GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la dubrava » 21 okt 2015, 09:37

DANTES je napisao/la:možda je taj baksuzluk zato jer ne znate ko ste. sve bi htjeli da budu nešto drugo, te hašk te građanski te kroacija, nikad dinamo, pati se od kompleksa niže vrijednosti, neće da se ima veze sa osnivačima komunistima, mora se biti staro kao hajduk.
to im je i najbitnije, da su stariji od hajduka..
najjače su mi njihove proslave rođendana... u zadnjih 20 godina su slavili tri različita datuma :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 21 okt 2015, 10:16

Artetitis je napisao/la:Auxerre 1989, Atalanta 1990, Steaua 1993, Olympique Marseille 1999, Maccabi 2001, Fulham 2002, Dnipro 2003, Heerenveen 2004, Werder i Auxerre 2006, Basel 2007, Spartak 2008, Anderlecht, Ajax i Temišvar 2009, Club Brugge i PAOK 2010, Austria Wien 2013, Aalborg 2014, Olympiacos 2015... Ne mogu se sjetiti kad je bio Sheriff i poraz na penale. Sve domaći kiksevi (OK, Steaua je bila u Ljubljani, ali ipak...). Nevjerovatno.
Taman sam se smirio nakon prospavane noci i onda ovo. Sheriff je bio 2010., a onda jos tu dodas Newcastle, jos mi zvoni u usima 'nista nije mogao Given, nista nije mogao Meier' i poslije slijedi poznati scenarij. Kad god mi na um padne koliko je zivot surov pustim si sazetak protiv Newcastlea.

Ne znam kako se nitko nije sjetio HSV-a. Iako Dinamo tada nije bio bolji, ali je odigrao jako dobro i bio blizu boda i onda prime gol u 88. i sudackoj nadoknadi.

Zambata je skakao protiv Spartaka iz Brna, a ne Trnave, ali to nije ni bitno toliko, Dinamo je bas napacen klub i ovome ne vidim kraja. Raduje me samo cinjenica da su protiv Arsenala i Olympiakosa pokazali muda i da mogu igrati, Arsenala su cak i pobijedili. Bayern je druga dimenzija, jbg, nije islo. U zadnjih par godina Dinamo je odigrao jako malo dobrih utakmica u Europi i nakon ispadanja iz grupne faze nismo mogli ni zaliti jer se prolaz nije ni zasluzio.

Zadnje pravo ocekivanje je bilo onda s PAOK-om i mislim da je Dinamo tada trebao proci. Onda su uslijedila dva debakla u LP, pa jos jedan u EL i prosle sezone se odigralo onako kako Dinamo uvijek odigra, na knap da se ne prodje. RBS jeste donjeo sramota, ali Celtic nije pokazao da je bolji i da zasluzuje vise od Dinama proci dalje. Bila je to skupina u kojoj se nalazila jedna super mocna momcad u vidu Red Bulla i tri prilicno lose.

Ove sezone kako rekoh Dinamo igra dobro, odigrao je dvije od tri utakmice sasvim zadovoljavajuce i jednu od njih dobio, a jednu izgubio. Da se barem bod uzeo grcima sada bi bilo puno lakse, isli bi i dole po bod, a sad dole treba ganjati pobjedu koju ce ganjati i domaci jer je Arsenal pobjedom nad Bayernom dodatno zakomplicirao stvari. Mislim da ce dole biti otvorena igra na obe strane i Dinamo bi mogao imati sanse iako je dole padao Juventus, Atletico, United, Benfica, ali su ih zato dobijali Levante, Metalist i da ne idemo predaleko u proslost. Nicime Olympiakos sinoc nije pokazao da ga se treba bojati. Jos ce biti prisutan Sigali, vjerujem i Ademi. Pinto ce vjerojatno zaigrati iako je Matel sinoc odigrao stvarno odlicno.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 21 okt 2015, 11:45

Dinamo je sinoc pokraden cist penal u zadnjem napadu nije sviran ocigledno igranje rukom. Drago mi je da je DInamo, tata i brat zacepili usta onima sto su navijali za nekakve petarde i slicno...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 21 okt 2015, 11:51

