Hvala druže, pošten si momak vidi se odmahChinaglia je napisao/la:ovi iz Saveza izgleda trošu drogu![]()
Joint_fc je slavio 1-3, a ne izgubio 3-1

Saveze, opraštamo si, dešava se i najboljima...
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Hvala druže, pošten si momak vidi se odmahChinaglia je napisao/la:ovi iz Saveza izgleda trošu drogu![]()
Joint_fc je slavio 1-3, a ne izgubio 3-1
Idemo druze, idemoMaestro^^ je napisao/la:Čini mi se idu dalje Kockari nakon produžetaka.
Čestitam kolega na golovima. Idemo da osvojimo ovo.Viper je napisao/la:Idemo druze, idemoMaestro^^ je napisao/la:Čini mi se idu dalje Kockari nakon produžetaka.
Jesam se raspuc'o u kupu ne znam sta mi jene ureklo se
Daj prognoze sumnjive pa da vidim!harry_90 je napisao/la:Jes los ovaj kup hah...nego da pitam dal je moguce da se postavi isti rezultat postavi 4 puta na 4 razlicita meca,a nisu u pitanju produzeci..
Ne brini se za ligu dok ide mene i našeg kolegu , ti operiraj u kupu.Viper je napisao/la:6 golova u kupu a 2 u ligi![]()
ne ide me nikako u ligi van forme sam
jos 3 gola do top 100, da se i ja ukljucim u tu elitu
Mozda ja nisam skontao pravila u kupu,da se isti rezultat moze stavit 4 puta na 4 razlicita para,malo mi je to nejasno,ali ajd da znam ubuduce,do mene je..eto ti o cemu pricam na mecu bhf-a Protiv pivopija.Padovan je napisao/la:Daj prognoze sumnjive pa da vidim!harry_90 je napisao/la:Jes los ovaj kup hah...nego da pitam dal je moguce da se postavi isti rezultat postavi 4 puta na 4 razlicita meca,a nisu u pitanju produzeci..
I u ligi i u kupu samo jedna utakmica neka je različitim rezultatom od ostalih i sve je ok. A 4 rezultata se odnosi da ne mogu dva igrača istog tima odigrati na 4 utakmice istim rezultatom.harry_90 je napisao/la:Mozda ja nisam skontao pravila u kupu,da se isti rezultat moze stavit 4 puta na 4 razlicita para,malo mi je to nejasno,ali ajd da znam ubuduce,do mene je..eto ti o cemu pricam na mecu bhf-a Protiv pivopija.
Baca se novčić da se odredi finalistaMaestro^^ je napisao/la:Čestitam na Top 100. Naletit ću ja do Zenice , nije meni problem.
Sekretaru , kad će revanš ?
@maestro nisi ni ti los jos 5 golova i eto teS-Y-L-A-R je napisao/la:Baca se novčić da se odredi finalistaMaestro^^ je napisao/la:Čestitam na Top 100. Naletit ću ja do Zenice , nije meni problem.
Sekretaru , kad će revanš ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.