Armin Hodžić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Saurman
Kontakt:

Re: Armin Hodžić

Post Postao/la Saurman » 20 okt 2015, 15:27

BigBigBang je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Cuj cista sreća dva gola Djurica. Joj ko sve danas prati fudbal :roll:
Pogotovo je majstorski bio gol protiv Walesa.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hajde fudlbaski strucnjace objasni mi molim te posto sam ocigledno izgubio pojam o tome sta je majstorija a sta sreca hajde evo kad te molim objasni mi sta je majstorski u tom golu eto bas me zanima sta?
Majstorski je pogodio sa 2m prazan gol. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 20 okt 2015, 15:27

Hahahhahaha koji stručnjak hahh
To je isto da kažem kad neko zabije gol s 40 metara da je slučajnost jer je samo bezveze nabio loptu i ona ušla.
Prestani pratiti fudbal.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 20 okt 2015, 15:30

jasmin10 je napisao/la:Hahahhahaha koji stručnjak hahh
To je isto da kažem kad neko zabije gol s 40 metara da je slučajnost jer je samo bezveze nabio loptu i ona ušla.
Prestani pratiti fudbal.

Upravo dokazujes koliko si smijesan jer si sada izjednacio gol glavom sa pet metara sa sutem i golcinom sa 40 metara kako te nije stid da se javljas u diskusiju uopste sa takvim nebulozama?

Saurman
Cuo sam ulazi u januaru u uzi izbor za Ferenc Puskas nagradu ono je nevidjeno, onakav gol moze rame uz rame sa onim Van Bastenovim u finalu evropskog.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 20 okt 2015, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 20 okt 2015, 15:31

NYKnicks Fan je napisao/la:Kad momak zaigra za komšije Hrvate, drugačije će te pričati. :zviz:
Koliko ga se omalovazava u nasoj drzavi ne bi mu nista zamjerio da ode .... :kafa:

Samo cu reci jednu stvar: Ovaj forum je svim silama govorio da je Hasagic bolje rijesenje od Begovica jer je provjern, a ne tako davno zivotm se branio Zahirovic koji je prema strucnjacima trebao da igra umjesto "tamo nekog, problematicnog" besica....

Izgovor: Zahirovic nikad nije zakazo, a u to vrijeme je odigro jedva 200 minuta u godinu dana :kafa:

Naravno sad se svrsava i na Begovica i na Besica i svi su to kao znali da su oni dobri igraci i oduvijek govorili. Tako jednog dana kad Ara postane svjetski poznat igrac mnogi koji sada guraju Vedu i Djurica ispred njega ce isto pricati....
=\_1921_/=

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 20 okt 2015, 15:33

koji strucnjaci **** ti praziluk :rol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 20 okt 2015, 16:12

Pisite vi sto hocete ali koliko got meni Dinamo i njegov predsjednik ne mirisali ovo se ne vidja cesto. I to je nogometna majstorija.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 okt 2015, 16:46

Rios je napisao/la:Nema potrebe porediti Djurica i Aru,dva dijametralno razlicita napadaca.U ove dvije utakmice sa Velsom i Kiprom sansu je opravdano dobio Djuric iz jednog jedinog razloga-donio je prevagu u skok igri u napadu a to je bio kljuc pobjede protiv Velsa,pri tome ne mislim na gol samo.

Obojica po meni imaju mjesta na spisku u buducnosti,od narednog ciklusa ih vise ukljucivati u igru,davati prostora u nekim utakmicama jer obojica pokazuju potencijal.Mislim da smo zaokruzili za naredni ciklus taj napadacki dio repke sa Edinom,Vedom,Milanom i Arom.
Sto se tice Are konkretno,najperspektivniji nas mladi napadac u ovom trenutku bez dileme.
Tako je. Djuric je iskoristio sada svoju sansu samo Ara je bolji i kompletniji igrac po skoro svemu osim u igri glavom. Tu stvarno jeste Djuric odlican jer dobro koristi svoju visinu i to je jako tesko zaustaviti. Samo kada to jednom skontaju protivnici i pripreme se bas na to i kada ga bude cuvao neki visoki stoper tada ce to ici puno teze. U takvim slucajevima bi Hodzic bio bolje rijesenje da im malo izmijesa i razvuce odbranu. Znaci zavisi od protivnika sta ti treba. Protiv jednih bi jedan bio bolji izbor a protiv drugih drugi. SIguran sam da ce se Irci sada puno vise pripremiti na skok igru Djurica nego sto se je Wales koji nije ocekivao njega nego Dzeku a Kipar nije toliki kvalitet posebno kada napadaju. Veliki minus ce biti i neigranje Ibisevica koji je konacno trebao da uveze par utakmica za klub prije Irske. Samo kakav god bio mislim da ce Mesi bas on biti prvi izbor sa klupe. Pa onda Djuric pa tek onda Ara. A ovako da je Ibisevic odigrao ove 4 utakmice mozda bi i poceo od pocetka umjesto Visce. Sto je po meni jos veci problem od toga ko je bolji Ara ili Djuric.

