FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

mejdan
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la mejdan » 17 maj 2010, 00:18

ima i toga,zbog kontinuiteta,ali po individualnom kvalitetu osim kajkuta,vukelje,grahovca i trivunovica,vjeruj da me nijedan drugi odlazak ne bi pogodio....[/quote]
A Maricev? :D

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 17 maj 2010, 00:19

Sad mi nesto pade na pamet, ovaj Maric ima jace izjave od onog Lukica iz Zvezde... najjace mi kad krene da prica o nekim kalkulacijama, kad ga prvi put covjek gleda reko bi ovaj prosao sito i reseto :D

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 17 maj 2010, 00:20

pajkan85 je napisao/la:Sad mi nesto pade na pamet, ovaj Maric ima jace izjave od onog Lukica iz Zvezde... najjace mi kad krene da prica o nekim kalkulacijama, kad ga prvi put covjek gleda reko bi ovaj prosao sito i reseto :D
Ma on nikada, ali nikada nije, niti će u svom bijednom životu voditi klub veći od Borca...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 17 maj 2010, 00:27

Ovaj Olimpik ima izuzetno potentnu,mladu ekipu koja ima tri pobjede u gostima protiv Celika,Modrice i Zvijezde,a osim toga su neporazeni ostali na izuzetno teskim gostovanjima Leotaru,Sirokom,Slaviji,Slobodi....Posto cemo ,nazalost,vjerovatno popushiti u srijedu u Kupu ,uprava ce naslutiti probleme za svoju g.uzicu u nedjelju i vjerovatno nesto pokusati sa sudijama...Mi bismo,posto nam je za razliku od uprave ta utakmica potpuno nevazna sa rezultatskog aspekta,svaki takav pokusaj sudije trebali izvizdati i popratiti skandiranjem "Maricu odlazi".bez obzira kako ce se Lesinari ponasati....doslo je vrijeme da se i mi oglasimo.

mejdan
Kontakt:

Post Postao/la mejdan » 17 maj 2010, 00:30

Schlager je napisao/la:Ovaj Olimpik ima izuzetno potentnu,mladu ekipu koja ima tri pobjede u gostima protiv Celika,Modrice i Zvijezde,a osim toga su neporazeni ostali na izuzetno teskim gostovanjima Leotaru,Sirokom,Slaviji,Slobodi....Posto cemo ,nazalost,vjerovatno popushiti u srijedu u Kupu ,uprava ce naslutiti probleme za svoju g.uzicu u nedjelju i vjerovatno nesto pokusati sa sudijama...Mi bismo,posto nam je za razliku od uprave ta utakmica potpuno nevazna sa rezultatskog aspekta,svaki takav pokusaj sudije trebali izvizdati i popratiti skandiranjem "Maricu odlazi".bez obzira kako ce se Lesinari ponasati....doslo je vrijeme da se i mi oglasimo.
Jedva cekam subotu... :D

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 17 maj 2010, 00:31

mejdan je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Ovaj Olimpik ima izuzetno potentnu,mladu ekipu koja ima tri pobjede u gostima protiv Celika,Modrice i Zvijezde,a osim toga su neporazeni ostali na izuzetno teskim gostovanjima Leotaru,Sirokom,Slaviji,Slobodi....Posto cemo ,nazalost,vjerovatno popushiti u srijedu u Kupu ,uprava ce naslutiti probleme za svoju g.uzicu u nedjelju i vjerovatno nesto pokusati sa sudijama...Mi bismo,posto nam je za razliku od uprave ta utakmica potpuno nevazna sa rezultatskog aspekta,svaki takav pokusaj sudije trebali izvizdati i popratiti skandiranjem "Maricu odlazi".bez obzira kako ce se Lesinari ponasati....doslo je vrijeme da se i mi oglasimo.
Jedva cekam subotu... :D
Ipak je nedelja, organizuj se na vrijeme :D
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 17 maj 2010, 00:36

I ljudi iz Novog Sada nam se smiju zbog Marica! Sad sam dobio ovu poruku od poznanika iz NS-a:

Brate, kako neko moze da razmislja o Maricu, majmun je smenjen zbog loseg obavljanja posla! Nije znao da pripremi ekipu!

Zvuci poznato? :lol:

Jos je pomenuo da je bio u nekom talu sa funkcionerima Vose i uzimao procente! Pominje nekog Rabrena koji je bio siva eminencija kluba, valjda im taj jos uvijek pravi probleme...

Sad mi dodje da pojedem sva g.vna zato sto sam mu "davao" vrijeme!

LALE NAM SE SMIJU MOJ REUFE!
HAJ FAJV

mejdan
Kontakt:

Post Postao/la mejdan » 17 maj 2010, 00:36

Moze i nedelja. Ma citavu sedmicu uzimam slobodno da me slucajno ne zaobidje :D

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 17 maj 2010, 00:38

Simpatizer je napisao/la:I ljudi iz Novog Sada nam se smiju zbog Marica! Sad sam dobio ovu poruku od poznanika iz NS-a:

Brate, kako neko moze da razmislja o Maricu, majmun je smenjen zbog loseg obavljanja posla! Nije znao da pripremi ekipu!

