moja greska,ipak je to neko od nasih koji se registrovo prije dva dana i vec ima 11 postova na njihovom forumujasko_juve je napisao/la:Kojeg ba Irca, nas neki pisao ovo.
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
- JohnCleese
- Kontakt:
Zato sto otocani ne ide na duge lopte i zato sto ne ubacuju u 16m iz svakog prekida i zato sto je Bicakcic visi i korpulentniji od Sunjica???Chinaglia je napisao/la:stavio bih Bičakčića umjesto Šunjića, ako i naredne tekme bude standardan u Hoffeu
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sunjic je Maldini za Bicakcica. Momak je rupa, realno...Chinaglia je napisao/la:stavio bih Bičakčića umjesto Šunjića, ako i naredne tekme bude standardan u Hoffeu
broj bosanaca na irskom forumu -milion. broj iraca na BH forumu - nula. to pokazuje koliko mi patimo od nekih kompleksa da se dokazujemo tamo nekim ostrvskim misevima
Šunjić , Zukanović , Spahić > Bičakčić
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Sa jednim ili dva napadaca ili Vedo igra lazno krilo, mozda i Visca na istoj poziciji ?! 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Upravo.. naši se nešto ubjeđuju koliko smo mi bolji, pišu o Francuskoj i 1-1 u Parizu itd itd.. msm stvarnoBigDaddy je napisao/la:broj bosanaca na irskom forumu -milion. broj iraca na BH forumu - nula. to pokazuje koliko mi patimo od nekih kompleksa da se dokazujemo tamo nekim ostrvskim misevima

Zadnja izmjena: HariTz, dana/u 20 okt 2015, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
To je neko sa ovog foruma, sumnjam da će neko sa strane otići na njihov forum i budaljesati 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Tako je. Stvarno nismo ni za šta bolje.fixator je napisao/la:Ovaj narod zasluzuje sve ono sto mu se dogadja.
Nad tobom sunce najljepše sja
pinoglavi je napisao/la:Tako je. Stvarno nismo ni za šta bolje.fixator je napisao/la:Ovaj narod zasluzuje sve ono sto mu se dogadja.
Idioti po stranim forumima se satraše da dokazu koliko smo glup narod, zao mi samo zbog ovih momaka koji su jedna od rijetkih dobrih stvari u ovoj zemlji al' definitivno smo zasluzili da budemo tu gdje jesmo.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
Istog sam misljena, u svakom slucaju djeca debilna.FaraonTM je napisao/la:To je neko sa ovog foruma, sumnjam da će neko sa strane otići na njihov forum i budaljesati
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Mene interesuje njihova situacija sa Whelanom. On im je haman kao kiks igrač ili šta već.. Umjesto koga bi on to trebao igrati?
Ovaj Long što ga ovdje osporavate, gledao sam ga par puta i nimalo bezazlen igrač, opasan je u kontrama i zna itekako zabit. Bilo bi fino kada on ne bi bio spreman u Zenici.
Ovaj Long što ga ovdje osporavate, gledao sam ga par puta i nimalo bezazlen igrač, opasan je u kontrama i zna itekako zabit. Bilo bi fino kada on ne bi bio spreman u Zenici.
Zadnja izmjena: HariTz, dana/u 20 okt 2015, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
Bicakcic tropa igrač ..SlevinKelevra je napisao/la:Sunjic je Maldini za Bicakcica. Momak je rupa, realno...Chinaglia je napisao/la:stavio bih Bičakčića umjesto Šunjića, ako i naredne tekme bude standardan u Hoffeu
"We need to suffer. And we need to fight."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma dobro, ne treba sad pravit problem što se neki registruju na strane forume, ima pravo na to. Možda bi i oni se registrovali na ovaj forum ali ne znaju naš jezik.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nije problem registracija, svi oni požele dobrodošlicu.. Komentarišu i oni na nekom bigsoccer forumu na engleskom i to su normalnije diskusije odma'.. A naši paćenici da Bog sačuva.. samo nas brukaju.. Čovjek napisa da smo težak protivnik, ali da imaju snage da nam daju bar jedan go ovdje, naš mu odgovara kako smo mi jači, kako nama ni Portugal ovdje nije zabio, pa kasnije argument kako smo razvalili Francusku u Parizu, kako naša odbrana je prejaka za njihov napad i sa Longom itd itd.. Znači niđe veze. Pa nije ni čudo što nam smatraju budalama.Unofficialpage je napisao/la:Ma dobro, ne treba sad pravit problem što se neki registruju na strane forume, ima pravo na to. Možda bi i oni se registrovali na ovaj forum ali ne znaju naš jezik.

Nek nam posalju garantna pisma da mozemo u Dublin na tekmu 

Ipak tu ima i naseg humora i sarkazma, s toga nije sve tako crno.BigDaddy je napisao/la:broj bosanaca na irskom forumu -milion. broj iraca na BH forumu - nula. to pokazuje koliko mi patimo od nekih kompleksa da se dokazujemo tamo nekim ostrvskim misevima
Nismo toliko napacena nacija, hajde nadji narod da imaju zajebancije kao mi (i kad treba i kad ne treba).
Bice tesko, ali ne i nemoguce. Protivnik slican protivnicima koji ce biti u grupama, znaci neki srednji rang reprezentacijau Evropi. Niti top kao ovi sto su se plasirali kao prvoplasirani, niti kao oni sto su izvisili za baraz..Tu smo svi negdje u 5 deka. Neko rece da je dobro sto ce se igrati odlucujuca tamo (hladne glave i bez nase euforije), mada zato treba rutinski Zenicu odraditi bez gola, makar s jednim u njihovoj mrezi.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Ocito imamo dvije kriticne pozicije. Desno krilo - Visca, koji ce se tesko nositi sa irskim mesarima ili kao laznjak Vedo, koji ipak nije u stanju odigrati tu kvalitetno, pitanje koliko bi bio dobar u defanzivnim zadacima gdje ce morati pomoci Mujdzi.
Za mene je dosta veci problem zadnji vezni, nadam se da nece Vranjes jer je to najgora opcija, a za njim slijedi Hadzic jer ocito nije na tom nivoju, mada imam osecaj da ce Mesa bas njega staviti.
Mozda bi bilo dobro probati tu sa Spahicem, koji ima i donekle dobar pas, a u zadnju liniju ici sa Sunjicem i Zukanovicem, a Kolosinac lijevo.
Mujdza - Sunjic - Zukanovic - Kolosinac
------------- Spahic ------------
-------- Pjanic ------- Medunjanin(mijenjati nakon 60min)
Visca(Vedo) ------------- Lulic
------------ Dzeko -------------
Za mene je dosta veci problem zadnji vezni, nadam se da nece Vranjes jer je to najgora opcija, a za njim slijedi Hadzic jer ocito nije na tom nivoju, mada imam osecaj da ce Mesa bas njega staviti.
Mozda bi bilo dobro probati tu sa Spahicem, koji ima i donekle dobar pas, a u zadnju liniju ici sa Sunjicem i Zukanovicem, a Kolosinac lijevo.
Mujdza - Sunjic - Zukanovic - Kolosinac
------------- Spahic ------------
-------- Pjanic ------- Medunjanin(mijenjati nakon 60min)
Visca(Vedo) ------------- Lulic
------------ Dzeko -------------
Medju prvih nekoliko postova na irskom forumu je bilo gluposti, ali zadnjih dan-dva raja uglavnom normalno pise. Ne znam zasto pravite frku, na svakom forumu ce biti slicnih postova. Barem je engleski vecinom u redu 

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, DjaniTarik, jasmin10, Proximic i 51 gost.