FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Evo gledam neki video izvještaj državne televizije i piše veilikim slovima ćirilicom " ? i ispod rezultati naše lige. Tako se zove Englesko prvenstvo, naše ne! Fali im slovo u nazivu. Možda je puno očekivati da grafičari znaju imena klubova, kad ne znaju ni ime lige! 

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
ma to ti je kad se neko fura na nesto...isto imas debila koji stave na auto skolu L cirilicom...zamisli tog komplexaŽeljovac je napisao/la:Evo gledam neki video izvještaj državne televizije i piše veilikim slovima ćirilicom " ? i ispod rezultati naše lige. Tako se zove Englesko prvenstvo, naše ne! Fali im slovo u nazivu. Možda je puno očekivati da grafičari znaju imena klubova, kad ne znaju ni ime lige!

Al vracanje starog grba nakon derbija je i vise nego sramotno!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Šunjić ima još dvije godine ugovora, što znači da nema ni teoretske šanse da ga dovedemo! Kad ti padne napamet mlad, dokazan igrač iz nekog boljeg kluba u BiH, glavni uslov da bismo mogli razgovarati o njegovom dovođenju je to da dođe kao slobodan igrač. Čak ni da ne spominjem lokalpatriotizam igrača koji je faktor kad mu zainteresirani klub ne nudi ništa čarobno.Strauss je napisao/la:Moje informacije govore da su četiri igrača jednom nogom u Želji i samo se čudo može desiti da ne dođu.
Što se tiče pojačanja, ja imam samo jednu želju, a to je Šunjić. To je igrač koji će uz Šehića napraviti najbolju karijeru sigurno...
Zeba je realan, ako želi da u Rusiji raskine ugovor. Sigurno ima dobre pare, ali tamo je u drugom timu. Pitanje je šta mu je prioritet. Moglo bi se pokušati, ali bi i on vjerovatno morao malo da se provjeri, da nije propao šta u međuvremenu. Dialiba povremeno i igra za Mechelen, tako da je i to nerealnije. Jedino, naravno, ako raskine ugovor ili mu istekne. Onda mi stupamo na scenu!

Nema se para za plaćanje obeštećenja nikome, a svakako ima talenata za relativno male pare(Višća) ili nikakve(Zec i Ibričić svojevremeno...).
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 17 maj 2010, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Al' su se pitari kvalitetno postavili.19TM87 je napisao/la:
strasni ofsajd![]()

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Fol je u tome što se ponavlja situacija iz perioda 2000 - 2003/4. godine kad su svi igrači PLBiH htjeli igrati kod nas, znaju da im je to najbolji i najbliži izlog Evropi, znaju da će imati podršku navijača, dobrog trenera i solidnu platu za naše uslove. (Možda ja ovo sve umišljam, ispravite me ako griješim). Sa Višćom smo uboli, treba samo nastaviti ovako, a ne da nam se ponove kao što Željovac napisa, Zec ili Ibričić. Mada oni da su o došli kod nas, opet bi otišli za neku mizernu svotu. 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Šta pitar radi u kafani? Pije da zaboravi ŽELJU, a vidi ga DUPLO!!!

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Našao maloprije njegov intervju Danijelu Ivankoviću. Ima petogodišnji ugovor i privodi kraju treću godinu i navodno u džepu ima ponude Dinama i nekih evropskih klubova, a kaže kako bi mogao i da odradi ugovor do kraja, pa i više od toga, jer je tu i rođen i Ultrasi su divni i blablablabla...gollum je napisao/la:Otkud ti ta informacija?Željovac je napisao/la: Šunjić ima još dvije godine ugovora, što znači da nema ni teoretske šanse da ga dovedemo!
Visca el Višća!
Visca el Višća!
To za talente se u potpunosti slažem.Željovac je napisao/la:Nema se para za plaćanje obeštećenja nikome, a svakako ima talenata za relativno male pare(Višća) ili nikakve(Zec i Ibričić svojevremeno...).Strauss je napisao/la:Moje informacije govore da su četiri igrača jednom nogom u Želji i samo se čudo može desiti da ne dođu.
Što se tiče pojačanja, ja imam samo jednu želju, a to je Šunjić. To je igrač koji će uz Šehića napraviti najbolju karijeru sigurno...
Svake godine moramo dovesti barem 1-2 igrača, talenata tipa Višća, Ibričić, Zec i doadati 1-2 iz omladinske škola koja itekako ima materijala i dati im redovne plate, obezbijediti sve uslove, čvrsto ih vezati ugovorom na nekoliko godina i to je recept za stabilizaciju kluba, i titulu haman svake godine, a za nešta više u Europi(plasman u EL) onda treba dodati još 1-2 velika, iskusna imena i to je to po meni.
-
- Kontakt:
potpisujemStrauss je napisao/la:To za talente se u potpunosti slažem.Željovac je napisao/la:Nema se para za plaćanje obeštećenja nikome, a svakako ima talenata za relativno male pare(Višća) ili nikakve(Zec i Ibričić svojevremeno...).Strauss je napisao/la:Moje informacije govore da su četiri igrača jednom nogom u Želji i samo se čudo može desiti da ne dođu.
Svake godine moramo dovesti barem 1-2 igrača, talenata tipa Višća, Ibričić, Zec i doadati 1-2 iz omladinske škola koja itekako ima materijala i dati im redovne plate, obezbijediti sve uslove, čvrsto ih vezati ugovorom na nekoliko godina i to je recept za stabilizaciju kluba, i titulu haman svake godine, a za nešta više u Europi(plasman u EL) onda treba dodati još 1-2 velika, iskusna imena i to je to po meni.
sve je t OK ali zna li iko kad cemo rijesiti glavni problem koji se zove stadion, zbog stadiona ja ne spavam nocima jbte.

