PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Glupost, Celik je u sredini tabele i blizi zoni ispadanja vec dugi niz godina. I s tim su se navijaci pomirili, svaki iskorak u vidu (finale kupa, borba za Evropu na Otoci itd) privuci ce dodatne navijace na stadion.
Sarajevo je uvijek u vrhu sa konstantnom posjetom u prosjeku 4-5 milja. Kad naprave iskorak kao prosle godine onda ce taj broj rasti. Stoga smo zadnje tri tekme na Kosevu imali prosjek 20 hiljada. Zrinjski 12 milja, Zeljo 26 i Sloboda 22.
Jos kad dodas neatraktivnost protivnika, visoke cijene ulaznica, neuslovan stadion, par losih rezultata dobijes taj neki prosjek od 2-3 hiljade ljudi. Sto je opet najvise u ligi.
Pa i sam Celik nek uporedi posjetu u finalu kupa protiv Zelje prije par sezona i posjetu protiv Sarajeva prije dvije sezone. Vise ih je bilo protiv Zelje.
Kad se sve sagleda, uzmu u obzir svi parametri dodje se do brojke da Sarajevo ima najvjerniju publiku. 7000 clanova je daleko najvise u ligi. Mislim da svi ostali klubovi u ligu zajedno nemaju 7000 clanova.
Sarajevo je uvijek u vrhu sa konstantnom posjetom u prosjeku 4-5 milja. Kad naprave iskorak kao prosle godine onda ce taj broj rasti. Stoga smo zadnje tri tekme na Kosevu imali prosjek 20 hiljada. Zrinjski 12 milja, Zeljo 26 i Sloboda 22.
Jos kad dodas neatraktivnost protivnika, visoke cijene ulaznica, neuslovan stadion, par losih rezultata dobijes taj neki prosjek od 2-3 hiljade ljudi. Sto je opet najvise u ligi.
Pa i sam Celik nek uporedi posjetu u finalu kupa protiv Zelje prije par sezona i posjetu protiv Sarajeva prije dvije sezone. Vise ih je bilo protiv Zelje.
Kad se sve sagleda, uzmu u obzir svi parametri dodje se do brojke da Sarajevo ima najvjerniju publiku. 7000 clanova je daleko najvise u ligi. Mislim da svi ostali klubovi u ligu zajedno nemaju 7000 clanova.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
De komšija ne pali se odmah,ovo je bio kompliment za Želju kad mogu dati 3 gola bez smislenog proigravanja da ne kažem akcije,zamisli onda koliko golova će zabit Željo kad počne igrat kako mu i dolikuje, smisleno,lijepo,rezonski,fair play'a,bez lomljenja protivničkih igrača,bez 12.og Plavog tj. arbitara u 80% slučajeva itd itd .Komšija, živio i sretan nam vazda bio i lijepu starost doživio.Pa tek onda nekad tamo,i to opet,možda samo, Željo vama opet titulu dao. al i tadgodrina je napisao/la:Na tom istom stadionu je naguzen i tvoj jadni klub, suta u okvir niste imali. Imali ste priliku izradit akciju.sasistika je napisao/la:Reko haj da vidim pregled tekme Zeljo - Gošk, kontam Željo 3 gola dao pa mi ćudno.
Jao golova braćo draga šta je ono više? Kakav je ono "penal",šatro? Opet izrađene akcije kod druga dva gola(rikošeti)
Daj Željo uplati više jednom onaj LOTO,dobitak ti je neminovan sigurno.

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Shooter je napisao/la:Glupost, Celik je u sredini tabele i blizi zoni ispadanja vec dugi niz godina. I s tim su se navijaci pomirili, svaki iskorak u vidu (finale kupa, borba za Evropu na Otoci itd) privuci ce dodatne navijace na stadion.

http://****.ba/uploads/slike/151018153455hz.jpg
Inace, to je ta vjerna publika samoprozvanih divova od 7000 članova