DANTES je napisao/la:možda je taj baksuzluk zato jer ne znate ko ste. sve bi htjeli da budu nešto drugo, te hašk te građanski te kroacija, nikad dinamo, pati se od kompleksa niže vrijednosti, neće da se ima veze sa osnivačima komunistima, mora se biti staro kao hajduk.
Pa ja a Hajduk zato zna ko su i sta su pa zato biljeze ovako dobre rezultate kako na domacoj tako i na kontinentalnoj sceni.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 okt 2015, 12:08

Ko je došao ljudima objašnjavati!? :lol:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 21 okt 2015, 14:47

'Maksimir suzama natopljen' čini se kao dobar opis sinoćnjih događanja na kraju Grada Bijeloga. Glava je sad malo hladnija i može se donijeti ponešto objektivnija recenzija još jedne u nizu utakmica za koju se činilo da smo ih možda mogli dobiti, a na kraju smo doma otišli pognutih glava i potišteni. Ne želim ovdje lamentirati o sreći/nesreći, stativama, sucu i tobožnjem prokletstvu, reći ću samo kako Dinamo nije proklet klub, kako ovdje neki spominju. Falilo je istina malo i koncentracije i mirnoće u završnici i onda jedan trenutak nepažnje i izgubi se i taj jedan bod kojem smo bili toliko blizu. Utakmica je sama bila dosta ujednačena, Dinamo mrvicu bolji možda, ali ne treba kukati, Grci su isto imali neke dobre prilike i istini za volju utakmica je definitivno mogla otići na obje strane. Najveći dobitak ove utakmice je taj što smo vidjeli da oni nisu nikakvi izvanzemaljci i da se s njima definitivno može igrati i uz još malo hrabriju igru nadati najboljemu za dva tjedna u gostima. Dinamo je svoj cilj za ovu sezonu već ostvario, pobjeda nad Arsenalom bila je antologijska i sve nakon toga je bonus, da nam je netko rekao 3 boda prije skupine mislim kako ne bismo niti trenutka razmišljali. Pogotovo što još imamo 3 utakmice nade da možemo opet napraviti vrhunski podvig i skinuti skalp nekom od ovih protivnika.

Ostaje mali žal za sinoćnjom utakmicom, ali znali smo i prije nje da je nada u prolazak dalje na 'klimavim nogama', tim više što je i Arsenal dobio Bayern. Konstelacija snaga je takva kakva jest i vjerujem da uz možda po jedno pravo pojačanje u obrani ili veznom redu (ili povratak ozlijeđenih) plus godinu dana uigranosti i stasavanja ovih najperspektivnijih igrača (Pjaca, Ćorić, Hodžić, Cekici, Henriquez, Benković) dogodine možemo biti još veći faktor u Europi. Da ne govorim da bi to i u narednim utakmicama trebalo izgledati još bolje te kako će za uzvrat sa Grcima biti spremni vjerojatno i Pinto i Sigali, treba vidjeti i što će biti i sa Schildenfeldom i Pavičićem, možda se i njih osposobi, tako da će i trener biti na 'slatkim mukama' prilikom izbora igrača. Pokazali smo da je Dinamova najveća snaga momčadski duh i zajedništvo i da nema tog pojedinca kojega se ne može zamijeniti. I ovi nominalno zamjenski igrači odradili su sinoć odličan posao i vjerujem da ćemo sa širom klupom u uzvratu pokazati svoje pravo lice u grotlu Pireja te da ćemo vratiti Grcima za '98. i ovo sinoć.

Ajmo Dinamo, nema predaje! :bih:

slika
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 21 okt 2015, 16:30

Ademi pao i na B nalazu. Jbt, pa sve gore od goreg. Kad krene lose onda ne staje. Cak mi lakse pada sinocnji poraz nego ovo. Bio je jedini igrac koji je trcao, uklizivao i borio se jednako protiv Belupa, Zapresica, Hajduka, Arsenala i ostalih. Jedini igrac koji nije pravio razliku izmedju protivnika i uvijek je davao sve od sebe.

Nemoguce je iz ovoga izvuci nesto pozitivno, ali se nadam da ce rijesiti nesto.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 okt 2015, 20:38

Mancini je napisao/la:
ja. nešto što sam rekao nije istina?

