FK Mladost DK
Re: FK Mladost Kakanj
Zapadna tribina ima 2200 mjesta
Travnjak je savrsen.
Svaka čast ljudi na ovom stadionu. Biće to fino zdanje kad se sve završi. Vidio sam i one kontejnere i mislim da su savršeno prelezno rješenje. Ovdje u mom komšiluku, Živinice, se proizvode takvi, gledao sam ih baš iznutra...fenomenalna stvar za terenske urede, kupatila, toalete pa i svlačionice.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Re: RE: Re: FK Mladost Kakanj
Ma ljudi rade ne staju, a tek je pocetak. U onim kontejner-svlacionacama sam se presvlacio nekoliko puta i vjeruj mi da su vrhunske. Uopste nisu skucene, sve je novo, uredno i siguran sam da su i takve bolje od 50% svlacionica u BHT Premijer ligi. Kao sto kazes to je samo prelazno jer nove, moderne ispod zapadne tribine se rade vec na zimskoj pauzi kad bi trebalo da se nastave i ostali radovi. Za sad je cilj stadion sa cca 5500 sjedecih mjesta sva natkrivena, nove svlacionice, fitness centar, teratana, klupske prostorije, vip loza, muzej, fan shop, caffe bar, reflektori i displej kako sam cuo do pocetka naredne. A klub posjeduje sve oko stadiona, brdo dunuma zemlje tako da ss u buducnosti moze napraviti sta god naumpadne.Zoom088 je napisao/la:Svaka čast ljudi na ovom stadionu. Biće to fino zdanje kad se sve završi. Vidio sam i one kontejnere i mislim da su savršeno prelezno rješenje. Ovdje u mom komšiluku, Živinice, se proizvode takvi, gledao sam ih baš iznutra...fenomenalna stvar za terenske urede, kupatila, toalete pa i svlačionice.
Meni kao navijacu ovog malog kluba koji ce siguran sam rasti je tesko opisati kako se osjecam kad odem i vidim sve ovo, posebno znajuci gdje smo bili prije nekih 5- 6 godina, sto je za fudbal vrlo kratak period. Presretan sam i ponosan stvarno.
Imaš i na što biti ponosan, vjeruj. Mnogi vam zavide....prvi ja! Ali ne onaj "pakosni zavidluk", nego stvarno u pozitivnom smislu 

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Kad vam je u planu izgradnja juzne tribine? Da li ima dovoljno prostora da se izgradi juzna tribina koja je ista kao sjeverna? Sa 3 tribine stadion bi bio ko bombona,plus reflektori i semafor,za nase lige ne treba nista vise...
Asocira ovaj stadion u DK na Vrapcice malo samo sto to novije izgleda a nije ni zavrseno sa radovima. Svaka cast i samo tako nastavite.
Za nas je 7 KM?Addict je napisao/la:
Evo link kako izgleda.
ZVANICNO: informacija od sportskog direktora, utakmica je u subotu 24.10. U 13:30. Cijena karte za zapadnu tribinu je 5,00 KM, dok jos cekam informaciju za sjever. Izgleda da ce cijela sjeverna tribina, dakle 1200 mjesta biti na raspolaganju za HZ. Danas popodne cu imati informaciju.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta mislite kolika ce biti posjeta? racunajte oko 300 do 500 momaka (minimalno) iz Sarajeva
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 20 okt 2015, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bruku će biti.MortemHz je napisao/la:Sta mislite kolika ce biti posjeta? racunajte oko 300 momaka (minimalno) iz Sarajeva

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
evo zvanicne informacije-cijena karte za sjever 7 km.Ta je tribina rezervisana za horde zla. utakmica u subotu u 13 30.
Hajd sve, al sto u 13.30h 

