odi na bet at home stranicu pa ces vidit. kod njih se imas kladit i na counter strike, vjerovao ili ne hahahahahgaston je napisao/la:Virtuelni nogomet ?bugojanac1234 je napisao/la:sad da se izjqadam da imam novu ovisnost. virtuelni nogomet. ide svako 5 minuta, citava liga, za sad se u plusu ali imam osjecaj da jednom kada krene niz brdo nece me bit nigdje :/
Jel to negdje ima Bgt da se kladiš na PES i FIFU ?
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- bugojanac1234
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
haj poguraj brata turbećana na premieru malo hahahahahahahbugojanac1234 je napisao/la:sad da se izjqadam da imam novu ovisnost. virtuelni nogomet. ide svako 5 minuta, citava liga, za sad se u plusu ali imam osjecaj da jednom kada krene niz brdo nece me bit nigdje :/

- bugojanac1234
- Kontakt:
nemam tebra racun u toj smecarskoj kladionici al mi je jedino ona blizu posla pa tamo mogu jutarnje odigrat a online zakljucanobreskva je napisao/la:haj poguraj brata turbećana na premieru malo hahahahahahahbugojanac1234 je napisao/la:sad da se izjqadam da imam novu ovisnost. virtuelni nogomet. ide svako 5 minuta, citava liga, za sad se u plusu ali imam osjecaj da jednom kada krene niz brdo nece me bit nigdje :/
ništa onda ****, hvala ti ko da jesi i tebi i terminatorčini hheeheh
ma trebala meni plata leći davno a nije, ne bi ni žicao sunce ti...
ma trebala meni plata leći davno a nije, ne bi ni žicao sunce ti...
Ja htio na premieru uplatit na racun al pišalo mi se pa trco kuci mal se nisam upiso i ne stigoh mozda je to znak da ne trebam da igram sad nmg izac da si pita hahahahhaah
uplati meni fifti fifti dobitak hahahahahahahahaha
Ma necu bruda ni igrat nmg izlazit nek jebu mater bice i sutra lp nego pitaj nekoga za williams tu ce prije neko imat ima dosta ljudi ovde sto igra na wwin nego na premier
55 igrač svijeta gubi protiv 656 igrača svijeta..**** me logiko
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- Terminator2
- Kontakt:

Evo sigurice

poklon godine

U jbt ponude danas a ja ni marke nemam 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
bojler je napisao/la:Ma necu bruda ni igrat nmg izlazit nek jebu mater bice i sutra lp nego pitaj nekoga za williams tu ce prije neko imat ima dosta ljudi ovde sto igra na wwin nego na premier
ma imam i tu račun i to mi odgovara XD
šta ću koliki sam kokuz došao danas u banku, reko de stanje računa kaže 3 i 90 feninga, reko uzmi tih 1.9 i popij kafu one 2 se ne mogu ni dignuti..
Odes u neku trgovinu čekaj da neko krene kupit cigara i ti mu kažeš daj meni pare ja ću platit karticom i stvar rijesenabreskva je napisao/la:bojler je napisao/la:Ma necu bruda ni igrat nmg izlazit nek jebu mater bice i sutra lp nego pitaj nekoga za williams tu ce prije neko imat ima dosta ljudi ovde sto igra na wwin nego na premier
ma imam i tu račun i to mi odgovara XD
šta ću koliki sam kokuz došao danas u banku, reko de stanje računa kaže 3 i 90 feninga, reko uzmi tih 1.9 i popij kafu one 2 se ne mogu ni dignuti..

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Radi li vama sajt rezultati . com?
ma bjež treba mi valjda leć do subote, a stara mi dala 70 kermi za šuze da kupim ja se izgotivio kontam sad će plata kad evo ****, skontala za pare i zvoca svaki dan kad ćeš kupit, cipele, jaknu, hlače, hodaš vakav nakav bla bla..
Meni daWilly je napisao/la:Radi li vama sajt rezultati . com?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Drug da ti ja kazem da tu ne mozes biti u plusu. Ja sam to nekad davno igrao na william hillu. Znaci nemoguce stvari se desavaju. Cekam za 100 eura engleze ja mislim, bilo 1-1 i penal za engleze prvo u 70 i nekoj minuti pucaju posred golmana i onda u 90. jos jedan penal i lik puca 3 metra pored gola haahaahaha, tad sam odustao definitivno.bugojanac1234 je napisao/la:sad da se izjqadam da imam novu ovisnost. virtuelni nogomet. ide svako 5 minuta, citava liga, za sad se u plusu ali imam osjecaj da jednom kada krene niz brdo nece me bit nigdje :/
I hajde Bayerovci mali, ebala vas Roma.
Zadnja izmjena: EmirTM87, dana/u 20 okt 2015, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
Meni se onaj krug samo vrti ukrug i neće nijednu stranu da otvori. A uskoro mi počinje hokej. Restartovao sam i nije pomoglo.gaston je napisao/la:Meni daWilly je napisao/la:Radi li vama sajt rezultati . com?

AA jbte zabi Leverkusen u19 gol i kako sam digao ruku da proslavim puknem sakom u zid, krvari ruka 

ahahahahhahaEmirTM87 je napisao/la:AA jbte zabi Leverkusen u19 gol i kako sam digao ruku da proslavim puknem sakom u zid, krvari ruka

@willy imao je još jedan momak neki dan problem takav, ne znam dal' je riješio

Joj pa treba mi ova ciganka Radwanska da uzme break za 5-4 i ima kurwa 0:40 i izgubi pogani gem..pu yebem i tebe i sestru ti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.