@bbb ne govorimo o tome. dinamo je izgubio identitet.
a jesi vidio postavu sinoć, samo tri hrvata? kako navijati za takav klub?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 okt 2015, 21:36

DANTES je napisao/la:@bbb ne govorimo o tome. dinamo je izgubio identitet.

pa jbga, kako Englezi navijaju?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 21 okt 2015, 21:58

alan_kardec je napisao/la:

X

i ne samo Englezi
što se tiče igrača dinamo je stvorio i stvorit će još puno hrvatskih igrača...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 okt 2015, 22:02

alan_kardec je napisao/la:

englezima je to način života.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 22 okt 2015, 00:20

DANTES je napisao/la:
Mancini je napisao/la:
ja. nešto što sam rekao nije istina?

@bbb ne govorimo o tome. dinamo je izgubio identitet.
U danasnje doba to je neminovnost Hrvatska nije drzavao sa 50 miliona ljudi pa da ima mnogo kvalitetnih igraca, ono sto ima kvalitetno logicno je da ce igrati u najboljim ekipama svijeta a ne u Dinamu, e sada da bi ostvarivao ovakve rezultate neophodni su ti stranci. Nije ovo vise Jugoslavija kada su svi igraci do 27 morali igrati u domacem prvenstvu sada imas srecu ako se dobar igrac ne ispali sa 18-19 a neki cak i ranije.

Dakle ako cemo se voditi tvojom logikom Arsenal takodjer nema identitet jedan englez u prvih 11, nije bas ni bayern njemacki klub sinoc haman Arsenal imao isto Njemaca ko oni itd... sta reci o ostatku engleske lige te price o identitetus u smijesne ako Dinamo nema identitet nema ga onda 70% evropskih klubova koji nesto vrijede.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 22 okt 2015, 02:37

[youtube][/youtube]
:salut:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 23 okt 2015, 19:30

spajk je napisao/la:'Ne želim ovdje lamentirati o sreći/nesreći, stativama, sucu i tobožnjem prokletstvu, reći ću samo kako Dinamo nije proklet klub, kako ovdje neki spominju. Falilo je istina malo i koncentracije i mirnoće u završnici i onda jedan trenutak nepažnje i izgubi se i taj jedan bod kojem smo bili toliko blizu.
Fali toga 45 godina, 26 samo otkako ja gledam. Dinamo je u Pireju 1998.godine ispromasivao Boga-oca do prvog gola Grka, Eleftheropoulos je odbranio Viduki i Maricu nemoguce sanse i...na kraju Oly dobije 2:0. Tad je razlika u individualnoj kvaliteti bila na strani Dinama (cak i bez ozlijedjenog Robija Prosineckog), ali je Oly i u Zagrebu zavrsio gornji. To je samo jedan od bezbroj primjera unazad 26 godina.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 23 okt 2015, 23:52

Koliko kmecanja iz obiteljske izdrkotine ovaj predivan tjedan.Guštamo ko prasci.Hrabri Grci donijeli skoro pa jednu mjesecnu placu.Još jednom,zaista,hvala Tatta :ljepota: A tek smo počeli,još tri kola pred nama...
BigBigBang je napisao/la:Dinamo je sinoc pokraden cist penal u zadnjem napadu nije sviran ocigledno igranje rukom.
Šta nisu zabili 3 gola pa im sudac ne bi bio kriv?
Zbog čega je baš jučer Zoran odlučio komentirati suđenje? Nije li i jučer mogao, kao bezbroj puta dosad, praviti se slijep na sudačke pogreške? Ili toliko boli kada konačno osjetiš drugu stranu medalje?

Ne možemo, a da ne prokomentiramo Zoranovu izjavu otprije dva dana, uoči jučerašnjeg dvoboja protiv Olympiacosa.

- Naša pobjeda bila bi iznenađenje, no nije nerealno. Malo sreće, malo stativa, malo slabiji protivnik, malo sudačka pogreška i – sve je moguće.

Bez imalo srama i poštovanja prema sportskim protivnicima, Zoran je, „mrtav-ladan“, dan prije utakmice poželio pokoju sudačku pogrešku u korist Dinama
Zoki cigane kmecavi kme kme :ljepota:

slika

I naravno treba istaknuti vracanje nogometa u grad najavljeno ovdje na forumu od strane raznih "poznavanatelja" situacije:
slika
I onda manje od 15 000 u utakmici LP (od čega vjerojatno ni pola sa kupljenim kartama) gdje Tattina izdrkotina moze napraviti ogroman korak prema plasmanu u drugu fazu.Prvoklasno prskanje.