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Ma izgleda da je ovaj termin zbog tv prenosa, ne vidim nista drugo kao razlog sto se ranije igra nego ostali susreti
termin je radi tv prenosa na mojoj tv.
Na juznoj strani stadiona je trenutno pomocni teren koji se ne koristi (ustvari juniori treniraju na njemu samo). Cijeli teren se pomjera prema sjeveru 10m sada, sto znaci da ostaje tih 10m izmedju pomocnog terena i sadasnje korner linije na jugu, sto opet znaci da ima sasvim dovoljno prostora za juznu. Onih 5500 koje sam spominjao ce se dobiti kad se zapadna spoji sa sjevernom (sto jos nije slucaj) i kad se na sjevernoj podigne jos par stepenica, sto znaci da u tih 5500 nije jug planiran. Eh sad, ako bude islo kako treba pokazali su da se tribina identicna sjevernoj digne na jugu za 2 mjeseca, prostora itekako ima i to uopste nije neizvodivo. Bilo bi stvarno extra da se to desi. Na istocnoj je trenutno umjetni teren otvoren prosle godine tako da se tamo sigurno u skorije vrijeme nece graditi. Ma daje da doguramo do tih 5500 i to u premijer ligi i bice vrh vrhova. Samo da se ostane jer dzaba Wembley u 1 ligi FBiH, a mislim da hoce jer su nasi vec u 12 kola skupili 16 bodova, ni jedna fakticki na domacem terenu odigrana, a odigrali smo protiv Slobode, Zelje, Sirokog, evo i Sarajevo u 13. kolu. Nasi najavljuju 4-5 iskusnih i provjerenih igraca na zimskom prelaznom roku, i sigurno da ce ih dovesti da se osiguraju. Sad ce ipak biti i lakse jer Mladost u zadnjih 19 utakmica na ovom stadionu ima 19 pobjeda. Jeste to sve 1. Liga FBiH ali ima veliki psiholoski znacaj za igrace i plus podrska puno puno bolja nego u Zenici do sada.bosnas_ je napisao/la:Kad vam je u planu izgradnja juzne tribine? Da li ima dovoljno prostora da se izgradi juzna tribina koja je ista kao sjeverna? Sa 3 tribine stadion bi bio ko bombona,plus reflektori i semafor,za nase lige ne treba nista vise...
Svaka vam čast na ovome.Ovo treba da bude primjer i drugima koji su godinama u Premijer ligi, a ništa nisu ili vrlo malo po pitanju infrastrukture uradili.Za prvu godinu u PL ovo je za svaki respekt.Addict je napisao/la:Ma ljudi rade ne staju, a tek je pocetak. U onim kontejner-svlacionacama sam se presvlacio nekoliko puta i vjeruj mi da su vrhunske. Uopste nisu skucene, sve je novo, uredno i siguran sam da su i takve bolje od 50% svlacionica u BHT Premijer ligi. Kao sto kazes to je samo prelazno jer nove, moderne ispod zapadne tribine se rade vec na zimskoj pauzi kad bi trebalo da se nastave i ostali radovi. Za sad je cilj stadion sa cca 5500 sjedecih mjesta sva natkrivena, nove svlacionice, fitness centar, teratana, klupske prostorije, vip loza, muzej, fan shop, caffe bar, reflektori i displej kako sam cuo do pocetka naredne. A klub posjeduje sve oko stadiona, brdo dunuma zemlje tako da ss u buducnosti moze napraviti sta god naumpadne.Zoom088 je napisao/la:Svaka čast ljudi na ovom stadionu. Biće to fino zdanje kad se sve završi. Vidio sam i one kontejnere i mislim da su savršeno prelezno rješenje. Ovdje u mom komšiluku, Živinice, se proizvode takvi, gledao sam ih baš iznutra...fenomenalna stvar za terenske urede, kupatila, toalete pa i svlačionice.
Meni kao navijacu ovog malog kluba koji ce siguran sam rasti je tesko opisati kako se osjecam kad odem i vidim sve ovo, posebno znajuci gdje smo bili prije nekih 5- 6 godina, sto je za fudbal vrlo kratak period. Presretan sam i ponosan stvarno.
Puno sreće i da što prije završite i ostalo što ste planirali!
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Danas se asfaltira pristup stadionu i radi na parkingu
Ja koliko sam primjetio samo jedan izlazaz sa zapadne tribine ima??? Ako je tako, zbog cega su napravili takav propust??
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Imaju 3 izlaza sa zapada. Po jedan na oba kraja i jedan u sredini, a prulazni put tribini je jedan. Stadion je uz rijeku i samo tako je moguceIvanOsim je napisao/la:Ja koliko sam primjetio samo jedan izlazaz sa zapadne tribine ima??? Ako je tako, zbog cega su napravili takav propust??
Aha nisam primjetio ta dva izlaza na krajevima, to sto je jedan prilazni put i na marakani je jedan prilazni put za tribinu sjever zbog geografskog polozaja tako da to i mije neki preveliki sjeb...
Svaka cast na do sad uradjenom, samo naprijed da nastavite..
Svaka cast na do sad uradjenom, samo naprijed da nastavite..
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Stadion vam je bonbona, svaka cast,,,,samo naprijed
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 0 gostiju.