Armin Hodžić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

invincible1921
Kontakt:

Re: Armin Hodžić

Post Postao/la invincible1921 » 20 okt 2015, 14:29

Niko ne kaze da mu se da sansa u barazu jer ipak moze vrlo lako izgoriti u zelji, a priliku za popravni nemamo. Međutim sto se tiče Đurića, Ara je izmislio fudal za njega. Covjek dao dva sretna gola i svaka mu cast na tome, ali pisati neke hvalospjeve mozemo samo mi kao drzava u kojoj i maglu mozes prodatavat po velikoj cjeni ako je dobro upakujes :crazy:

Bang je rekao jednu veoma dobru stvar u svojim postovima, a to je da kod nas svaki selektor igra isto sa istim igracima i dokle je god tako necemo napredovat. Imam osjecaj da Hodzic u naredne tri tekme LP zabije 10 golova da bi opet igro Vedo ispred njega. Jednostavno nijedan selekotr nikada nije odlucio nesto da promijeni nego sa krpi sa postojecim. Najbolji primjer eo ova zadnja utakmica....povriejdi se Besic, sve ce Mesa probati prije nego pozove nekoga ko je fkt zadnji vezni.... Ne bi se zacudio da jednog dana kod nekog selektora vidim i Begovica na poziciji koja nije golman. Onda sto se tice ovih poziva, ja mislim da se iz nase repke izlazi samo ako se oprostis ili ostanes bez noge.... Ono za Olica je odlicno poređenje :thumbup:

Hodzic je igrac oko kakvog se u buducnosti moze graditi kompletna repka i kao takav mora imati mjesto u timu...Ovdje neki govore premlad vako nako, pa brate nama je i pjanic do prosle godine bio "mladi talenat"....Dok igraci sa 19 godina nose igru pojedini ekipa nama je neko sa 22 premlad :? :?

Sto se tice njegovih igara, onakvi golovi kakve postize se rijetko vidjaju pa taman da ih na bajramskom turniru postize. Sjecam se kad je igro u zelji i u ovoj nasoj "saban" ligi dominiro, a bio jedva punoljetan...koliko god se nasa liga osporavala u njoj je izuzetno tesko igrat iz mnogih faktora...a pogotovo za tako mladog igraca.

Luka Modric: "Ko prođe pakao PL mora postati dobar igrac" ;)
=\_1921_/=

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 20 okt 2015, 14:33

JohnCleese je napisao/la:Od tog igraca nece bit vajde- mislio sam na vec pominjanog Pjacu koji ce ispuhat kad ode u veci klub i jacu ligu, nisam mislio na Aru
Jos gore jer je Pjaca ubjedljivo najbolji igrac Dinama i sigurno najbolji mladi hrvatski igrac.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 20 okt 2015, 14:33

Saurman je napisao/la:Armin se mora više forsirati jer ga vidim kao naslijednika Džeke, kakav Đjurić čovjek grije klupu u italijanskom drugoligašu.Zabio dva sretna gola protiv repki koje ne spadaju ni u drugi razred fudbala.Ali zato je kod nas cijela nacija na nogama Đjurić ala Lewandowski.
:facepalm:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 okt 2015, 14:42

Papastathopoulos je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Armin se mora više forsirati jer ga vidim kao naslijednika Džeke, kakav Đjurić čovjek grije klupu u italijanskom drugoligašu.Zabio dva sretna gola protiv repki koje ne spadaju ni u drugi razred fudbala.Ali zato je kod nas cijela nacija na nogama Đjurić ala Lewandowski.
Dobro lektore.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 20 okt 2015, 14:44

Ara mi je drag i vjerujem da ce biti igracina i buducnost ove repke, ali ovo omalovazavanje Djurica i njegovih golova, nazivaju ci ih sretnim, mi se jednostavno gadi i pokazuje koja smo mi stoka i da nista i ne zasluzujemo :roll: Shvatate li vi to, da je Mesa umjesto Djurica na teren uvodio debitanta Hodzica, da mi 90% ne bi ni vidjeli baraz?

