FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- marseille_unique
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sta se palite odmah, je ste pricali kad sa jaranima svojim dobrim tako, znas ono kad te jaran zeza a ti popizdis, pa mu ti sve ono najgore iz huje kazes al onim tonom malo drugacijim, haman vi to ne razumijete
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Dobro jutro braco,svanu suncan dan.Spremate li se za Zenicu?Da pozelim sretan put svima nama koji idemo danas i da se vratimo aBd sa povoljnim rezultatom za revans.Ne sumljam u ekipu,odradice oni lavovski poso danas .
SA TOBOM U POBJEDE NOVE.....
SA TOBOM U POBJEDE NOVE.....
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- Suljo20002
- Kontakt:
Je li Saric moze igrati u kupu ?
Mislim da Sarić čisti jednu utakmicu suspenzije danas.Suljo20002 je napisao/la:Je li Saric moze igrati u kupu ?

-
- Kontakt:

Zadnja izmjena: ziviniceMetropola, dana/u 21 okt 2015, 11:42, ukupno mijenjano 1 put.
- marseille_unique
- Kontakt:
Zivinice i Sloboda, dobra furka izgleda mocnoziviniceMetropola je napisao/la:zenica away
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Nadam se povoljnom rezultatu pred revanš.
Idemo Slobodo!
Kakve su šanse da bude utakmica gdje na TV-u?
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Idemo Slobodo!
Kakve su šanse da bude utakmica gdje na TV-u?
Neka danas Husref malo odmori Zebu,a gurne Ordagice vise prema naprijed..nek ubaci Kisu,Mehidica,Krpica,Skahica ,a neke igrace neka odmori za mec protiv Travnika !
Moja zelja je naravno da ne izgubimo ovaj mec..svakako bi volio da pobjedimo,ali zaheban je Celik na svom terenu..moze nerijeseno uz postignut gol.. 1:1
Moja zelja je naravno da ne izgubimo ovaj mec..svakako bi volio da pobjedimo,ali zaheban je Celik na svom terenu..moze nerijeseno uz postignut gol.. 1:1
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Beduin
- Kontakt:
Nas vrijedni Amir i firma "Double Fresh" Tuzla uskoro u prodaju izbacuju

USKORO U PRODAJI ! 1,5 KM za ovaj miris (Aroma Jagoda)

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Pocelo je

baš kao što sam se i nadao, dobar sastav
Sloboda: Pirić, Kostić, Moranjkić, Efendić, Mehemedagić, Ordagić, Stjepanović, Mehidić, Ahmetović, Veselinović, Kiso
Kiso na lijevom beku, zanimljivo ce to biti, prosle je godine dobro pokrivao, a sad nam treba tu i protiv travnika, šteta je samo što Škahić nije dobio priliku od prve, al haj Husref zna najbolje i zato i jesmo tu gdje jesmo.
SRETNO NAM DANAS
SRETNO NAM DANAS
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Jasko je lijevi bek, vezni red Kiso-Stjepanović
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
konacno progledali u tuzlanskoj pivari...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
super daj da vidimo i tu varijantuChinaglia je napisao/la:Jasko je lijevi bek, vezni red Kiso-Stjepanović

EVO SA TEME CELIKA NIJE NESTO AL MAKAR SE VIDI SREDINA TERENA

http://www.****/index.php/zen ... ska-borica
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Po sastavu se vidi da ćemo stajati nešto defanzivnije na terenu, drago mi je što će Ordagić igrati ofanzivnije, da vidimo kako će to izgleda bez Zebe.
Mehidić igrač manje na terenu, al hajd njegovo je svakako do poluvremena.
Idemo Slobodo!!!
Mehidić igrač manje na terenu, al hajd njegovo je svakako do poluvremena.
Idemo Slobodo!!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Govedarica je jos nedovoljno spreman, Saric odraduje suspenziju, Mujic povrda- nema ko drugi igrati tu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Po običaju, biće oskudni izvještaji od s.s. . . .
al zato ćemo imati izvještaje sa šugavice i iz Lukavice i kad ko ustane i sjedne na tribinama 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.