Pa gdje ste mi moji Bosanci i Hercegovci???pa ne mogu da vjerujem "kakvih" likova imamo u nasoj nam lijepoj drzavici,ali najjaci su ovaj sarajlija i juvesisoko i jos par ovih fanova juventusa...
Pa dragi ljudi ili draga djeco de vi nama recite dali ste vi svjesni sta pisete po forumu?pa isto da ste iz Torina a ne iz BiH??Ja vam kazem da niste svjesni sta pricate,a ja vam garantujem da bi vam se pravi navijaci juventusa smijali i nebi vam bolan dali da prisustvujete njihovoj tribini ili grupi,jer ste stvarno smjesni...
De malo smirite strasti i koda je bitno hocetel vi nekom cestitat ili ne,i de se malo pozabavite vasim domacim klubovima(zeljom,sarajevom,slobodom,velezom,celikom i ostalim) i probajte da to malo dignete na veci nivo...idite na utakmice,bodrite svoje klubove,raspravljajte o nekim stvarima koje su vezane za bh nogomet i skontajte se malo...NEMOJTE DA ZIVITE U ZABLUDI I ILUZIJAMA...pa vi se zadali za klubove iz italije,engleske,spanije i drugih zemalja a nikada niste vidjeli "svoje" klubove uzivo(ima pojedinaca,ali situacija u BiH je taka da je njih veoma mali procenat)...
Zato vam kazem,de se malo skontajte i nemojte siriti mrznju bez razloga po BiH,vidim evo 2 navijaca sarajeva se svadjaju oko juventusa i intera,pa to je smjesno...Pa zamili da se u italiji 2 navijaca juventusa svadjaju oko barselone i reala,ili 2 navijaca intera se svadjaju oko arsenala i liverpula???
Skontajte se malo i dodjite sebi...
Veliki pozdrav za sve ljude koji vole INTER i nadam se da kada ukinu vize da ce puno raje doci do italije i dozivjeti nesto neopisivo
GRANDE INTER ! ! !