Semper Fidelis
negoo je li nekoo josh za dupluu ???Seyo_TM je napisao/la: Šta pitar radi u kafani? Pije da zaboravi ŽELJU, a vidi ga DUPLO!!!

Volimo Bete a njih ko Beje!!!
Ponižavajuće je za grad da se evropske utakmice ŽELJE i kvalifikacione reprezentacije ne mogu igrati u Sarajevu. Sramota ako budemo morali u Zenicu da igramo. Izgleda da je dorada Koševa zadnja nada, a inspektor dolazi za oko mjesec i po' i tad će se sve znati.fixator je napisao/la:sve je t OK ali zna li iko kad cemo rijesiti glavni problem koji se zove stadion, zbog stadiona ja ne spavam nocima jbte.
![]()
![]()
![]()
![]()
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- TheManiacs
- Kontakt:
Neg oni sto nisu gledali bht sport
Ima li ko link da pogledam na netu ?
Hvala .
Ima li ko link da pogledam na netu ?
Hvala .
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Evo je Željovac, PREMIER liga
http://www.bihsoccer.com/bhs_vijesti.php?vise=436
Al' naslov te vijesti, boli glava moćan
edit: kristian, postavio si istu stvar
, nije ovo emisija BHT sport, nego samo sportski pregled na kraju dnevnika, od jučer mislim.

http://www.bihsoccer.com/bhs_vijesti.php?vise=436
Al' naslov te vijesti, boli glava moćan

edit: kristian, postavio si istu stvar

Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 17 maj 2010, 01:15, ukupno mijenjano 3 puta.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
evo ga jaruga
mora da bude http://www.bihsoccer.com/bhs_vijesti.php?vise=436

- Adnan_TM87
- Kontakt:
E ljudi znali ko kad se slavi dupla kruna akobogda ispred vjecne..jel ovu sad subotu jer cemo tad ovjeriti TITULU..ili moramo cekat trebinje pa kad se oni vrate
..ne vjerujem ja mislim da je slavlje sad u subotu..!!!!! FORZA ZELJO ZELJO SAMPIONNN!!!! IDU DVA PITARA ULICOM..JEDAN SANJA LIGU DRUGI KUP..HAHAHAHHAHAHAHAH!!!! 

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
To je pitarski sajt 

"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
naravnoo da se ceka !! cemu zurbaa??Adnan_TM87 je napisao/la:E ljudi znali ko kad se slavi dupla kruna akobogda ispred vjecne..jel ovu sad subotu jer cemo tad ovjeriti TITULU..ili moramo cekat trebinje pa kad se oni vrate..ne vjerujem ja mislim da je slavlje sad u subotu..!!!!! FORZA ZELJO ZELJO SAMPIONNN!!!! IDU DVA PITARA ULICOM..JEDAN SANJA LIGU DRUGI KUP..HAHAHAHHAHAHAHAH!!!!

Volimo Bete a njih ko Beje!!!
ova stvar ce da lupa
[youtube] Sex on the bich[/youtube]

ŽELJIN sigurno nije, jer su ne tako davno objavili tako odvratnu mahalsku priču o Nijazu, da mi se gadi ući im na stranicu.Zeljovac_1921 je napisao/la:To je pitarski sajt
Titulu aBd slavimo na našoj Grbavici

Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Cwirek, Orvel, Redfire16 i 37 gostiju.