Jbš ti ovo takmičenje kad nigdje niko nit prenosi nit koji *urac i ovo kao neki Kup države

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ne može.Ako je dobio direktni neće igrati ni protiv Sarajeva.Ako su dva žuta onda samo protiv Travnika.Beduin je napisao/la:Mislim da ce Efendic moci igrati protiv Travnika, jer karton iz kupa se odradjuje samo u kupu, dok iz prvenstva mozes odraditi i u kupu (osim ako nije direktan crveni, kojeg odradjujes striktno u prvenstvu), bar tako mislim da je.
Žuti kartoni ostaju za KUP,ne prenose se na prvenstvene utakmice.Tuzlak04 je napisao/la:Sta je ovo. 6 žutih i jedan crveni
Malo mu je falilo danas,jer po svim izvjestajima,odigrali smo veoma dobro..jos furas isti avatar kao i ja,samo kod tebe veci..kod mene nesto neceDoeTz je napisao/la:Jbg Celik nije izgubio na Bilinom jos od 2014-e
Može za sedam dana 0:0, a ligaška 1:0 za nassamocelik je napisao/la:Hajde da se dogovorimo? Za sedam dana 2-2 a tamo ligaška nek bude 0-0
Javi se Mramoru za ovaj avatarharry_90 je napisao/la:Malo mu je falilo danas,jer po svim izvjestajima,odigrali smo veoma dobro..jos furas isti avatar kao i ja,samo kod tebe veci..kod mene nesto neceDoeTz je napisao/la:Jbg Celik nije izgubio na Bilinom jos od 2014-e
Omere, možeš li ponoviti onaj san od neki dan ,vezano za Koševo.Omerbavarac je napisao/la:Steta zbog primljenog gola no i mi smo se u dva navrata znali vracati u zadnjim minutama ili cak okrenuti mec u svoju korist.
Rezultat je dobar, pozitivan i stvara nam realnu sansu da se nadjemo u narednoj rundi kupa.