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 20 okt 2015, 14:45

invincible1921 je napisao/la:Niko ne kaze da mu se da sansa u barazu jer ipak moze vrlo lako izgoriti u zelji, a priliku za popravni nemamo. Međutim sto se tiče Đurića, Ara je izmislio fudal za njega. Covjek dao dva sretna gola i svaka mu cast na tome, ali pisati neke hvalospjeve mozemo samo mi kao drzava u kojoj i maglu mozes prodatavat po velikoj cjeni ako je dobro upakujes :crazy:

Bang je rekao jednu veoma dobru stvar u svojim postovima, a to je da kod nas svaki selektor igra isto sa istim igracima i dokle je god tako necemo napredovat. Imam osjecaj da Hodzic u naredne tri tekme LP zabije 10 golova da bi opet igro Vedo ispred njega. Jednostavno nijedan selekotr nikada nije odlucio nesto da promijeni nego sa krpi sa postojecim. Najbolji primjer eo ova zadnja utakmica....povriejdi se Besic, sve ce Mesa probati prije nego pozove nekoga ko je fkt zadnji vezni.... Ne bi se zacudio da jednog dana kod nekog selektora vidim i Begovica na poziciji koja nije golman. Onda sto se tice ovih poziva, ja mislim da se iz nase repke izlazi samo ako se oprostis ili ostanes bez noge.... Ono za Olica je odlicno poređenje :thumbup:

Hodzic je igrac oko kakvog se u buducnosti moze graditi kompletna repka i kao takav mora imati mjesto u timu...Ovdje neki govore premlad vako nako, pa brate nama je i pjanic do prosle godine bio "mladi talenat"....Dok igraci sa 19 godina nose igru pojedini ekipa nama je neko sa 22 premlad :? :?

Sto se tice njegovih igara, onakvi golovi kakve postize se rijetko vidjaju pa taman da ih na bajramskom turniru postize. Sjecam se kad je igro u zelji i u ovoj nasoj "saban" ligi dominiro, a bio jedva punoljetan...koliko god se nasa liga osporavala u njoj je izuzetno tesko igrat iz mnogih faktora...a pogotovo za tako mladog igraca.

Luka Modric: "Ko prođe pakao PL mora postati dobar igrac" ;)
To je ono osnovno sto sam i htio reci, selektori su bez muda to ti ej onaj sindrom sarajevskog derbija gdje ce se sastati dvije pickaste ekipe i trenera gdje je najbitnije da ne izgubis (u vecini slucajeva) nedobog napasti pod svaku cijenu napraviti neku promjenu ma kakav daj mi ono malo sto mogu sto mi je sigurica i dosta...Bio sam protiv onog malja Susica a eto navijam za Zelju pa bi sad kao trebao da podrzavam ovoga Mesu ali ja evo sad kazem on ej tek za nijansu bolji trener i bolje izjave daje od onog glupana koji svaki put kad progovori vrijedja ljudsku inteligenciju nebulozama koje izvaljuje. Pa hebote ovaj Bazdarevic je dodao svega par igraca i to iskljucivo na spisak (slabo je ko zaigrao) a sve sto je junac zvao zove i on cak i Tina i Anela Hadzica, cini im se da se jedva i sa Vrsajevicem rastao...

SlevinKelevra
Sta bi bilo kad bi bilo sta ti znas i kako mozes da znas? Sta bi bilo da Ibisevic nije kloc pa da nije fulio loptu koja je dosla do Djurica koji glavom zabija protiv WAlesa ili da nakon prodora Ramseya je onaj igrac Walesa utrpao gol u praznu mrezu a ne u Mujdzu koji je dobro uklizao? Kako bi sta bilo nikad ne mozemo znati ali znamo to da Djuric sigurno nije bolji igrac od Hodzica.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 20 okt 2015, 14:50

Saurman je napisao/la:
Dobro lektore.
Pa citav post ti nema smisla ni 1% , kamo srece da samo ne znas covjeku napisati prezime...

Niko od nas ne naziva Djurica Dzekinim nasljednikom, iako je dao 2 gola u dvije tekme i dalje smo vecina pri stavu da je dobar kao dzoker koji ce igrati 20-tak minuta kada ganjamo rezultat...ne znam ima li iko da ga stavlja u prvi sastav...