Zadnja izmjena: let3, dana/u 22 okt 2015, 18:06, ukupno mijenjano 2 puta.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa druze bez ikakve uvrede,vama je trece mjesto ravno osvajanju ligi prvaka jer nemate nista i zadovoljavate se sa tim,mi uvijek idemo na duplu krunu i to nam je cilj svake godine,to smo sami sebi postavili pa sta ugrabis ugrabis. Slaba posjeta jeste ali glupo ti je pricati sta bi bilo kad bi bilo,mi smo imali 4 poraza u 10 meceva i to tebi dobro? ne druze,to je zalosno i to odvlaci ljude od stadiona i jos nesto..Celik gleda na Sarajevo ili zelju kao da mu neko poseban dolazi za nasu ligu sto i jeste tako dok mi ne gledamo na Celik tako..obican klub i obican protivnik,to ti je tako svugdje u svijetu
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 22 okt 2015, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I ta saka jada kako ih ti zoves je najvjernija publika. Pogledaj ko je najgledaniji tim na domacem i na gostujucem terenu.
To je publika koja ide na svaku zvanicnu utakmicu Sarajeva. Ne biraju utakmice, na svakoj utakmici Sarajeva su tu, sa okacenim transom, grlom i dlanovima.
To je publika koja ide na svaku zvanicnu utakmicu Sarajeva. Ne biraju utakmice, na svakoj utakmici Sarajeva su tu, sa okacenim transom, grlom i dlanovima.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
1985Shooter je napisao/la:I ta saka jada kako ih ti zoves je najvjernija publika. Pogledaj ko je najgledaniji tim na domacem i na gostujucem terenu.
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
2015
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Ovaj potpis kod jednog forumasa govori sve,neke stvari uvijek ostaju iste

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 22 okt 2015, 18:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Mojne ihProbisvjet je napisao/la:Vjerovatno im sablja uveo ove treninge.sasistika je napisao/la:Reko haj da vidim pregled tekme Zeljo - Gošk, kontam Željo 3 gola dao pa mi ćudno.
Jao golova braćo draga šta je ono više? Kakav je ono "penal",šatro? Opet izrađene akcije kod druga dva gola(rikošeti)
Daj Željo uplati više jednom onaj LOTO,dobitak ti je neminovan sigurno.

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Ma neozbiljan je skroz. Samo trazim da mi kaze ko je najgledaniji tim kuci i u gostima prosle sezone.
Ko je najgledaniji u aktuelnoj sezoni?
Koji klub ima najvise registrovanih clanova?
Ko je najgledaniji u aktuelnoj sezoni?
Koji klub ima najvise registrovanih clanova?
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
7000 registrovanih divova se skupilo oko jednog ulaza
u nedelju protiv Veleža

- MojGradMojKlub
- Kontakt:
let3 je napisao/la:
u nedelju protiv Veleža

- Jaozinho22
- Kontakt:
Čak su i izmislili ultras kišobrane samo za sjever njanja.let3 je napisao/la:
u nedelju protiv Veleža

