Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Ovo pod tri je brutalna glupost sto si napisao. Dakle imas igraca koji igra odlicno na spicu i na jednoj krilnoj poziciji jer mu odgovara zbog stila igre, oboje radi odlicno i u situaciji kada trebas pobjedu ostavljas na terenu igraca koji ne pokazuje nista vec duze vremena a igraca koji donosi razliku prebacujes na drugu stranu gdje nije ni blizu produktivan. Ti prvo ne mozes da shvatis sta znaci prebacivanje igraca sa pozicije na poziciju u toku utakmice kada imas rezultat koji ti ne odgovara, nece to njega psihicki covjece unazaditi ali si ti u takvoj situaciji 20% slabiji ofanzivno zbog takve rokade a ganjas pobjedu. Martial se odlicno pokazao na jednoj strani ali je zbog Rooneya morao preci na desnu. Taman posla da Gaal izvadi kapitena a prebaci Martiala u vrh napada.
Pruzanje maksimuma i izvlacenje maksimuma su dvije razlicite stvari. Ivlacenje maksimuma iz Blinda na stoperu nije dovoljno da bi se zaustavio jaci napad, Swansea je ocit primjer. To prvo ne razumijes a ulazio bi u jace diskusije. Svaki trener moze pokusati izvuci maksimum iz igraca, samo neki to ne mogu izvesti a i neki igraci nemaju preduslove za igranje na nekim pozicijama. To sto je Blind DMF koji po potrebi moze igrati na beku ne znaci da se njegova polivalentnost mora zloupotrebljavati pa sada praviti od njega stopera a covjek ocito nije za te pozicije. Drugacije razmisljaju defanzivni veznjaci, stoperi i bekovi bez obzira sto su primarno svi fokusirani na defanzivu. Silom prilika ako mora - mora ali sam je tome kriv, imao je vremena i nije doveo stopera.
Kakvo drvlje i kamenje po Depayu? Jedna jedina recenica da jos nije na nivou i da se jos nije snasao je tebi neka epska kritika? Jesi dobar ti? Pa prvi sam ovdje na razglas vikao da njemu samo treba dati vremena, bez obzira sto sam bio skeptik kada smo ga doveli da vrlo lako moze biti novi Nani a ne Ronaldo. Ti sebe zelis da proglasis kao zastitnika svega vezanog za United ocito, pa tako i Depaya. Branis stav koji niko ne napada, to nije nista. Svi smo ponovili da Depayu treba dati vremena i s njim polako raditi jer je TOP potencijal a ti nasao braniti Nizozemca od bezobraznih napada. Svasta!
Pruzanje maksimuma i izvlacenje maksimuma su dvije razlicite stvari. Ivlacenje maksimuma iz Blinda na stoperu nije dovoljno da bi se zaustavio jaci napad, Swansea je ocit primjer. To prvo ne razumijes a ulazio bi u jace diskusije. Svaki trener moze pokusati izvuci maksimum iz igraca, samo neki to ne mogu izvesti a i neki igraci nemaju preduslove za igranje na nekim pozicijama. To sto je Blind DMF koji po potrebi moze igrati na beku ne znaci da se njegova polivalentnost mora zloupotrebljavati pa sada praviti od njega stopera a covjek ocito nije za te pozicije. Drugacije razmisljaju defanzivni veznjaci, stoperi i bekovi bez obzira sto su primarno svi fokusirani na defanzivu. Silom prilika ako mora - mora ali sam je tome kriv, imao je vremena i nije doveo stopera.
Kakvo drvlje i kamenje po Depayu? Jedna jedina recenica da jos nije na nivou i da se jos nije snasao je tebi neka epska kritika? Jesi dobar ti? Pa prvi sam ovdje na razglas vikao da njemu samo treba dati vremena, bez obzira sto sam bio skeptik kada smo ga doveli da vrlo lako moze biti novi Nani a ne Ronaldo. Ti sebe zelis da proglasis kao zastitnika svega vezanog za United ocito, pa tako i Depaya. Branis stav koji niko ne napada, to nije nista. Svi smo ponovili da Depayu treba dati vremena i s njim polako raditi jer je TOP potencijal a ti nasao braniti Nizozemca od bezobraznih napada. Svasta!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Svaka cast @Rooney, ova porcija mu je dosta za mjesec dana.
Ne samo on, neg i vecina tih strasnih djavola, koje ne zanima instant uspjeh (a to niko i ne spominje)itd.Ti sebe zelis da proglasis kao zastitnika svega vezanog za United ocito