Jedna Belgija koja vrijedi kao sve repke u nasoj grupi zajedno nije uspjela postici NIJEDAN (!!) gol u dvije tekme toj reprezentaciji koja spada u drugi razred fudbala, i onda bahne Milan Djuric kao iz vedra neba i postigne im gol (iz dosta teske pozicije) i asistira Vedadu i ti onda dodjes i pljujes po covjeku ? Imas li imalo obraza sviju ti ?

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 20 okt 2015, 14:57

@Papastathopoulos ma kako ne stavlja brate... pa pola foruma govori upravo da je on Dzekin nasljednik i da on treba da bude DRUGI NAPADAC REPKE i prije hodzica i ibisevica....

Svaka mu cast za golove al on nije nikakav poseban napadac,,,,, a to za Vels ti nepije vode jer su ljudi dosli u Zenicu turisticki.
=\_1921_/=

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 20 okt 2015, 15:00

Jedna Belgija koja vrijedi kao sve repke u nasoj grupi zajedno nije uspjela postici NIJEDAN (!!) gol u dvije tekme toj reprezentaciji koja spada u drugi razred fudbala, i onda bahne Milan Djuric kao iz vedra neba i postigne im gol (iz dosta teske pozicije) i asistira Vedadu i ti onda dodjes i pljujes po covjeku ? Imas li imalo obraza sviju ti ?
Pa sta to treba da znaci taj gol jel sad De Gea ne primi gol od Aguera, Sanceza, Hazarda i primi iducu tekmu od Croucha i sta Crouch je jel sad nivo ovih nabrojanih jer je zabio?

Rios

Post Postao/la Rios » 20 okt 2015, 15:01

Nema potrebe porediti Djurica i Aru,dva dijametralno razlicita napadaca.U ove dvije utakmice sa Velsom i Kiprom sansu je opravdano dobio Djuric iz jednog jedinog razloga-donio je prevagu u skok igri u napadu a to je bio kljuc pobjede protiv Velsa,pri tome ne mislim na gol samo.

Obojica po meni imaju mjesta na spisku u buducnosti,od narednog ciklusa ih vise ukljucivati u igru,davati prostora u nekim utakmicama jer obojica pokazuju potencijal.Mislim da smo zaokruzili za naredni ciklus taj napadacki dio repke sa Edinom,Vedom,Milanom i Arom.
Sto se tice Are konkretno,najperspektivniji nas mladi napadac u ovom trenutku bez dileme.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 okt 2015, 15:02

Papastathopoulos je napisao/la: Pa citav post ti nema smisla ni 1% , kamo srece da samo ne znas covjeku napisati prezime...

Niko od nas ne naziva Djurica Dzekinim nasljednikom, iako je dao 2 gola u dvije tekme i dalje smo vecina pri stavu da je dobar kao dzoker koji ce igrati 20-tak minuta kada ganjamo rezultat...ne znam ima li iko da ga stavlja u prvi sastav...

Vels je smiješna ekipa a nama su sila jer smo lošiji od njih.Postigao dva gola i šta sad hoćemo li o tome pisati dan i noć.Kad kažem da je lik dobar samo za klupe i ništa više, nije pljuvanje nego realnost.On da vrijedi nebi grijao klupu u drugoligašu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 20 okt 2015, 15:05

BigBigBang je napisao/la:
SlevinKelevra
Sta bi bilo kad bi bilo sta ti znas i kako mozes da znas? Sta bi bilo da Ibisevic nije kloc pa da nije fulio loptu koja je dosla do Djurica koji glavom zabija protiv WAlesa ili da nakon prodora Ramseya je onaj igrac Walesa utrpao gol u praznu mrezu a ne u Mujdzu koji je dobro uklizao? Kako bi sta bilo nikad ne mozemo znati ali znamo to da Djuric sigurno nije bolji igrac od Hodzica.
Ja ovdje pricam o Djuricevim golovima koji su kao sretni :roll: Oba puta skocio, oba puta ciljao gol, oba puta pogodio... Sta je tu sretno?