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Preglupa prica koja se poteze svako malo vremena. Urgiram bar kod svojih Zenicana da ne pocinju ovu dosadnu raspravu. Jedini klub/navijaci koji ima/imaju kapacitet da izjednaci ili gotovo pa sigurno premasi broj ljudi na stadionu su Celik/Robijasi sa uslovom da je klub u vrhu ili osvoji koji trofej. Dakle, da su rezultati klubova jabuka i jabuka da se mogu porediti...
Da li je to dobro ili lose za Zelju ili Sarajevo koga briga to su njihovi problemi a mi imamo svoje. Kakvo je stanje u bh fudbalu i generalno kako se danas zivi a kako se prije zivilo.....dobro je...moze malo bolje.
Sloboda, Zrinjski, Velez, Borac trenutno nemaju taj kapacitet. Siroki nije potrebno spominjat zbog svih parametara ali ono sto imaju mislim da je za njih solidno i moze samo malo bolje...
KRAJ PRICE
Da li je to dobro ili lose za Zelju ili Sarajevo koga briga to su njihovi problemi a mi imamo svoje. Kakvo je stanje u bh fudbalu i generalno kako se danas zivi a kako se prije zivilo.....dobro je...moze malo bolje.
Sloboda, Zrinjski, Velez, Borac trenutno nemaju taj kapacitet. Siroki nije potrebno spominjat zbog svih parametara ali ono sto imaju mislim da je za njih solidno i moze samo malo bolje...
KRAJ PRICE
Al' stvarno su manijaci smijesni kad pocnu nekom nabijati na nos neku posjetu. Prvo selektivno biraju na koje ce utakmice dolaziti, ne navijaju, ne kace transove, ne dolaze na jug.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Pa brate, shvatas li da ih je u Srijedu bilo 200 na stadionu. posjeta bila veca u Orasju i oni bi da pricaju o posjeti.Shooter je napisao/la:Al' stvarno su manijaci smijesni kad pocnu nekom nabijati na nos neku posjetu. Prvo selektivno biraju na koje ce utakmice dolaziti, ne navijaju, ne kace transove, ne dolaze na jug.
Nema i ne postoji nijedna stavka ni jedan podatak da ih vise dolazi ili da ih vise ima ikako. Nek kazu jedan podatak validan i ja prestajem pisati istog trena.
Hej zamisli 200 ljudi na stadionu. Kakva puce bruka. Grad nam obrukase.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Jos predprosle sezone Sloboda je igrala od nemila do nedraga i bila pred gasenjem...vrapcicani su u to vrijeme ganjali evropu a brkati lojo iz doline mumijevih se cinicno smijuljio u kamere i pricao o polomljenim zastavicama, zakljucanim sudijama I toploj vodi....danas, klubovi koje su SRAMNO spasavali su odavno nizeligasi, vrapcicani ce aBd u kaljugu federalne, brkati gmaz je ostavio skretnicare koji poslije njega ne mogu do trofeja (sto li Boze, bas cudno), tribina im se raspada, igraju pred 200 ljudi i pruzaju smijesne partije uz sudijska natezanja....istovremeno, crveno-crni su prvi
IMA BOGA

IMA BOGA
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Ovo je skolski primjer fukare kad se nafura da je hadzijastaragarda je napisao/la:Jos predprosle sezone Sloboda je igrala od nemila do nedraga i bila pred gasenjem...vrapcicani su u to vrijeme ganjali evropu a brkati lojo iz doline mumijevih se cinicno smijuljio u kamere i pricao o polomljenim zastavicama, zakljucanim sudijama I toploj vodi....danas, klubovi koje su SRAMNO spasavali su odavno nizeligasi, vrapcicani ce aBd u kaljugu federalne, brkati gmaz je ostavio skretnicare koji poslije njega ne mogu do trofeja (sto li Boze, bas cudno), tribina im se raspada, igraju pred 200 ljudi i pruzaju smijesne partije uz sudijska natezanja
IMA BOGA

Misljenja sam da ce se zeljeznicar ukljuciti u zestoku borbu za opstanak.jedan poraz baca ih dva tri boda iznad crte.
Velez je vec prezaljen do pola.neka misli ko sta hoce,iz sportskih razloga,volio bi da otkinu bod ili tri zrinjskom da makar njih se odvojimo i nokautiramo ih na tusnju.
Ali tezak posao za velez....dabogda ljudi..jaci je zrinjski.
Sto se nas tice borba za evropu je sigurna,a na Koje mjesto ce se ICI,znacemo nakon zadnje tekme jesenjeg dijela...
Licno bi bio prezadovoljan 3 mjestom i evropom,Ali opet,lud je Azmir ko struja
Velez je vec prezaljen do pola.neka misli ko sta hoce,iz sportskih razloga,volio bi da otkinu bod ili tri zrinjskom da makar njih se odvojimo i nokautiramo ih na tusnju.
Sto se nas tice borba za evropu je sigurna,a na Koje mjesto ce se ICI,znacemo nakon zadnje tekme jesenjeg dijela...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Kakva evropa lave kad ne mozete dobiti licencusolinas je napisao/la:Misljenja sam da ce se zeljeznicar ukljuciti u zestoku borbu za opstanak.jedan poraz baca ih dva tri boda iznad crte.

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Trenutno je tako.vidicemo.
Nismo mogli ni ove godine pa je dobismo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Dobio si za premijer ligu, to dobiju svi.solinas je napisao/la:Trenutno je tako.vidicemo.
Za Evropu ne mozete dobiti licencu jer ne placate porez, tj. niste potpisali reprogram sa poreznom.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.