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Haha, pa ne vjerujem šta se ovdje ispisa ovdje zadnjih par sati. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Sinoć kao i u većini utakmica, loša igra je posljedica raširenosti formacije. Neshvatljivo je da su Bastian i Herrera dobili toliko ofanzivne uloge, pa se Schneiderlin dodaje sa štoperima. Milion situacija gdje je između odbrane i napada jedan igrač, što se ne smije desiti sa tri ovakva vezna igrača. Protiv Evertona smo bili strašno kompaktni, pa je sve bilo bolje i tečnije, kratki al konkretni pasovi, milion nekih kombinacija, i naravno milion puta brža igra. Sinoć je dijelom bilo i zbog nedostatka Mate, koji većinu utakmice igra u sredini. Razlika je što je Lingard igrao po strani a nije ništa stvarno napravio. Okej, igru širiti u slučaju kreiranja kontre, ali pokušavati kratke pasove ovako je glupo. Tim prepun fantastičnih majstora sa loptom ne smije ovako, izgledalo je kao da svi bježe od lopte. Ne drečim, zadovoljan sam bilo kakvom igrom koja donosi rezultat, ali neke stvari mora promjenit.
Da se nadovežem za Memphisa, neke kritike su osnovane, ali dečko je žrtva formacije i sistema. Jednostvavno bez ikakvih izlijetanja, sprinteva, nema slobode. Što je još gore, većina protiv nas igra pametno iza lopte, pa kako očekivati da traži prazan prostor il nešto, smrt za ovakav tip igrača. Za razliku od Martiala, on voli loptu ispred sebe, dakle treba prostora, dok Martial fantastičnim potezima tijela izbacuje igrače, sa loptom u nogama. Nadam se da će bar pogoditi, asistirati još koji put čisto da zadovolji nas.
Da se nadovežem za Memphisa, neke kritike su osnovane, ali dečko je žrtva formacije i sistema. Jednostvavno bez ikakvih izlijetanja, sprinteva, nema slobode. Što je još gore, većina protiv nas igra pametno iza lopte, pa kako očekivati da traži prazan prostor il nešto, smrt za ovakav tip igrača. Za razliku od Martiala, on voli loptu ispred sebe, dakle treba prostora, dok Martial fantastičnim potezima tijela izbacuje igrače, sa loptom u nogama. Nadam se da će bar pogoditi, asistirati još koji put čisto da zadovolji nas.
Ne slažem se, momku je bitno da igra i snalažljiv je dovoljno da odigra i na desnom krilu fenomenalno. Pa nije ga na zadnjeg veznog stavio koliko ti to želiš uveličati. Da, bolje da je izvadio Rooneya i ostavio ovog u vrhu napada, međutim nije iz njemu znanih razloga.Rooney88 je napisao/la:Ovo pod tri je brutalna glupost sto si napisao. Dakle imas igraca koji igra odlicno na spicu i na jednoj krilnoj poziciji jer mu odgovara zbog stila igre, oboje radi odlicno i u situaciji kada trebas pobjedu ostavljas na terenu igraca koji ne pokazuje nista vec duze vremena a igraca koji donosi razliku prebacujes na drugu stranu gdje nije ni blizu produktivan. Ti prvo ne mozes da shvatis sta znaci prebacivanje igraca sa pozicije na poziciju u toku utakmice kada imas rezultat koji ti ne odgovara, nece to njega psihicki covjece unazaditi ali si ti u takvoj situaciji 20% slabiji ofanzivno zbog takve rokade a ganjas pobjedu. Martial se odlicno pokazao na jednoj strani ali je zbog Rooneya morao preci na desnu. Taman posla da Gaal izvadi kapitena a prebaci Martiala u vrh napada.
Slažem se ja da Blind nije za stopera (ali da može biti na visini zadatka u određenim slučajevima- može) i da je LvG imao vremena da dovede stopera, ali se ne slažem sa tvojom konstatacijom da je Wenger taktički mag izvlačenja maximuma svojih igrača, već je diletant koji zbog svojih nekih vizija i zajebe igru Arsenala. Slično kao i LvG.
To za Depaya uopće nisam povezao sa tobom, već zbog slike koju je Policeman postavio i zbog toga što se Depaya ne proziva samo ovdje i za United, već i za Holandiju itd...
I ne smatram se ja nikakvim zaštitnikom Uniteda, već samo mi je mrsko čitati kako patetično na drugim pdf-ovima uzdižeš i braniš druge klubove, a osipaš hate prema LvG i Unitedu. Zakoči malo sa tim i bićeš jedan od najboljih forumaša od kojeg često i volim pročitati postove.
@Asteriks, dobro ti ide rektalni alpinizam, samo ono mogao bi ponekad i provirit van šupka svog kolege rooneya88.
Čuj porcija

