FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

mejdan
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la mejdan » 17 maj 2010, 01:00

mejdan je napisao/la:Izvinjavam se ako je neko ovo vec kacio http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/5 ... staru.html
Covjek nas stvarno omalovazava sa ovim izjavama :evil:

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 17 maj 2010, 01:02

mejdan je napisao/la:
mejdan je napisao/la:Izvinjavam se ako je neko ovo vec kacio http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/5 ... staru.html
Covjek nas stvarno omalovazava sa ovim izjavama :evil:
Ovakve izjave su napad na mentalni sklop svakog normalnog čovjeka...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

mejdan
Kontakt:

Post Postao/la mejdan » 17 maj 2010, 01:03

Ma trebace njemu metalni oklop ako se zapad zapali... :D

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 17 maj 2010, 01:13

Gledate li SOS? Ide snimak utakmice Vosa-Napredak. Vranjes je KRIMINALAN!
HAJ FAJV

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 17 maj 2010, 01:21

Simpatizer je napisao/la:Gledate li SOS? Ide snimak utakmice Vosa-Napredak. Vranjes je KRIMINALAN!
Pa nije, kriv je za samo tri gola....
"TREĆI PUT ČASTIMO"

mejdan
Kontakt:

Post Postao/la mejdan » 17 maj 2010, 01:23

Neka oni nama vrate Bilbiju. ;)

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 17 maj 2010, 01:25

mejdan je napisao/la:Neka oni nama vrate Bilbiju. ;)
Oni nama Bikija, a mi ćemo njima Džimija, pošteno...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

mejdan
Kontakt:

Post Postao/la mejdan » 17 maj 2010, 01:27

RBA 1987 je napisao/la:
mejdan je napisao/la:Neka oni nama vrate Bilbiju. ;)
Oni nama Bikija, a mi ćemo njima Džimija, pošteno...
I Vukobratovica gratis :D

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 17 maj 2010, 01:40

' $ " " % ' са $, $ " на равноправној " " - ? " & " по ' је $ " ? $ & па $ " " ' / " а " ' & %. Посјета " је ¥, " $ " " " " у ' $ & $ " у ", " $ ? & " $ " ? &, у " " $ " $ & % - " ".
? - ", $ % " - " ? $ је остао у & % 2 сезоне " " у " % " ? а & - &...ц ", нон стоп " ? '.
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 17 maj 2010, 01:57

? 2 - ? je napisao/la:' $ " " % ' са $, $ " на равноправној " " - ? " & " по ' је $ " ? $ & па $ " " ' / " а " ' & %. Посјета " је ¥, " $ " " " " у ' $ & $ " у ", " $ ? & " $ " ? &, у " " $ " $ & % - " ".
? - ", $ % " - " ? $ је остао у & % 2 сезоне " " у " % " ? а & - &...ц ", нон стоп " ? '.
iako sam navijac Slobode volio bi da neko objasni cisto informativno kakav je to deal sklopljen sa vosom...i malo mi je nelogicno da se Borac u tom talu ponasa inferiorno tj. da nije ravnopravan...mislim...osmisljen deal kao...eto sad mi imamo sporazum sa vama i po sistemu automatizma vam grabimo talente i najbolje igrace a za uzvrat cemo i mi vama nase polovnjake slat :roll: :roll: ...pitam jer mi je borac kao klub daleko drazi od neke smijesne vojvodine..skonto bi da imate ugovor sa zvezdom ili partizanom pa eto..malo ste podredzeni i inferiorni u odnosu na njih..ali neka vojvodina :roll: :roll: ..mislim...na sta se oni furaju...neke gigante..sta :?
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 17 maj 2010, 02:13

" у ' " је у " $ " $, ? & %... ' " ја не $ " ? за ' са $ јер је вјероватно $ - $ ' " " на ? / " јер - " " ". ? " " 10 пута ? " & & $ ?, & " $ ? " " " ?, " " ? у & & & ? а & " $ ' у & " " $ ". " те & " сопствене ? у " па & $ $ " $ $ за & су " ? " " ?, ' $.
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 17 maj 2010, 02:21

po meni to izgleda samo kao neciji licni interes...nista drugo
sad da li je to tako..ne znam

Adnan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_TM87 » 17 maj 2010, 02:38

joj IMA DA VAS PODEREMO U SRIJEDU DODJITE U SEHER DA GLEDATE PRAVI NOGOMET :D......I DA VIDITE STA JE NAVIJANJE I STA SU NAVIJACI PRAVI...FORZA ZELJOOOOOOOOOOOOOOO ZELJO SAMPION!!!!
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 17 maj 2010, 07:44

drugari sjeca li se iko priprema u antaliji, kad smo slali e-meil ove onom novinaru sa sos-a, da malo prati i Borceve pripreme. E pa upravo sam dobio e-meil odgovor od njega. Taman na vrijeme da medijski proprati odlazak dzimija kuci
tek od skoro koristim ovaj mejl, tako da ubuduce mozete da saljete sugestije i pitanja za emisiju TOTAL SOCCER i STADIONSKA GROZNICA.