Cuj, jeste SBBKBB, ali ja jednostavno nisam vidio drugi nacin da probijemo Vels, ve preko skoka. Jednostavno, zgusnuli su sredinu, i nasa jedina sansa je bio centrasut. Mislim da se Hodzic bas i ne bi snasao u toj igri.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 20 okt 2015, 15:09

invincible1921 je napisao/la:@Papastathopoulos ma kako ne stavlja brate... pa pola foruma govori upravo da je on Dzekin nasljednik i da on treba da bude DRUGI NAPADAC REPKE i prije hodzica i ibisevica....

Svaka mu cast za golove al on nije nikakav poseban napadac,,,,, a to za Vels ti nepije vode jer su ljudi dosli u Zenicu turisticki.
E ja to nisam primijetio, onda to i necu komentarisati jer za mene licno on nije nasljednik Dzeke, ali je igrac koji moze biti dosta vazan u rotaciji kada ganjamo rezultat...ja prvi sam lajao Mesi kad sam vidio da u Zenici uvodi njega pored koliko-toliko zdravog Dzeke i Hodzica, ali sam na kraju pojeo gov.no, kao i mnogi od vas, priznajte..
BigBigBang je napisao/la:
Pa sta to treba da znaci taj gol jel sad De Gea ne primi gol od Aguera, Sanceza, Hazarda i primi iducu tekmu od Croucha i sta Crouch je jel sad nivo ovih nabrojanih jer je zabio?
Naravno da ne znaci, ali kada se osvrnemo na igrace kakve ima Engleska oni mogu sebi priustiti da takve igrace izostavljaju kad im volja kad imaju izbora u napadu...mi bas i nemamo, i bolje od ove cetvorke koja nam je trenutno u napadu nemamo, taman da je Djuric klocina zestoka...i zato nema potrebe da po jednom seremo da bi drugog uzdigli u nebesa jer je svaki dobar na svoj nacin...postujmo svoje majka mu stara...
Saurman je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la: Pa citav post ti nema smisla ni 1% , kamo srece da samo ne znas covjeku napisati prezime...

Vels je smiješna ekipa a nama su sila jer smo lošiji od njih.Postigao dva gola i šta sad hoćemo li o tome pisati dan i noć.Kad kažem da je lik dobar samo za klupe i ništa više, nije pljuvanje nego realnost.On da vrijedi nebi grijao klupu u drugoligašu.
Nisi rekao da je dobar za klupe, u tome i jeste poenta...da jesi, ne bi ti ni replicirao...ono tvoje je bilo klasicno pljuvanje po igracu...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 20 okt 2015, 15:10

Naravno da je sretna, traziti protiv otocke ekipe sansu iz centarsuteva trebao bi znati da nije bas pametna ideja i to jos bolje objasnjava cistu srecu u toj situaciji jer kao sto smo svi vidjeli to niej bio nikakav milimetarski precizan centarsut gdje je Djuric otresa cuvara i zakucao glavom vec je to bio centarsut na Ibisevica koji je bio u losoj poziciji iz koje nista ne bi napravio ali srecom promasio je loptu koja je dosla tamo gdje niko nije ocekivao golman u raskoraku i Djuric ga prebacuje. Mene ako pitas cista sreca a nikako neka izgradjena akcija, jos na to dodas olakotnu okolnost u vidu da je Wales vec znao da im bilo kakav rezultat tu donosi plasman, naravno nisunas pustili da pobjedimo ali nisu su se bas ni pretrgali ginuci za bodove.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 20 okt 2015, 15:15

Cuj cista sreća dva gola Djurica. Joj ko sve danas prati fudbal :roll:
Pogotovo je majstorski bio gol protiv Walesa.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 20 okt 2015, 15:20

jasmin10 je napisao/la:Cuj cista sreća dva gola Djurica. Joj ko sve danas prati fudbal :roll:
Pogotovo je majstorski bio gol protiv Walesa.

Hajde fudlbaski strucnjace objasni mi molim te posto sam ocigledno izgubio pojam o tome sta je majstorija a sta sreca hajde evo kad te molim objasni mi sta je majstorski u tom golu eto bas me zanima sta?