Prosipas se momcino, brani ti tvrdoglavu hablecinu da bi nest dokazao.
I cuj molim te sta je CKSA pokazao
... pa ljudi su tu negdje sa prilikama, tj. tanko na obje strane.
Ovdje su odradjene detaljne analize tog stagniranja, da se ne ponavljam.
I cuj molim te sta je CKSA pokazao

Ovdje su odradjene detaljne analize tog stagniranja, da se ne ponavljam.
kakve slikeUnitedWA je napisao/la: To za Depaya uopće nisam povezao sa tobom, već zbog slike koju je Policeman postavio i zbog toga što se Depaya ne proziva samo ovdje i za United, već i za Holandiju itd...

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Ma da je Martial dao 5 golova prije Ronalda, dao je evo skoro i DepayPoliceman je napisao/la:kakve slikeUnitedWA je napisao/la: To za Depaya uopće nisam povezao sa tobom, već zbog slike koju je Policeman postavio i zbog toga što se Depaya ne proziva samo ovdje i za United, već i za Holandiju itd...

@Asteriks uopće ne branim LvG, ali nisam ni fanatično protiv njega kao vas nekoliko.
''Neka me mrze samo da me se boje''
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kineski predsjednik je fan Uniteda, i tokom posjete VB htio je da obiđe i Old Trafford, al' mu je Cameron organizovao posjetu Etihadu 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Smijem li se javiti na temu, jel' prošlo cviljenje?

Van Gaal OUT!
Tulipan OUT!
Van Gaal OUT!
Tulipan OUT!
Danas poslije džume sam dovio da ga otpuste.
Tulipan OUT!
Van Gaal OUT!
Tulipan OUT!
Danas poslije džume sam dovio da ga otpuste.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- MojGradMojKlub
- Kontakt:

Izgleda da sam uranio ipak.
---------------------DDG
Darmian----Small------Jones---Blind
-------------Morgan----Bastian
Mata--------------Ander---------Depay
------------------Martial
Msm da samo na ovaj nacin mozemo ugroziti Cityu.
Depay i Mata su bez nekog defanz posla, ali tu su Morgan i Darmian za desnu, te Bastian / Blind za lijevu stranu. U tom sirenju prema nazad, tu je Ander da krpi rupe po potrebi.
Inace, Herrera je dosta jaci uz Matu, a takodjer i Juan uz pomenutog. Po meni, nekak bi dosta toga stimalo.
Darmian----Small------Jones---Blind
-------------Morgan----Bastian
Mata--------------Ander---------Depay
------------------Martial
Msm da samo na ovaj nacin mozemo ugroziti Cityu.
Depay i Mata su bez nekog defanz posla, ali tu su Morgan i Darmian za desnu, te Bastian / Blind za lijevu stranu. U tom sirenju prema nazad, tu je Ander da krpi rupe po potrebi.
Inace, Herrera je dosta jaci uz Matu, a takodjer i Juan uz pomenutog. Po meni, nekak bi dosta toga stimalo.
Jedini način da dobijemo i ovako oslabljen City je da Rooney ne igra.
Trebaju nam fantastične partije Morgana, Andera i Smalla kako bi ih dobili ... Martial ce biti na nivou jer je momčina mašina.
Ne bi me iznenadilo da dobijemo 2 razlike, ali i da izgubimo 3 razlike ... ipak je to tulipanov United.
Trebaju nam fantastične partije Morgana, Andera i Smalla kako bi ih dobili ... Martial ce biti na nivou jer je momčina mašina.
Ne bi me iznenadilo da dobijemo 2 razlike, ali i da izgubimo 3 razlike ... ipak je to tulipanov United.

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Sretan rodjendan Wazzi, da sto prije uhvati neku formu.

Sretan rodjendan majstore naš.

nek je sretan najboljem napadacu kluba svih vremena
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Sutra Rooney povrijeđen, žena ga bičevala k'o poklon za rođendan 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.