Treba spomenuti i heroja Milojevića sa Zvezdinom kapom:

I licemjere iz obiteljske izdkotine koji opet jašu jer,pazi sad,smatraju kapu Zvezde provokacijom :rol:
[url]http://www.i*dex.hr/sport/clanak/mamic-u-beogradu-tulumario-s-legijinim-pukovnikom-arkanovim-suborcem-i-vukovarskim-okupatorom/699323.aspx[/url]
http://****/a124625/Sport/Fudbal/Zd ... izana.html
Pravda za Milojevića :salut:

Javio se i legendarni Srecko Bogdan:
Nogometna reprezentacija je izgubila svojoj kult, ono što je nekad predstavljala. Ista stvar se dešava u mom Dinamu. Ljudi koji vode Savez i Dinamo iz nekih svojih, meni nejasnih interesa potpuno su udaljili navijače i od reprezentacije i od Dinama. Užasno me to ljuti i tužan sam kad to vidim. Meni je Dinamo svetinja. Kad sam sa 17 godina došao u Dinamo mislio sam da sanjam. Ta sreća, to zadovoljstvo, ne mogu vam opisati koji je to bio osjećaj. Na utakmice Dinama dolazili su ljudi iz cijele Jugoslavije, a stadioni su bili puni. Danas taj Dinamo proslavlja tko zna koji naslov po redu pred manje od tisuću ljudi. Ista stvar je i sa reprezentacijom. Danas se sve okrenulo naopačke. Ljude više nije briga za nogomet, nemaju pravih uzora među nogometašima, razočarani su. S druge strane, ljude koji vode Savez i Dinamo očito nije briga za gledatelje. Ne shvaćaju da nogomet nije samo biznis i da se on u prvom redu i igra zbog gledatelja. Klub koji nema navijače nije klub, to je tako. Takvo stanje nije normalno i neodrživo je i pod hitno ga treba mijenjati. Samo, nažalost, uvjeren sam da će taj proces biti dugotrajan

Ne pričam ovo bez veze, jer me baš zanima što će ti ljudi koji vode hrvatski nogomet napraviti kad im baza presuši, a jednom sigurno hoće, jer je čudo kako uspijevamo iz godine u godinu u ovim primitivnim uvjetima stvarati igrače. Baš me zanima hoće li se onda zamisliti.''

I dok se u Zagrebu uslijed silovanja i krađe kluba obiteljska izdrkotina već godinama naveliko bojkotira,a razni stručnjaci pametuju o razmaženim Zagrepčanima Bayernovi "kmecavci" su odlučili bojkotirati zbog cijena ulaznica.Zbilja razmazena stoka ti Bavarci.

I za kraj da ne kažu kako širimo samo negativu evo i neceg pozitivnog:Ademi pozitivan i na B nalazu.A sad adio i tko zna kad i tko zna gdje...

Izbori :kafa:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 okt 2015, 09:37

more @siamo odvadi malo. znam da nije lako, ali opet to je klub za koji navijaš
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 okt 2015, 09:48

Nekad bio i bit ce opet kad drzava odluci da bi se za promjenu mogli postivati neki zakoni pa se napokon provedu izbori u klubu.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 25 okt 2015, 16:58

Propali Highdug/Gayduk na +2 nakon cetrnaest kola.Tatticari na aparatima.Cak se i Misko osilio i evo ga na +1.

Predivan tjedan :tokralju:

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 26 okt 2015, 10:44

GNK ima najgoreg trenera od Loncarevica. Zokija za selektora. Jurchichu jurchicu u zzenu ti svrshit cu....
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 26 okt 2015, 11:43

S obzirom da je na čelu kluba "najsposobniji nogometni djelatnik u Hrvat", da na stadionu više nema "huligana, komunista i SDP-ovac", da je skraćena liga i da je ovim posljednjim rezultatima, jedan od glavnih razloga loše posjete, neuzbudljiva liga - postala (barem na kratko) neizvjesna, mislim da su ispunjeni svi preduvjeti za popunjenost tribina na narednoj domaćoj tekmi.

Protiv Istre će goriti :opaopa:
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.