo namjerno izgubiti od borca u kupu...
BLUE NATION.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 17 maj 2010, 11:39

Do prosle sezone, odnosno drugog dijela te sezone kada su proigrali Bilbija i drustvo, ja sam ama bas svaku gostujucu utakmicu unaprijed otpisivao. Ako nesto kapne dobro je, a ako ne kapne nikom nista. Pravo da ti kazem nisam se pretjerano ni nervirao.
Medjutim, apetiti su mi porasli zahvaljujuci onoj seriji bez poraza u prosloj sezoni, kao i zbog odlicnog starta ove sezone. Cak sam i ovog proljeca svakog vikenda ocekivao bodove sa strane i pored losih igara. J.bes ga drzao me taj optimizam od jesenas koji su ipak uspjeli unistiti u Tuzli.
Ne bude li radikalnih rezova bicemo u sredini tabele naredne godine. Za taj rezultat je dovoljna i ova ekipa sa Maricem na celu. Smijesno mi je kada pogledam tabelu i vidim da smo i ovakvi 5. po broju osvojenih bodova u proljecnom dijelu.
Ma to ti je zahvaljujuci rasporedu gdje smo sve kuci levate docekivali i imali utakmicu vise kuci i to sve na guzove pobjedjivali u zadnjoj minuti...pogledaj sa strane sta smo donijeli....

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 17 maj 2010, 11:46

Schlager je napisao/la:
Ne bude li radikalnih rezova bicemo u sredini tabele naredne godine. Za taj rezultat je dovoljna i ova ekipa sa Maricem na celu. Smijesno mi je kada pogledam tabelu i vidim da smo i ovakvi 5. po broju osvojenih bodova u proljecnom dijelu.
Ma to ti je zahvaljujuci rasporedu gdje smo sve kuci levate docekivali i imali utakmicu vise kuci i to sve na guzove pobjedjivali u zadnjoj minuti...pogledaj sa strane sta smo donijeli....
Ima i toga, ali ja sam vise potencirao nekvalitet lige. Znaci, i ovakvi kakvi smo dobijamo kod kuce. Jeste da smo se patili, ali neki nisu ni to mogli. A u ovoj ligi ako dobijes skoro sve kod kuce budi siguran da ces biti biti najmanje 6. ili 7.

Da ne razvalise onu ekipu vjerujem da smo, i pored teskih gostovanja, mogli donijeti 5-6 bodova sa strane ovog proljeca. Ovako smo donijeli 1 i mozemo reci da je to i jedini uspjeh Marica.:mrgreen:
HAJ FAJV

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 17 maj 2010, 11:47

Simpatizer je napisao/la: Da ne razvalise onu ekipu vjerujem da smo, i pored teskih gostovanja, mogli donijeti 5-6 bodova sa strane ovog proljeca. Ovako smo donijeli 1 i mozemo reci da je to i jedini uspjeh Marica.:mrgreen:
Joj kad se sjetim,kako smo osvojili taj bod krvavo...Jos ne vjerujem sta je Siroki promasivao. :mrgreen:
Treci put castimo

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 17 maj 2010, 11:54

tatamata je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la: Da ne razvalise onu ekipu vjerujem da smo, i pored teskih gostovanja, mogli donijeti 5-6 bodova sa strane ovog proljeca. Ovako smo donijeli 1 i mozemo reci da je to i jedini uspjeh Marica.:mrgreen:
Joj kad se sjetim,kako smo osvojili taj bod krvavo...Jos ne vjerujem sta je Siroki promasivao. :mrgreen:
Sreca je da su tada i Maric i Milinovic bili na nivou. :mrgreen:
Ta utakmica me i zavarala pa sam zato neko vrijeme pruzao podrsku Maricu. Svidjele su mi se izmjene koje je napravio u 2. poluvremenu i to sto smo uspjeli da umrtvimo igru. Ali eto, pojedoh g.vno. :mrgreen:
HAJ FAJV

Adnan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_TM87 » 17 maj 2010, 11:57

Schlager je napisao/la:
Adnan_TM87 je napisao/la:joj IMA DA VAS PODEREMO U SRIJEDU DODJITE U SEHER DA GLEDATE PRAVI NOGOMET :D......I DA VIDITE STA JE NAVIJANJE I STA SU NAVIJACI PRAVI...FORZA ZELJOOOOOOOOOOOOOOO ZELJO SAMPION!!!!
posto ste vec odlucili da nas poderete,daj odlucite se jednom,hocemo li gledati NOGOMET ili FUDBAL i da li ste NK ili FK,jedan dan ovako,drugi onako kako vjetar duva :D :D[/

Nebitno...nk..fk....vi cete primiti peticu :D....hahahahahhahahhahahahahahhahaha!!!! :D
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 17 maj 2010, 14:10

Adnan_TM87 je napisao/la:
Schlager je napisao/la:
Adnan_TM87 je napisao/la:joj IMA DA VAS PODEREMO U SRIJEDU DODJITE U SEHER DA GLEDATE PRAVI NOGOMET :D......I DA VIDITE STA JE NAVIJANJE I STA SU NAVIJACI PRAVI...FORZA ZELJOOOOOOOOOOOOOOO ZELJO SAMPION!!!!
posto ste vec odlucili da nas poderete,daj odlucite se jednom,hocemo li gledati NOGOMET ili FUDBAL i da li ste NK ili FK,jedan dan ovako,drugi onako kako vjetar duva :D :D[/

Nebitno...nk..fk....vi cete primiti peticu :D....hahahahahhahahhahahahahahhahaha!!!! :D
da smo loši jesmo ali toliko da primimo petardu od vas na tvoju veliku žalost jaro moj nismo ;)

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 17 maj 2010, 14:35

Schlager je napisao/la:Ma niko to ne spori da bi trebali,ali mi sumnjamo da oni imaju snage za to,jer su i fizicki i takticki nepripremljeni pod vodjstvom ovog trenera,a o nasem golmanu,ko god bio,ne smijem ni pomisliti kakav ce biti u srijedu :cry: ....jedva cekam da se zavrsi ova agonija.
Hajde, bar ćete u EL, mi nismo sigurni ni sa svim bodovima iz PR i protiv vas na AFH. Ako Zvijezda ne dobije Širokog, Hercegovci su gospodari naše sudbine u zadnjem kolu. Ja tuge jbt.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 17 maj 2010, 14:39

znam....morali biste obećati premije zvijezdi da pokuša pobjediti širokog,to je dozvoljeno...u suprotnom ništa od evrope,odigraće neriješeno jer i jednima i drugima to odgovara...

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 17 maj 2010, 14:40

Pašalić je napisao/la:
Hajde, bar ćete u EL, mi nismo sigurni ni sa svim bodovima iz PR i protiv vas na AFH. Ako Zvijezda ne dobije Širokog, Hercegovci su gospodari naše sudbine u zadnjem kolu. Ja tuge jbt.
vi ste svoje prokockali protiv olimpika tako da ste sami krivi jbga haveru.
Semper Fidelis

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 17 maj 2010, 14:41

Borčevac je napisao/la: da smo loši jesmo ali toliko da primimo petardu od vas na tvoju veliku žalost jaro moj nismo ;)
Pričaš k'o da vam prošli put nije malo falilo...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 17 maj 2010, 14:44

Željovac je napisao/la:
Borčevac je napisao/la: da smo loši jesmo ali toliko da primimo petardu od vas na tvoju veliku žalost jaro moj nismo ;)
Pričaš k'o da vam prošli put nije malo falilo...
ali smo i mi vama nešto utrpali mensčini...

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.