Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 21 okt 2015, 00:26

Pjankek' :cool:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 21 okt 2015, 00:32

Ide on u PSG iduce godine.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 21 okt 2015, 00:37

Auuuuu sta momak napravi veceras pred ocima cijele Evrope. Miralem je Michael Platini modernog nogometa.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 21 okt 2015, 00:46

Kod prvog gola predpredasistencija,kod drugog asistencija,treci je dao a kod cetvrtog predasistencija :mrgreen:
Ko sto rekoh,simultanka.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 21 okt 2015, 01:20

Mi čitavu taktiku protiv Iraca moramo graditi na glumljenju faula u zoni šuta. :D
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 21 okt 2015, 01:26

JonSnow je napisao/la:Mi čitavu taktiku protiv Iraca moramo graditi na glumljenju faula u zoni šuta. :D
Ne treba smajli,vrlo malo ili nikako to ne koristimo,sto je dosta cudno i neobjasnjivo a imamo igrace i da izvuku faul i da poentiraju iz slobodnjaka.Treba forsirati okomitu hrabriju igru i solo prodore oko sesnaesterca protivnika,dva slobodnjaka jedan siguran gol.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 21 okt 2015, 01:32

zvucat ce pretenciozno, al jedno vrijeme smo bili repka sa najvecom prijetnjom iz slobodnjaka dok su na terenu bili Pjanic, Misimovic i Salihovic

ako grijesim, neka mi neko navede drugu reprezentaciju koja je tad imala bolje izvodjace?
Don't believe the hype.

GabrielBatistuta
Kontakt:

Post Postao/la GabrielBatistuta » 21 okt 2015, 01:34

Pjanke igra baš baš baš na world class nivou,tj. na nivou najboljih igrača današnjice. :tokralju:
Ovako naš jedan igrač nije igrao još od vremena Edina iz Wolfsburga,a znamo kako je tad Edin odlicno te igre prenosio i u reprezentativni dres,naravno isto očekujem od Pjanketa.
Ušutkaj hejtere i kritičare legendo naša. :bih:

slika
:bih:
Spaha,pratiš li me ?

Fuck Society

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 21 okt 2015, 01:43

akisarajevo92 je napisao/la:zvucat ce pretenciozno, al jedno vrijeme smo bili repka sa najvecom prijetnjom iz slobodnjaka dok su na terenu bili Pjanic, Misimovic i Salihovic

ako grijesim, neka mi neko navede drugu reprezentaciju koja je tad imala bolje izvodjace?
Nikad niko to nije imao,no i tada smo vrlo lose znali koristiti tu bitnu prednost.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 21 okt 2015, 01:45

@Fidelis Dzeko bi tu trebao odigrati najvecu ulogu, kod primanja lopte, uvijek su stoperi na njemu, potrebno je samo da padne ponekad :mrgreen:
Pirlo scored 12 FK's in 113 attempts in the Serie while Pjanic scored 10 in 66 attempts.
:kafa:
Don't believe the hype.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 21 okt 2015, 02:05

Ljudi moji zabrinut sam za Husiku, sve ove Pjaniceve carolije padaju u drugi plan jer ne znamo sta se desava sa nasim kolegom, strah me da ne digne ruku na sebe :cry:
This time next year we'll be millionaires.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 21 okt 2015, 02:38

Momciluk je napisao/la:Ljudi moji zabrinut sam za Husiku, sve ove Pjaniceve carolije padaju u drugi plan jer ne znamo sta se desava sa nasim kolegom, strah me da ne digne ruku na sebe :cry:
Nece ne brini, on uvijek ima asa u rukavu za ovakve situacije-izjavu jednog i jedinog, neponovljivog Ivice Osima kako je Pjanic igrac manje na terenu :kafa:

I da, aferim Miraleme, ali zaista aferim :bih:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 okt 2015, 08:54

Greivis je napisao/la:Ide on u PSG iduce godine.
Moguce. Ako bude jos uvijek u Realu, Barceloni i Bayernu prevelika guzva na tim njegovim pozicijama. Jer naravno Pjanic zeli i u tim klubovima da igra a ne da ulazi ponekad sa klupe.