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 20 okt 2015, 15:21

BigBigBang je napisao/la:Naravno da je sretna, traziti protiv otocke ekipe sansu iz centarsuteva trebao bi znati da nije bas pametna ideja i to jos bolje objasnjava cistu srecu u toj situaciji jer kao sto smo svi vidjeli to niej bio nikakav milimetarski precizan centarsut gdje je Djuric otresa cuvara i zakucao glavom vec je to bio centarsut na Ibisevica koji je bio u losoj poziciji iz koje nista ne bi napravio ali srecom promasio je loptu koja je dosla tamo gdje niko nije ocekivao golman u raskoraku i Djuric ga prebacuje. Mene ako pitas cista sreca a nikako neka izgradjena akcija, jos na to dodas olakotnu okolnost u vidu da je Wales vec znao da im bilo kakav rezultat tu donosi plasman, naravno nisunas pustili da pobjedimo ali nisu su se bas ni pretrgali ginuci za bodove.
Je li ti uopste pratis utakmice fudbalske reprezentacije BiH ili si toliko prezauzet gledanjem spotova Burhana Sabana ?

Jesi li ti uopste vidio gol protiv Velsa ? na stranu sto je Ibisevic promasio loptu (ili propustio) jesi li ti vidio kako je lopta visoko odskocila pred Djuricem i da je morao skociti unazad da bi uopste dohvatio tu loptu i na kraju jako lijepo prebacio golmana ?

Boze sacuvaj...

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 20 okt 2015, 15:22

Vrlo teška lopta koju ju Djuric majstorski uspio zahvatiti glavom i savladati golmana.
Treba li jasnije? Ako treba pogledaj video gola malo bolje.
Btw ti si izgubio pojam o mnogim stvarima.

Zadnja izmjena: jasmin10, dana/u 20 okt 2015, 15:23, ukupno mijenjano 2 puta.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 20 okt 2015, 15:22

Kad momak zaigra za komšije Hrvate, drugačije će te pričati. :zviz:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 20 okt 2015, 15:26

BigBigBang je napisao/la:Naravno da je sretna, traziti protiv otocke ekipe sansu iz centarsuteva trebao bi znati da nije bas pametna ideja i to jos bolje objasnjava cistu srecu u toj situaciji jer kao sto smo svi vidjeli to niej bio nikakav milimetarski precizan centarsut gdje je Djuric otresa cuvara i zakucao glavom vec je to bio centarsut na Ibisevica koji je bio u losoj poziciji iz koje nista ne bi napravio ali srecom promasio je loptu koja je dosla tamo gdje niko nije ocekivao golman u raskoraku i Djuric ga prebacuje. Mene ako pitas cista sreca a nikako neka izgradjena akcija, jos na to dodas olakotnu okolnost u vidu da je Wales vec znao da im bilo kakav rezultat tu donosi plasman, naravno nisunas pustili da pobjedimo ali nisu su se bas ni pretrgali ginuci za bodove.
Je li ti uopste pratis utakmice fudbalske reprezentacije BiH ili si toliko prezauzet gledanjem spotova Burhana Sabana ?

Jesi li ti uopste vidio gol protiv Velsa ? na stranu sto je Ibisevic promasio loptu (ili propustio) jesi li ti vidio kako je lopta visoko odskocila pred Djuricem i da je morao skociti unazad da bi uopste dohvatio tu loptu i na kraju jako lijepo prebacio golmana ?

Boze sacuvaj...
Da stvarno ko bi rekao da napadac da bi dao gol glavom mora i skociti, skok i sut glavom je stvarno majstorija kakva se rijetko vidja u svijetu fudbala :tokralju:

jasmin: Ovo moze komotno biti odgovor i tebi velika majstorija kakvu rijetko vidjamo stvarno ono je nadljudski bilo nikad nesto slicno nisam vidio. Pa kako ne vidite koliko ste smijesni velicate nekakav sut glavom poslije centarsuta koji je sretno dosao do njega pa takvih suteva i golova kad upalis pregled Holandske lige ces vidjeti bezbroj tokom jednog vikenda i sad je to neka majstorija :rol:
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 20 okt 2015, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Proximic i 21 gost.