SS.ba liga - Glavni Chat
Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Re: SS.ba liga - Glavni Chat
@Pegi10 

Dobar prijedlog, ali tko ce? 

Najbolje da se koriste dva Campa,bilo u ligi ili kupu,a ovi sto imaju tikete ,naravno da i oni koriste samo 2 i to je to.Mislim da je to fer i nema nikakvih komplikacija.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Neka prvo neko kaže kako se ti kampovi koriste? Mislim da prošle sezone nisam nijedan kamp iskoristio jer ne znam gdje da to nađem. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Mogu ja nije mi problem ako se slazete. Kod analiza cu se koristiti trenutnom pozicijom na tabeli, vrijednosti tima, formom i mozda jos nekim stvarima zavisi sta mi bude trebalo. Za kampove ne mogu nista posto yebiga ne znam kad ce ih ko koristiti.
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
decki bio sam u gradu do kasno pa dugo spavao jbg
napravio sam ekipu i pocela je liga
mislim da imam daleko najacih 11 i svi ce u bihac doci samo na izlet 

SN96
sve se znaPegi10 je napisao/la:Mogu ja nije mi problem ako se slazete. Kod analiza cu se koristiti trenutnom pozicijom na tabeli, vrijednosti tima, formom i mozda jos nekim stvarima zavisi sta mi bude trebalo. Za kampove ne mogu nista posto yebiga ne znam kad ce ih ko koristiti.

Ma ne treba uvoditi nikakva pravila za kampove.Nek svako koristi kako misli da treba i to je to. 

Unofficialpage je napisao/la:Neka prvo neko kaže kako se ti kampovi koriste? Mislim da prošle sezone nisam nijedan kamp iskoristio jer ne znam gdje da to nađem.
Iz druge tek 7-8 timova sastavljeno, idemo ljudii
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Sarmelino je napisao/la:Iz druge tek 7-8 timova sastavljeno, idemo ljudii
Frankie je napisao/la:
Captain4 je napisao/la:
Keenan.- je napisao/la:
breskva je napisao/la:
Forster je napisao/la:
nokee95 je napisao/la:
Sta cemo za drugu ligu ... ???
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Sad ću ja sastavit u drugoj svoju, izvinite na kašnjenju..
Nista, sacekat ove sto su ostali da sastave timove svoje i krecemo ondaMrHc je napisao/la:Sta cemo za drugu ligu ... ???

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
u drugoj fali jos 5
Nisam dobio još pozivnicusuarez7 je napisao/la:Sarmelino je napisao/la:Iz druge tek 7-8 timova sastavljeno, idemo ljudiiFrankie je napisao/la:Captain4 je napisao/la:Keenan.- je napisao/la:breskva je napisao/la:Forster je napisao/la:nokee95 je napisao/la:

"We need to suffer. And we need to fight."
Ja sam batalio ovo jos na polusezoni
.

Hvala tebi i tvom kolegi sto ste bili aktivni citavu polusezonunokee95 je napisao/la:Ja sam batalio ovo jos na polusezoni.

nokee95 je napisao/la:Ma nema odustajanja samo onaj suarez dipr previse, ako garantujem da ce lik igrati onda ce igrati, ponasa se ko da je pokupio svu pamet svijeta.
nokee95 je napisao/la:Pa da upravo o tome ti govorim , moj kolega samir takodjer je aktivan i ima tikete u nasoj fantasy ligi koju igramo, a kao nema mjesta da igra ovdje sa nama ..
nokee95 je napisao/la:a jbg, zato ko odustane zabraniti mu da igra vise ikako sa nama i kraj price
nokee95 je napisao/la:5 kola 5 pobjeda, kratko i jasno![]()
Dok se vodi igra je dobra, a kad krenu losi rezultati igra je cista sreca...nokee95 je napisao/la:Pa jbg sta cu kad je igrica cista sreca i iskreno ja ne volim gubiti ni u cemu tako da se zivciram i iskreno sam rekao. Ko da je smak svijeta pa covjek navalio na mene cc
btw ovome iznad mene : ja sam na forumu od 2012 samo ovo mi je drugi acc, onaj prvi nmg vratiti sifru nece da mi posalje mejl
Ne odnosi se samo na tebe vecina ih je dok su na vrhu igra dobra, a kad se ne moze dobiti igra je cisto sranje...
De sendaj pozivinicu bratesuarez7 je napisao/la:Hvala tebi i tvom kolegi sto ste bili aktivni citavu polusezonunokee95 je napisao/la:Ja sam batalio ovo jos na polusezoni.
![]()
![]()
nokee95 je napisao/la:Ma nema odustajanja samo onaj suarez dipr previse, ako garantujem da ce lik igrati onda ce igrati, ponasa se ko da je pokupio svu pamet svijeta.nokee95 je napisao/la:Pa da upravo o tome ti govorim , moj kolega samir takodjer je aktivan i ima tikete u nasoj fantasy ligi koju igramo, a kao nema mjesta da igra ovdje sa nama ..nokee95 je napisao/la:a jbg, zato ko odustane zabraniti mu da igra vise ikako sa nama i kraj pricenokee95 je napisao/la:5 kola 5 pobjeda, kratko i jasno
Dok se vodi igra je dobra, a kad krenu losi rezultati igra je cista sreca...nokee95 je napisao/la:Pa jbg sta cu kad je igrica cista sreca i iskreno ja ne volim gubiti ni u cemu tako da se zivciram i iskreno sam rekao. Ko da je smak svijeta pa covjek navalio na mene cc
btw ovome iznad mene : ja sam na forumu od 2012 samo ovo mi je drugi acc, onaj prvi nmg vratiti sifru nece da mi posalje mejl
Ne odnosi se samo na tebe vecina ih je dok su na vrhu igra dobra, a kad se ne moze dobiti igra je cisto sranje...

"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.