Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Znaci Mata i Darmian odmaraju.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Po ovom sastavu bice znaci jako gusto vcrs
Keep calm and say out loud MIA SAN MIA
Al gledaj ti sranja, Small mora igrati pa makar to bio mec protiv drugoligasa. Decko ce kad tad odmoriti, a odb bez njega u ovoj situaciji je 50 % slabija. Pod hitno stopera u januaru.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Mogao je vala veceras oprobati Jones-Blind jer Small-u naravno da treba odmor narocito pred derbi
Ostalo se opet manje vise znalo,neka Lingarda da vidimo sta moze od pocetka
Ostalo se opet manje vise znalo,neka Lingarda da vidimo sta moze od pocetka
Nije ni meni jasno, ljudi imaju baš yebena krila i on Valenciju stavlja na beka. Nadam se da neće usrat nešto.Rooney88 je napisao/la:Mrzim Valenciu na beku.
Smalling i Martial su ovdje trebali odmorit, al izgleda da ce ovo forsirat dok se svi ne povrijede.
Samo igrat, primaju milione što trce za loptom.
Nema odmora nek se uigravaju pusti odmor tek pocela sezona nek trce,pogotovo ovaj trojac u sredini treba sto vise forsirat nek se nastimaju
tako je tajger, slažem se.tajger je napisao/la:Nema odmora nek se uigravaju pusti odmor tek pocela sezona nek trce,pogotovo ovaj trojac u sredini treba sto vise forsirat nek se nastimaju
Ha ja brate,sta treba plakat sto igraju 5 il 10 utakmica ista postava,kad ne igra onda kmecimo ne moze se ovako uigrat kad mjenja postave ev sad ne mjenja bar one udarne i opet nam ne valjaBelmin6 je napisao/la:tako je tajger, slažem se.tajger je napisao/la:Nema odmora nek se uigravaju pusti odmor tek pocela sezona nek trce,pogotovo ovaj trojac u sredini treba sto vise forsirat nek se nastimaju
ha normalno, to je to.
To je to. Dobro vi to kontate, oba. Fudbaleri zaradjuju veliki novac, a ko je bogat moze vala biti i robot pa da se nikada ne umori. Anatomija mu je drugacija od nase jer je bogat, vjerovatno. Pa ne mora nikada da odmori, kada ih vidim da sjede na klupi odmah mi se kosa dize. Sve bi ja to potjerao momentalno da trce gore dole uz aut liniju makar nijednu izmjenu na izvrsio. Imaju para, nek` trce i promijene strukturu misica koji se kod njih inace ne moze umoriti jer imaju brdo love.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
to je to, slažem se, sve u bobu pogodjeno.Rooney88 je napisao/la:To je to. Dobro vi to kontate, oba. Fudbaleri zaradjuju veliki novac, a ko je bogat moze vala biti i robot pa da se nikada ne umori. Anatomija mu je drugacija od nase jer je bogat, vjerovatno. Pa ne mora nikada da odmori, kada ih vidim da sjede na klupi odmah mi se kosa dize. Sve bi ja to potjerao momentalno da trce gore dole uz aut liniju makar nijednu izmjenu na izvrsio. Imaju para, nek` trce i promijene strukturu misica koji se kod njih inace ne moze umoriti jer imaju brdo love.
Ne furaj @tajgera bezveze.Belmin6 je napisao/la:to je to, slažem se, sve u bobu pogodjeno.Rooney88 je napisao/la:To je to. Dobro vi to kontate, oba. Fudbaleri zaradjuju veliki novac, a ko je bogat moze vala biti i robot pa da se nikada ne umori. Anatomija mu je drugacija od nase jer je bogat, vjerovatno. Pa ne mora nikada da odmori, kada ih vidim da sjede na klupi odmah mi se kosa dize. Sve bi ja to potjerao momentalno da trce gore dole uz aut liniju makar nijednu izmjenu na izvrsio. Imaju para, nek` trce i promijene strukturu misica koji se kod njih inace ne moze umoriti jer imaju brdo love.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
ne furam majke mi, covjek je najjaci forumaš ovdje.
nema labavo kod momka, odmah u kost.
nema labavo kod momka, odmah u kost.

Pusti anatomiju,nek j... mater pola milijona za sedam dana dobijaju ja za 20 km radim cio dan nek jedu spinata nek se j... samo treba tjerat da igraju
normalno tajger, ovaj ovdje vazi o anatomiji, nek se drogiraju.
ti i ja za cvaju radimo po vazdan, niko ne pita za anatomiju i robote.
ti i ja za cvaju radimo po vazdan, niko ne pita za anatomiju i robote.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.