FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
jel te to prenosi kemoterapija?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Eto vidiš ja skroz zaboravio da Pelak trenira s nama.
On je odličan igrač za našu ligu, još kad bi bio fizički potpuno spreman za 90 minuta Željinog tempa, bio bi pojačanje u pravom smislu.
p.s. don't feed the troll, samo report
edit: neko je bio brz

Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 16 maj 2010, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Zeba i Buba su mi najdrazi nasi igraci, al tesko da mozemo ocekivati to, to ti je isto ko da ocekujes Vladavica, odu ljudi u inostranstvo i nebi se vratili nema sanse...tanzla je napisao/la:To su već slatke muke, a sa Mančesterom ćemo igrat 3 za 3, ne brini.Isnar je napisao/la:Ili o mogucim protivnicima... ja vec imam brigu, sta cu ako Zeljo i United budu igrali istu grupu...tanzla je napisao/la:Ne hranite trolla.
Mislim da imamo ljepših stvari za pričati, kao npr. DUPLA KRUNA?
Moguća pojačanja za Evropu?![]()
Šalu na stranu, ja sanjam da nam Zeba dođe, tako mi je taj čovjek ostao u lijepom sjećanju, POGOTOVO sa malonogometnih turnira. Vjerujem da bi nam puno pomogao. I naravno oni momci iz Veleža, samo da prestanu piti, Čolić, Osmanagić i Džafić. Više mi niko iz naše lige ne pada na pamet!

BRAVE HEART 1979-2005
Hahahaha LOL
ovo je uzet text iz emisije VANZEMALJCI IZNAD SARAJEVA kad su cetnici pjevali muslimanima. dzaba cete dolazit na grbavicu. Bgm.
idol mladih lozionicara 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
burazeru ohladi.. idi tamo na svoju temu i pisi sta god hoces
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Ma ne hranite trolla...ko da ce ovaj sanjar uopšte doci na utakmicu.
To tako on samo piše i porucuje masnima slovima i sa usklicnicima na kraju...nema dijete dovoljno roditeljske pažnje ,pa mora po forumu od sebe praviti budalu.
To tako on samo piše i porucuje masnima slovima i sa usklicnicima na kraju...nema dijete dovoljno roditeljske pažnje ,pa mora po forumu od sebe praviti budalu.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Jos prije nego sto je poceo trenirati sa nasim prvim timom, imao je privatnog trenera i bas se intenzivno spremao. Valjda nije zaboravio igrati lopte.tanzla je napisao/la:Eto vidiš ja skroz zaboravio da Pelak trenira s nama.On je odličan igrač za našu ligu, još kad bi bio fizički potpuno spreman za 90 minuta Željinog tempa, bio bi pojačanje u pravom smislu.

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
A dobro, Zeba je bio blizu da se vrati i početkom ove sezone, barem se tako pričalo. Vladavić je još mlad, a i kad se vrati u BiH, vratiće se u Velež. Ješe je puno para koliko sam čuo. Kajkut i Vule su realno kante, ne bi se Vule vratio da je beton, po meni mi sad imamo bolje štopere od njega. Gledao sam tekmu protiv Turske i sjećam se gola i igrača, ali se ne mogu sjetit imena da me ubiješ, mada kontam da bi bolje bilo dovest neko provjereno ime što se tiče napadača, da odmah da rezultat. Šunjić jeste potencijal, ali će on garant u Dinamo il' Hajduk, i onda zna seedotm87 je napisao/la: Zeba i Buba su mi najdrazi nasi igraci, al tesko da mozemo ocekivati to, to ti je isto ko da ocekujes Vladavica, odu ljudi u inostranstvo i nebi se vratili nema sanse...a Osmanagic je cudo, imali smo priliku da ga dovedemo, sad tesko... Jese iz Olimpika je cudo, Kajkut iz Borca, Vule iz Borca, onaj mali iz Slobode sto je dao go Turskoj, pa Sunjic(definitivno buduci najbolji stoper nase lige) iz Zrinjskog... ima igraca, treba para...

Ako utopimo Bekrića dobro, biće šuške (a biće i da ga ne utopimo), samo je treba pametno potrošiti i nema zime.

edit:
@Zlaya
Ma nije Pelak zaboravio igrat lopte, on ako je dobar s glavom (znaš o čemu pričam), on je i dalje strašan igrač.

Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 16 maj 2010, 23:05, ukupno mijenjano 2 puta.
tanzla je napisao/la:A dobro, Zeba je bio blizu da se vrati i početkom ove sezone, barem se tako pričalo. Vladavić je još mlad, a i kad se vrati u BiH, vratiće se u Velež. Ješe je puno para koliko sam čuo. Kajkut i Vule su realno kante, ne bi se Vule vratio da je beton, po meni mi sad imamo bolje štopere od njega. Gledao sam tekmu protiv Turske i sjećam se gola i igrača, ali se ne mogu sjetit imena da me ubiješ, mada kontam da bi bolje bilo dovest neko provjereno ime što se tiče napadača, da odmah da rezultat. Šunjić jeste potencijal, ali će on garant u Dinamo il' Hajduk, i onda zna seedotm87 je napisao/la: Zeba i Buba su mi najdrazi nasi igraci, al tesko da mozemo ocekivati to, to ti je isto ko da ocekujes Vladavica, odu ljudi u inostranstvo i nebi se vratili nema sanse...a Osmanagic je cudo, imali smo priliku da ga dovedemo, sad tesko... Jese iz Olimpika je cudo, Kajkut iz Borca, Vule iz Borca, onaj mali iz Slobode sto je dao go Turskoj, pa Sunjic(definitivno buduci najbolji stoper nase lige) iz Zrinjskog... ima igraca, treba para...
![]()
Ako utopimo Bekrića dobro, biće šuške (a biće i da ga ne utopimo), samo je treba pametno potrošiti i nema zime.
Mujic ?
Muratovicu ugovor istice tek iduce ljeto, a Osmanagicu, Sunjicu, Dzaficu i Nurkovicu(kojeg bih volio vidjeti kao novog golmana ako Sehic ode) ovo ljeto. Za Skaljica nije poznato. 

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Da i ja malo stihoklepnem

LEŠINARI, SPREMATE SE ĐABE...U DOLINI ŠANSE SU VAM SLABE...

LEŠINARI, SPREMATE SE ĐABE...U DOLINI ŠANSE SU VAM SLABE...

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
bravo TeroweNth...
to za Zebu je bila suplja... za Vladavica si upravu, Vule je zaustavio sve nase igrace vrlo lagano u Banja Luci... a vratio se zato sto mu je tim ispao u drugu ligu... za Kajkuta neznam, ali ga svi hvala, mozda je previse nahvaljen...
Sunjic-Vidic... 
to za Zebu je bila suplja... za Vladavica si upravu, Vule je zaustavio sve nase igrace vrlo lagano u Banja Luci... a vratio se zato sto mu je tim ispao u drugu ligu... za Kajkuta neznam, ali ga svi hvala, mozda je previse nahvaljen...

BRAVE HEART 1979-2005
zna li ko kakve su sanse za malog dzafica iz veleza?
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Ja bih volio da zadržimo Bekrića i Šehića pod cijenu da nikoga ne dovedemo.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
U Banjaluci smo odigrali prilično slabo je.biga, nije mu bilo preteško da ih zaustavi. Gledao sam Borac na tvu 2,3 utakmice ove sezone, i Vule ništa bolji od našeg Mešića, naprotiv. Kajkut također, pa evo pitaj navijače Borca bil' Kajkut predstavljao pojačanje za nas, ili prinovu? Daleko od toga da su to loši igrači, dobri su oni, samo nama trebaju bolji.edotm87 je napisao/la:bravo TeroweNth...
to za Zebu je bila suplja... za Vladavica si upravu, Vule je zaustavio sve nase igrace vrlo lagano u Banja Luci... a vratio se zato sto mu je tim ispao u drugu ligu... za Kajkuta neznam, ali ga svi hvala, mozda je previse nahvaljen...Sunjic-Vidic...

Yebo ih otac gubavi u usta!!! Još je i Belmin prihvatio da ide na njegovu dušu što ekipa za grafički dizajn pojma nema o svom poslu i eto kako su ukoreni. Neće to prestati dok ja ne odem do RTV doma, pa da lično popričam sa odgovornima, da vidimo ko o tome odlučuje imenom i prezimenom. Ali dotad odmah šaljem mail. Kako je to patološtki ljubomorno i kakav je to amaterizam neviđeni! Klub treba da im se obrati ili da izda bilo kakvo saopštenje. I prije par godina su stavili pravi grb, pa vratili neakutelni. I žale se što im se pretplata ne plaća! Pretplata, zdra'o!zlaya_tm87 je napisao/la:eno na BHT sportu stoka vratila stari grb...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- bistrikboy
- Kontakt:
+1Željovac je napisao/la:Yebo ih otac gubavi u usta!!!Pretplata, zdra'o!zlaya_tm87 je napisao/la:eno na BHT sportu stoka vratila stari grb...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 96 gostiju.