Trebaju nam svakako i Ara i Djuric :thumbup: :thumbup:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 20 okt 2015, 16:59

Ko omaložava Armina? Ima tek 20 godina, dobit će šansu. U ove dvije nije mogao dobit šansu niti bi bilo pametno gurnuti u vatru osobu koja je u glavi još uvijek dijete, izgorio bi u želji da opravda pruženu šansu. U prvoj prijateljskom utakmici će dobit šansu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 20 okt 2015, 17:00

Slazem se da je Djuric potreban reprezentaciji i njegova skok igra je strasna. Pa tko je gledao momka u Serie A mogao je vidjeti da je on u mogucnosti da pobijedi Juventus. Kad se sve poklopi naravno. Velika prednost Hodzica je sto je tehnicki savrsen napadac i bez problema se moze postaviti iza Dzeka i igrati zajedno sa njim u timu. Djurica u toj poziciji ne vidim nikako. Zato je po meni Armin u velikoj prednosti nad Milanom.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 20 okt 2015, 17:28

BigBigBang je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Cuj cista sreća dva gola Djurica. Joj ko sve danas prati fudbal :roll:
Pogotovo je majstorski bio gol protiv Walesa.

Hajde fudlbaski strucnjace objasni mi molim te posto sam ocigledno izgubio pojam o tome sta je majstorija a sta sreca hajde evo kad te molim objasni mi sta je majstorski u tom golu eto bas me zanima sta?
E jesi pacijent, kakva bolan sreca? Pa onaj centarsut bi protvorili u gol jos Ibrahimovic i mozda jos 2-3 igraca u evropi.
This time next year we'll be millionaires.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 20 okt 2015, 17:30

Ako je Djuric dao 2 gola na srecu onda je Hodzic dao svih 9 za Dinamo na srecu i svaki sljedeci ce mu biti na srecu! Ako cemo realno...
Stvorila se nova sekta Aroljubci koja je vec sad nadmasila onu Papetoljubci :tokralju:

Lopina
Kontakt:

Post Postao/la Lopina » 20 okt 2015, 17:32

Nije to sekta, to su zeljini navijaci...strucnjaci.
"Jedna lasta mescini proljece" - Dr.Arslanagic (1989)

Rios

Post Postao/la Rios » 20 okt 2015, 18:07

Ajax je napisao/la:.
Trebaju nam svakako i Ara i Djuric :thumbup: :thumbup:
Tako je.Mozemo biti sretni sto imamo dva mlada napadaca koja pokazuje veliki potencijal i koji su potpuno razliciti sto donose svojevrsnu sirinu u nasoj igri,posebno u buducnosti.Trenutno su Edin i Vedo neprikosnovni na tim pozicijama dok god su zdravi i u optimialnim formama,ali ne vidim razlog zasto se Milanu i Ari ne bi davala sansa u nekim utakmicama iduceg ciklusa,prijateljskim,itd..
Ara je vanserijski potecijal i po meni ga vise ne treba vracati u U21
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 20 okt 2015, 18:08

autogol je napisao/la:Hajd sto nas selektor ne vidi al ne vidi ni trener Dinama kakav potencijal ima na klupi :crazy:
Budimo realni,momak ide na ljeto u Inter,al onaj iz Zaprescica :rol:
Haahahahahhaahahhahhahhahahhahahahhahhahaahhahahaha? Ne
Pazi šta si rekao ;)
Ovako su neki i Bešića prozivali :)

@Lopina
šta ako ti kažem da su npr. Ajax i Bolanos navijači Sarajeva :)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

karajlo
Kontakt:

Post Postao/la karajlo » 20 okt 2015, 18:25

djuric je ibra za ovog hodzica
hodzic se nije pokazao kao golgeter ni u mladoj repci dok je djuric razvaljivao za mlade

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 20 okt 2015, 18:30

Misliš Djuric je na sreću dao tri gola glavom Njemačkoj.
Kad paja kaže da je svaki gol glavom sreća, onda je to tako.
Ipak se on poredi sa Fergusonom.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 okt 2015, 18:34

Pljuje se Hodzic da bi se uzdigao Djuric, i obrnuto. :urnebes:

Hodzic ce vec u prvoj prijateljskoj da dobije svoju priliku u A-Timu, sada je jos malo prerano. Djuric je zabio dva izuzetno vazna gola, i pokazao da je kao dzoker itekako koristan. Hodzic je tek od ove sezone ''u pogonu'' nakon sto je 6 mjeseci pauzirao, i za njega ima vremena. Nije jos ni u Dinamu izborio prvih 11, a ima odlican ucinak.

Doce to sve na svoje, Hodzic ce napraviti vecu karijeru svakako od Djurica, a vjerovatno i od Ibisevica.

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 20 okt 2015, 18:40

reci da su dva gola sreca mrcini od 2m kome je to najjace oruzje je strasno. pa frajer je hetrikove glavom imao.
armin je blago i svakako da ce mesa da koristi obojicu u zavisnosti od protivnika i situacije na terenu, to je barem do sada trebalo biti jasno
Zarathustra

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 20 okt 2015, 18:42

Moggi je napisao/la:reci da su dva gola sreca mrcini od 2m kome je to najjace oruzje je strasno. pa frajer je hetrikove glavom imao.
armin je blago i svakako da ce mesa da koristi obojicu u zavisnosti od protivnika i situacije na terenu, to je barem do sada trebalo biti jasno
Nekom izgleda još uvijek nije.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 20 okt 2015, 18:44

Moggi je napisao/la:reci da su dva gola sreca mrcini od 2m kome je to najjace oruzje je strasno. pa frajer je hetrikove glavom imao.
Bravo :salut: :salut:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, Goalgetter, Proximic i 53 gosta.