Neka je dokazao konacno nekim kriticarima kakav je stvarno igrac. Mnoge ovakve njegove slicne partije u proslosti ( samo bez gola iz slobodnog udarca ) su bile kritikovane kao i on igracki. Nije Pjanic od jednom naucio igrati lopte. Samo sada to nije moderno pa ga eto skoro svi hvale jer je postigao vise golova sa 20-30m kojih prije nije mogao toliko postici jer su tu bili Totti i Ljajic. Ostali segmenti igre su mu vise manje slicni kao i prije. :thumbup: :thumbup:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 21 okt 2015, 10:20

"Pjanic scored a fk
In other news the sky is blue"
:D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 21 okt 2015, 10:45

Pjana je jedan od najboljih veznjaka svijeta a ne samo europe... Trebamo biti ponosni sto imamo takvog dragulja... Ovakav igrac se rijetko Radja. Ja samo zelim da sa Romom koja mu je dala mnogo osvoji skudetto a onda nek ide gdje ce biti postovan kao u Romi... Nije samo njegov eurogol obiljezio sinosnju utakmicu vec njegovi pasovi, asistencija a ako cemo realno i prvi Romin gol je njegova velika zasluga... Kod cetvrto gola je oduzeo loptu na sredini i uputio pas ka Gervinju a on pogjegao stoperu i asistirao... A u repci bi trebali vjezbati padanje blizu 20 ili 30 metara pa ce Pjanke davati golove... Jer vidim da ga mnogi kritikuju zasto u repci tako ne igra a niko ne vidi koliko se trosio u odbrani i naravno da nece imati snage za naprijed... Pjanke zu tebe smo i siguran sam da ce bas on biti odlucujuci Faktor u barazu....

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 21 okt 2015, 11:08

Opet ce mu Mesa prisloniti nekog antitalenta tipa Hadzic ili Ognjen a mi cemo po Miralemu kao i obicno.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 okt 2015, 11:36

dubrovnik je napisao/la:Opet ce mu Mesa prisloniti nekog antitalenta tipa Hadzic ili Ognjen a mi cemo po Miralemu kao i obicno.
Prislonio mu ih je u dvije posljednje utakmice pa je opet bio najbolji na terenu, dakle nije do njih - do njega je.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 21 okt 2015, 11:40

Virtu4l je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Opet ce mu Mesa prisloniti nekog antitalenta tipa Hadzic ili Ognjen a mi cemo po Miralemu kao i obicno.
Prislonio mu ih je u dvije posljednje utakmice pa je opet bio najbolji na terenu, dakle nije do njih - do njega je.
Jest bio najbolji ali brate nije od uklizavanja i trcanja pozadi imao vremena da oko podigne prema naprijed. Pogotovu prvu utakmicu.

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 21 okt 2015, 11:40

akisarajevo92 je napisao/la:zvucat ce pretenciozno, al jedno vrijeme smo bili repka sa najvecom prijetnjom iz slobodnjaka dok su na terenu bili Pjanic, Misimovic i Salihovic

Zukanovic isto ima dobar slobodni..Visca neznam osim onog koji je dao neki dan a Medunjanin i Hajrovic isto nisu losi ali ni blizu ko Pjanic.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 21 okt 2015, 12:16

Svaki komentar za njegovu igru i majstorluk je suvisan.

Sto se tice PSG-a, mislim da sanse za njegov prelazak u taj klub nisu vece od 5%...ne vidim zasto bi otisao u slabiju ligu, a i Ibrahimovica nece biti tu koji cjelokupnu ligu cini boljom nego sto jeste (kao sto je i Ibra to jedne prilike naglasio). Do sada je donosio pametne odluke sto se transfera tice, nadam se da ce tako i ubuduce biti.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Mercedes1, napapijri1987, Proximic, s4mke i 38 gostiju.