Jos je pomenuo da je bio u nekom talu sa funkcionerima Vose i uzimao procente! Pominje nekog Rabrena koji je bio siva eminencija kluba, valjda im taj jos uvijek pravi probleme...

Rabren, bio nekada sudija u prvoj ligi bivše države, mislim da se zove Zorislav Rabren...

Za ime nisam siguran, al je bio sudija sto posto... Zorislav je i onaj Srebrić...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 17 maj 2010, 00:41

RBA 1987 je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:I ljudi iz Novog Sada nam se smiju zbog Marica! Sad sam dobio ovu poruku od poznanika iz NS-a:

Rabren, bio nekada sudija u prvoj ligi bivše države, mislim da se zove Zorislav Rabren...
Majku im j.bem, kako su se uvezali! Malo sudije+ malo treneri+ malo igraci+ malo uprave+malo procenti = 1 BOD sa gostovanja!
Zadnja izmjena: Simpatizer, dana/u 17 maj 2010, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
HAJ FAJV

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 17 maj 2010, 00:42

Ma ne brinite nista,ova djeca iz Olimipka i mi cemo ga oduvati u nedjelju kao da nikad nije bio ovdje. Nasi momci ce biti iscijedjeni od Grbavice (njih ne provocirati ni slucajno) i nema sanse da pobjedimo a to ce biti i zadnja Mariceva utakmica na klupi.

Jedino ako neko misli da je neka pobjeda na silu u rezultatski nevaznoj utakmici vaznija od buducnosti naseg kluba,onda neka suti!

He,he,kakvi smo baksuzi,ima da nase krene kao nikad :D

mejdan
Kontakt:

Post Postao/la mejdan » 17 maj 2010, 00:45

Krenuce nas samo dok ovaj majmun ode sa klupe....

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 17 maj 2010, 00:45

Sutra u pola 11 je trebao biti trening na Gradskom, ja bih otišao da Mariću iskažem i izrazim svoju bezrezervnu podršku za povratak u Novi Sad, ali radim, pa neću moći, ali možda je prilika da oni koji ne rade učine to umjesto mene...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 17 maj 2010, 00:47

RBA 1987 je napisao/la:Sutra u pola 11 je trebao biti trening na Gradskom, ja bih otišao da Mariću iskažem i izrazim svoju bezrezervnu podršku za povratak u Novi Sad, ali radim, pa neću moći, ali možda je prilika da oni koji ne rade učine to umjesto mene...
Ne brini, Lesinari ce otici umjesto tebe. :lol:
HAJ FAJV

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 17 maj 2010, 00:49

A bilo bi ljepo da ostanete tu gdje jeste i sljedece sezone, ne mislim iza Zelje nego u vrhu BH fudbala, jer ipak ste vi neko ime u BIH sto se tice sporta za razliu od nekih sumadijskih ekipa koje necu da nabrajam. Volio bih da napokon vidim ligu u kojoj su sve jace ekipe u vrhu tabele, tipa Zelje, Sarajeva, Borca , Veleza, Celika , Slobode i u novije vrijeme tu su ovi iz Hercegovine Siroki i Zrinjski. Bar od ovih 8 ekipa da 4-5 bude kvaliteno da nam i ova liga krene na bolje malo, ali tesko :D
Mes Que Un Club

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 17 maj 2010, 00:52

Ma ja sam siguran da će on kući u Novi Sad, ali sam nestrpljiv, nije trebalo da se čeka kraj, novi trener je već trebalo da je tu i da uradi selekciju igrača iz ove trenutne postave i odredi prioritete prelaznog roka, jer ako fišer opet bude kupovao, najebali smo :mrgreen:
"TREĆI PUT ČASTIMO"

mejdan
Kontakt:

Post Postao/la mejdan » 17 maj 2010, 00:53

Simpatizer je napisao/la:
RBA 1987 je napisao/la:Sutra u pola 11 je trebao biti trening na Gradskom, ja bih otišao da Mariću iskažem i izrazim svoju bezrezervnu podršku za povratak u Novi Sad, ali radim, pa neću moći, ali možda je prilika da oni koji ne rade učine to umjesto mene...
Ne brini, Lesinari ce otici umjesto tebe. :lol:[/quot

U kom svojstvu dolaze lesinari? Kao sarkasticna podrska ili.....

mejdan
Kontakt:

Post Postao/la mejdan » 17 maj 2010, 00:56

Izvinjavam se ako je neko ovo vec kacio http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/5 ... staru.html

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 17 maj 2010, 00:56

mejdan je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:
Ne brini, Lesinari ce otici umjesto tebe. :lol:[/quot

U kom svojstvu dolaze lesinari? Kao sarkasticna podrska ili.....
Zezao sam se. ;)
HAJ FAJV

mejdan
Kontakt:

Post Postao/la mejdan » 17 maj 2010, 00:58

I ja :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.