Najslađe je u 90'Celtic je napisao/la:Daj ostane li ovaj Cork City 0 - 2 ,ranit cu se ,pa samo njih jos cekam,3 +

Čestitam
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Najslađe je u 90'Celtic je napisao/la:Daj ostane li ovaj Cork City 0 - 2 ,ranit cu se ,pa samo njih jos cekam,3 +
Ethel je napisao/la:Ako ima neko upuceniji za ovaj NHL, da mi kaze kakve su sanse da New York Rangersi dobiju cekam ih za dobitak
Hvala druze puno, imam ih kao konacne pobjednike pa nadam se da ce procibojler je napisao/la:Ethel je napisao/la:Ako ima neko upuceniji za ovaj NHL, da mi kaze kakve su sanse da New York Rangersi dobiju cekam ih za dobitak
San Jose Sharks - New York Rangers
Više o tome
Ovo je za Sharkse 3 utakmica u 5 dana pa samim tim je dosao i umor,a klupa je vrlo kratka.
Van ekipe su :Paul Martin,Joonas Donskoi,Ben Smith,Raffi Tores, Melker Karlsson, Logan Couture.
Kao i prosle sezone kada San Jose Sharks nije mogao posloziti roster tako je i sada.Poslednja dva susreta su pripala Rangersima.New York Rangers-i nemaju problema sa povredam tako da ocekujem pobjedu.
Pa i Svensi krompirCiva je napisao/la:I to jedina čista keca na tiketu. A majka mu stara žalost braco.reeds je napisao/la:pa jbm vam majku![]()
Dobar info...sad je pitanje kakvo je stanje kod grka?! Ali x2 je dosta siguran tip.
Odakle si tacno Gaston?gaston je napisao/la:Evo vam jedna insajderska![]()
Pjanićevi djed i nena su moje komšije i jutros mu je nana umrla.
Možda neće startat večeras a i ako bude neće bit na nivou.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.