Veliki pozdrav od Nebojse Petrovica

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 17 maj 2010, 07:48

subzero81 je napisao/la:drugari sjeca li se iko priprema u antaliji, kad smo slali e-meil ove onom novinaru sa sos-a, da malo prati i Borceve pripreme. E pa upravo sam dobio e-meil odgovor od njega. Taman na vrijeme da medijski proprati odlazak dzimija kuci
tek od skoro koristim ovaj mejl, tako da ubuduce mozete da saljete sugestije i pitanja za emisiju TOTAL SOCCER i STADIONSKA GROZNICA.

Veliki pozdrav od Nebojse Petrovica
Pa bolje ikada nego nikada, a eto meni kao "idejnom tvorcu" nije odgovorio, ili možda i jeste samo ja neznam na koji mail, pošalji mi na pp mail sa kojeg ti je odgovorio
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 17 maj 2010, 10:25

Adnan_TM87 je napisao/la:joj IMA DA VAS PODEREMO U SRIJEDU DODJITE U SEHER DA GLEDATE PRAVI NOGOMET :D......I DA VIDITE STA JE NAVIJANJE I STA SU NAVIJACI PRAVI...FORZA ZELJOOOOOOOOOOOOOOO ZELJO SAMPION!!!!
posto ste vec odlucili da nas poderete,daj odlucite se jednom,hocemo li gledati NOGOMET ili FUDBAL i da li ste NK ili FK,jedan dan ovako,drugi onako kako vjetar duva :D :D

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 17 maj 2010, 10:34

Simpatizer je napisao/la: Sve je to lijepo, ali nemojte se zanositi! Bagra je to i nikakva udruzenja nece pomoci da bi se oni otjerali ili da bi eventualno usvojili neki predlog. Na ovom prostoru jedino motka radi!
Lesinari su isamarali igrace kada je doslo do grla pa se nesto pokrenulo. Isto to treba uraditi sa ovom stokom u odijelima! Nazalost, starija garda ce, po svoj prilici, morati to da preuzme na sebe. Pitanje je do kad ce bagra smjeti da sjedi u tzv. lozi. Od Lesinara ne treba ocekivati nista a znamo i zasto.
ево $ " је $ ? $ $ - " & $.

? ето то $ потврђује ону твоју " $ на ' простору $ & $!

' $ ово 100% " & " управе ? & & " је ?. $ " ове $! " $!
"" ПУТ ""

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 17 maj 2010, 10:38

Schlager je napisao/la:
Adnan_TM87 je napisao/la:joj IMA DA VAS PODEREMO U SRIJEDU DODJITE U SEHER DA GLEDATE PRAVI NOGOMET :D......I DA VIDITE STA JE NAVIJANJE I STA SU NAVIJACI PRAVI...FORZA ZELJOOOOOOOOOOOOOOO ZELJO SAMPION!!!!
posto ste vec odlucili da nas poderete,daj odlucite se jednom,hocemo li gledati NOGOMET ili FUDBAL i da li ste NK ili FK,jedan dan ovako,drugi onako kako vjetar duva :D :D
F/NK Zeljeznicar :mrgreen: :mrgreen: , nama su izgleda bacili neke sihire na ime i grb samo mijenjaju
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 17 maj 2010, 10:45

? 2 - ? je napisao/la:" у ' " је у " $ " $, ? & %... ' " ја не $ " ? за ' са $ јер је вјероватно $ - $ ' " " на ? / " јер - " " ". ? " " 10 пута ? " & & $ ?, & " $ ? " " " ?, " " ? у & & & ? а & " $ ' у & " " $ ". " те & " сопствене ? у " па & $ $ " $ $ за & су " ? " " ?, ' $.
", ај $ $ то % & " ' " у ?
"" ПУТ ""

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 17 maj 2010, 10:49

Ja se isto kao RBA brinem da se mi Marica necemo lako otarasiti...Iz jednostavnog razloga,zato sto je cilj za ovu sezonu bio Evropa,a on je taj cilj ostvario.To je najgore od svega!Znaci nikakvom igrom,nikakvom taktikom,cistom srecom,koja ga je spasila vise puta,on je izborio Evropu.Zahvaljujuci bodovima iz prve polusezone!Druga je stvar sto smo imali idealnu priliku za osvajanje prvog mjesta,za osvajanje kupa...Ali nismo je iskoristili.

Da me neko ne shvati pogresno,ja sam prezadovoljan sto Borac izlazi u Evropu,nakon toliko godina,tu nema sta.Ali mi je krivo sto smo tako mlitavo igrali,prosipali bodove...A mogli smo puno vise.

Na kraju,kad se sve sabere i oduzme,ostali smo sa moronom od trenera,sa ekipom u koju ja vjerujem da ima kvalitet,ali nema prije svega srce,a onda i kondiciju,jednostavno nema ono nesto....sa katastrofalnom klupom,sa rasulom u upravi...Sa stadionom koji se jos nije poceo renovirati.

Dakle ako se ne napravi dobar posao na ljeto,mi se mozemo samo osramotiti u Evropi,i sljedece sezone se opet boriti za opstanak,ili u najboljem slucaju,sredinu tabele.
Treci put castimo

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.