Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Pjankek' 

Auuuuu sta momak napravi veceras pred ocima cijele Evrope. Miralem je Michael Platini modernog nogometa.
Kod prvog gola predpredasistencija,kod drugog asistencija,treci je dao a kod cetvrtog predasistencija
Ko sto rekoh,simultanka.

Ko sto rekoh,simultanka.
Mi čitavu taktiku protiv Iraca moramo graditi na glumljenju faula u zoni šuta. 

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ne treba smajli,vrlo malo ili nikako to ne koristimo,sto je dosta cudno i neobjasnjivo a imamo igrace i da izvuku faul i da poentiraju iz slobodnjaka.Treba forsirati okomitu hrabriju igru i solo prodore oko sesnaesterca protivnika,dva slobodnjaka jedan siguran gol.JonSnow je napisao/la:Mi čitavu taktiku protiv Iraca moramo graditi na glumljenju faula u zoni šuta.
- akisarajevo92
- Kontakt:
zvucat ce pretenciozno, al jedno vrijeme smo bili repka sa najvecom prijetnjom iz slobodnjaka dok su na terenu bili Pjanic, Misimovic i Salihovic
ako grijesim, neka mi neko navede drugu reprezentaciju koja je tad imala bolje izvodjace?
ako grijesim, neka mi neko navede drugu reprezentaciju koja je tad imala bolje izvodjace?
Don't believe the hype.
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Pjanke igra baš baš baš na world class nivou,tj. na nivou najboljih igrača današnjice.
Ovako naš jedan igrač nije igrao još od vremena Edina iz Wolfsburga,a znamo kako je tad Edin odlicno te igre prenosio i u reprezentativni dres,naravno isto očekujem od Pjanketa.
Ušutkaj hejtere i kritičare legendo naša.

Ovako naš jedan igrač nije igrao još od vremena Edina iz Wolfsburga,a znamo kako je tad Edin odlicno te igre prenosio i u reprezentativni dres,naravno isto očekujem od Pjanketa.
Ušutkaj hejtere i kritičare legendo naša.

Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Nikad niko to nije imao,no i tada smo vrlo lose znali koristiti tu bitnu prednost.akisarajevo92 je napisao/la:zvucat ce pretenciozno, al jedno vrijeme smo bili repka sa najvecom prijetnjom iz slobodnjaka dok su na terenu bili Pjanic, Misimovic i Salihovic
- akisarajevo92
- Kontakt:
@Fidelis Dzeko bi tu trebao odigrati najvecu ulogu, kod primanja lopte, uvijek su stoperi na njemu, potrebno je samo da padne ponekad

Pirlo scored 12 FK's in 113 attempts in the Serie while Pjanic scored 10 in 66 attempts.

Don't believe the hype.
Ljudi moji zabrinut sam za Husiku, sve ove Pjaniceve carolije padaju u drugi plan jer ne znamo sta se desava sa nasim kolegom, strah me da ne digne ruku na sebe 

This time next year we'll be millionaires.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Nece ne brini, on uvijek ima asa u rukavu za ovakve situacije-izjavu jednog i jedinog, neponovljivog Ivice Osima kako je Pjanic igrac manje na terenuMomciluk je napisao/la:Ljudi moji zabrinut sam za Husiku, sve ove Pjaniceve carolije padaju u drugi plan jer ne znamo sta se desava sa nasim kolegom, strah me da ne digne ruku na sebe

I da, aferim Miraleme, ali zaista aferim

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Moguce. Ako bude jos uvijek u Realu, Barceloni i Bayernu prevelika guzva na tim njegovim pozicijama. Jer naravno Pjanic zeli i u tim klubovima da igra a ne da ulazi ponekad sa klupe.Greivis je napisao/la:Ide on u PSG iduce godine.
Neka je dokazao konacno nekim kriticarima kakav je stvarno igrac. Mnoge ovakve njegove slicne partije u proslosti ( samo bez gola iz slobodnog udarca ) su bile kritikovane kao i on igracki. Nije Pjanic od jednom naucio igrati lopte. Samo sada to nije moderno pa ga eto skoro svi hvale jer je postigao vise golova sa 20-30m kojih prije nije mogao toliko postici jer su tu bili Totti i Ljajic. Ostali segmenti igre su mu vise manje slicni kao i prije.

"Pjanic scored a fk
In other news the sky is blue"

In other news the sky is blue"

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Pjana je jedan od najboljih veznjaka svijeta a ne samo europe... Trebamo biti ponosni sto imamo takvog dragulja... Ovakav igrac se rijetko Radja. Ja samo zelim da sa Romom koja mu je dala mnogo osvoji skudetto a onda nek ide gdje ce biti postovan kao u Romi... Nije samo njegov eurogol obiljezio sinosnju utakmicu vec njegovi pasovi, asistencija a ako cemo realno i prvi Romin gol je njegova velika zasluga... Kod cetvrto gola je oduzeo loptu na sredini i uputio pas ka Gervinju a on pogjegao stoperu i asistirao... A u repci bi trebali vjezbati padanje blizu 20 ili 30 metara pa ce Pjanke davati golove... Jer vidim da ga mnogi kritikuju zasto u repci tako ne igra a niko ne vidi koliko se trosio u odbrani i naravno da nece imati snage za naprijed... Pjanke zu tebe smo i siguran sam da ce bas on biti odlucujuci Faktor u barazu....
Opet ce mu Mesa prisloniti nekog antitalenta tipa Hadzic ili Ognjen a mi cemo po Miralemu kao i obicno.
Prislonio mu ih je u dvije posljednje utakmice pa je opet bio najbolji na terenu, dakle nije do njih - do njega je.dubrovnik je napisao/la:Opet ce mu Mesa prisloniti nekog antitalenta tipa Hadzic ili Ognjen a mi cemo po Miralemu kao i obicno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jest bio najbolji ali brate nije od uklizavanja i trcanja pozadi imao vremena da oko podigne prema naprijed. Pogotovu prvu utakmicu.Virtu4l je napisao/la:Prislonio mu ih je u dvije posljednje utakmice pa je opet bio najbolji na terenu, dakle nije do njih - do njega je.dubrovnik je napisao/la:Opet ce mu Mesa prisloniti nekog antitalenta tipa Hadzic ili Ognjen a mi cemo po Miralemu kao i obicno.
Zukanovic isto ima dobar slobodni..Visca neznam osim onog koji je dao neki dan a Medunjanin i Hajrovic isto nisu losi ali ni blizu ko Pjanic.akisarajevo92 je napisao/la:zvucat ce pretenciozno, al jedno vrijeme smo bili repka sa najvecom prijetnjom iz slobodnjaka dok su na terenu bili Pjanic, Misimovic i Salihovic
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Svaki komentar za njegovu igru i majstorluk je suvisan.
Sto se tice PSG-a, mislim da sanse za njegov prelazak u taj klub nisu vece od 5%...ne vidim zasto bi otisao u slabiju ligu, a i Ibrahimovica nece biti tu koji cjelokupnu ligu cini boljom nego sto jeste (kao sto je i Ibra to jedne prilike naglasio). Do sada je donosio pametne odluke sto se transfera tice, nadam se da ce tako i ubuduce biti.
Sto se tice PSG-a, mislim da sanse za njegov prelazak u taj klub nisu vece od 5%...ne vidim zasto bi otisao u slabiju ligu, a i Ibrahimovica nece biti tu koji cjelokupnu ligu cini boljom nego sto jeste (kao sto je i Ibra to jedne prilike naglasio). Do sada je donosio pametne odluke sto se transfera tice, nadam se da ce tako i ubuduce biti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.