Zlatan Muslimović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Zlatan Muslimović
Pa to malo da zavaraju Olympiakos. Kad oni budu bacili sve karte na napad, uvođenje Zlaje će ih koštati još golova u njihovoj mreži. Iskreno, volio bih zbog njega, da PAOK izbori CL, te da imamo još jednog igrača u najelitnijem klupskom takmičenju na svijetu. A sad, koliko je to realno, ne znam.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Usao Muslim u 60 minuti da pokopa do kraja ''veliki''Olimpijakos.Monolog je napisao/la:Pa to malo da zavaraju Olympiakos. Kad oni budu bacili sve karte na napad, uvođenje Zlaje će ih koštati još golova u njihovoj mreži. Iskreno, volio bih zbog njega, da PAOK izbori CL, te da imamo još jednog igrača u najelitnijem klupskom takmičenju na svijetu. A sad, koliko je to realno, ne znam.

Ebiga izgleda nije sezona ''crveno-belih''

Bogami dobise ih.Gotovo sigurno pice u kvalifikacije za LS.Svaka im cast.
Odlicno za Muslimovica.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Povecava se kolonija nasih u LP. Muslimovic je vrlo blizu, tacnije vec je tamo. Mislim da mu je ovo prvi put da ce zaigrati u ovom takmicenju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- elninho_resTO
- Kontakt:
bravo zlatane!
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Veceras PAOK - AEK
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Zabi ga Zlatan opet
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
i to kakva golcina, na volej kao Zizuneko_iz_mase je napisao/la:Zabi ga Zlatan opet

daj link, ako gledas onlinecalcio je napisao/la:i to kakva golcina, na volej kao Zizuneko_iz_mase je napisao/la:Zabi ga Zlatan opet
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
http://www.iraqgoals.tv/ch2.htmlbiskitt je napisao/la:daj link, ako gledas onlinecalcio je napisao/la:i to kakva golcina, na volej kao Zizuneko_iz_mase je napisao/la:Zabi ga Zlatan opet
CEstitke Zlatanu na sjajno odradjenoj sezoni u Grckoj,najzasluzni je sto Paok ovako daleko gura i sledece sezone da igra LP.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
kralj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ogrnuo se nasom zastavom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
ako ko moze link od gola postaviti bio bih vrlo zahvalan
:D

-
- Kontakt:
ljudi ako ibisevic zapocne protiv svedske i njemacke, ja ne gledo utakmice!!
ovaj covjek je za 3,4 klase bolji od ibisevica (nista protiv njega, ali je u jako losoj formi)
znaci napad MUSLIM i DZEKO
ovaj covjek je za 3,4 klase bolji od ibisevica (nista protiv njega, ali je u jako losoj formi)

potpuno se slazemBoSna_pLayA je napisao/la:Ibisevica pravo puno cjenim i najdrazi mi je igrac u repci.hordas_Bec je napisao/la:ljudi ako ibisevic zapocne protiv svedske i njemacke, ja ne gledo utakmice!!
Ali Muslimovic treba poceti od pocetka protiv Svedske i Njemaca. Zlatan gazi sve pred sobom.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
zlatan je gromada! Svaka mu čast! povećava se kolonija naših igrača u ligi prvaka, pjanić, muslim, džeko(vjerovatno će preći u neki od najjačih klubova), ko je slijedeći?
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
posto su prijateljske utakmice volio bih da safet proba sa tri spica kako je to hoffenhaim radio samo sto nasi spicevi nebi isli na krila ali sigurno bi dobro suradjivali.. dzeko moze svaku loptu spustiti a ibisevic i muslimovic mogu sve dati a pri tome muslimovic se bori kao lav
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ibričić(ako ode u Rubin), zatim Štilić i Burić(kvalifikacije), Vladavić(kvalifikacije), Papac...Elddar je napisao/la:zlatan je gromada! Svaka mu čast! povećava se kolonija naših igrača u ligi prvaka, pjanić, muslim, džeko(vjerovatno će preći u neki od najjačih klubova), ko je slijedeći?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Svaka čast majstore na sjajnoj sezoni,bilo bi super da ode u ligu petice.
Najstarija organizirana navijačka skupina u Europi.NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA.th 1950.
[youtube][/youtube]

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Uopće nije kao Zidaneov gol,ovaj je ljepši. 

Najstarija organizirana navijačka skupina u Europi.NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA.th 1950.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.