A Maricev?

Moderator/ica: vlakanje
Ma on nikada, ali nikada nije, niti će u svom bijednom životu voditi klub veći od Borca...pajkan85 je napisao/la:Sad mi nesto pade na pamet, ovaj Maric ima jace izjave od onog Lukica iz Zvezde... najjace mi kad krene da prica o nekim kalkulacijama, kad ga prvi put covjek gleda reko bi ovaj prosao sito i reseto
Jedva cekam subotu...Schlager je napisao/la:Ovaj Olimpik ima izuzetno potentnu,mladu ekipu koja ima tri pobjede u gostima protiv Celika,Modrice i Zvijezde,a osim toga su neporazeni ostali na izuzetno teskim gostovanjima Leotaru,Sirokom,Slaviji,Slobodi....Posto cemo ,nazalost,vjerovatno popushiti u srijedu u Kupu ,uprava ce naslutiti probleme za svoju g.uzicu u nedjelju i vjerovatno nesto pokusati sa sudijama...Mi bismo,posto nam je za razliku od uprave ta utakmica potpuno nevazna sa rezultatskog aspekta,svaki takav pokusaj sudije trebali izvizdati i popratiti skandiranjem "Maricu odlazi".bez obzira kako ce se Lesinari ponasati....doslo je vrijeme da se i mi oglasimo.
Ipak je nedelja, organizuj se na vrijememejdan je napisao/la:Jedva cekam subotu...Schlager je napisao/la:Ovaj Olimpik ima izuzetno potentnu,mladu ekipu koja ima tri pobjede u gostima protiv Celika,Modrice i Zvijezde,a osim toga su neporazeni ostali na izuzetno teskim gostovanjima Leotaru,Sirokom,Slaviji,Slobodi....Posto cemo ,nazalost,vjerovatno popushiti u srijedu u Kupu ,uprava ce naslutiti probleme za svoju g.uzicu u nedjelju i vjerovatno nesto pokusati sa sudijama...Mi bismo,posto nam je za razliku od uprave ta utakmica potpuno nevazna sa rezultatskog aspekta,svaki takav pokusaj sudije trebali izvizdati i popratiti skandiranjem "Maricu odlazi".bez obzira kako ce se Lesinari ponasati....doslo je vrijeme da se i mi oglasimo.
Rabren, bio nekada sudija u prvoj ligi bivše države, mislim da se zove Zorislav Rabren...Simpatizer je napisao/la:I ljudi iz Novog Sada nam se smiju zbog Marica! Sad sam dobio ovu poruku od poznanika iz NS-a:
Brate, kako neko moze da razmislja o Maricu, majmun je smenjen zbog loseg obavljanja posla! Nije znao da pripremi ekipu!
Zvuci poznato?![]()
Jos je pomenuo da je bio u nekom talu sa funkcionerima Vose i uzimao procente! Pominje nekog Rabrena koji je bio siva eminencija kluba, valjda im taj jos uvijek pravi probleme...
Sad mi dodje da pojedem sva g.vna zato sto sam mu "davao" vrijeme!
LALE NAM SE SMIJU MOJ REUFE!
Majku im j.bem, kako su se uvezali! Malo sudije+ malo treneri+ malo igraci+ malo uprave+malo procenti = 1 BOD sa gostovanja!RBA 1987 je napisao/la:Rabren, bio nekada sudija u prvoj ligi bivše države, mislim da se zove Zorislav Rabren...Simpatizer je napisao/la:I ljudi iz Novog Sada nam se smiju zbog Marica! Sad sam dobio ovu poruku od poznanika iz NS-a:
Brate, kako neko moze da razmislja o Maricu, majmun je smenjen zbog loseg obavljanja posla! Nije znao da pripremi ekipu!
Zvuci poznato?![]()
Jos je pomenuo da je bio u nekom talu sa funkcionerima Vose i uzimao procente! Pominje nekog Rabrena koji je bio siva eminencija kluba, valjda im taj jos uvijek pravi probleme...
Sad mi dodje da pojedem sva g.vna zato sto sam mu "davao" vrijeme!
LALE NAM SE SMIJU MOJ REUFE!
Ne brini, Lesinari ce otici umjesto tebe.RBA 1987 je napisao/la:Sutra u pola 11 je trebao biti trening na Gradskom, ja bih otišao da Mariću iskažem i izrazim svoju bezrezervnu podršku za povratak u Novi Sad, ali radim, pa neću moći, ali možda je prilika da oni koji ne rade učine to umjesto mene...
Ne brini, Lesinari ce otici umjesto tebe.Simpatizer je napisao/la:RBA 1987 je napisao/la:Sutra u pola 11 je trebao biti trening na Gradskom, ja bih otišao da Mariću iskažem i izrazim svoju bezrezervnu podršku za povratak u Novi Sad, ali radim, pa neću moći, ali možda je prilika da oni koji ne rade učine to umjesto mene...
Zezao sam se.mejdan je napisao/la:Ne brini, Lesinari ce otici umjesto tebe.Simpatizer je napisao/la:RBA 1987 je napisao/la:Sutra u pola 11 je trebao biti trening na Gradskom, ja bih otišao da Mariću iskažem i izrazim svoju bezrezervnu podršku za povratak u Novi Sad, ali radim, pa neću moći, ali možda je prilika da oni koji ne rade učine to umjesto mene...[/quot
U kom svojstvu dolaze lesinari? Kao sarkasticna podrska ili.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.