Armin Hodžić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Momciluk
Kontakt:

Re: Armin Hodžić

Post Postao/la Momciluk » 19 okt 2015, 17:53

dubrovnik je napisao/la:Da ima hrvatske papire vec bi on nastupao za reprezentaciju Hrvatske i to uveliko. Cacic bi mu izdiktirao ime u prvih 11 bez ikakvih problema.
100%
This time next year we'll be millionaires.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 okt 2015, 23:41

Sigurno, bio bi prva postava u reprezentaciji Hrvatske. Nije da nemaju Mandžukića, Pjacu, Rebića, Olića, Kramarića, Čopa, Kalinića, pa i Pericu iz Udina... Ara je ono što im nedostaje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 19 okt 2015, 23:50

Pa pogledaj samo kolko Pjacu forsiraju u reprezentaciji, necu reci sta mislim ko je kvalitetniji od njih dvojice.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 19 okt 2015, 23:54

Pa Pjaca i zasluzuje da ga se forsira. Bolji je na krilu od svih igrača što su u ovim kvalifikacijama igrali na tim pozicijama.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 19 okt 2015, 23:55

Mando ozlijedjen, Pjaca krilo, Rebic krilo, Olic star, Kramaric ne igra nikako, Copa i ne zovu, Kalinic igra dobro. Svi oni nemaju ono sto Armin ima a to je osnovno. Igra u Dinamu a uz to dao je do sada vise golova nego svi nabrojani zajedno ove sezone. To bi uvjeren sam Cacicu i Mamicu bilo dovoljno. Plivaric igra a da Hodzic ne bi mogao. Ne vjerujem.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 19 okt 2015, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 19 okt 2015, 23:57

dubrovnik je napisao/la:Mando ozlijedjen, Pjaca krilo, Rebic krilo, Olic star, Kramaric ne igra nikako, Copa i ne zovu, Kalinic igra dobro. Svi oni nemaju ono sto Armin ima a to je osnovno. Igra u Dinamu a uz to dao je do sada vise golova nego svi nabrojani zajedno ove sezone. To bi uvjeren sam Cacicu i Mamicu bilo dovoljno.
:clap:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 okt 2015, 23:58

ne samo da bi igrao već bi i prvi strijelac kvalifikacija bio

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 19 okt 2015, 23:59

@dubrovnik Vidim i dalje forsiras tu pricu.

Ponavljam, znam Aru i sanse da on zaigra bilo koju drugu drzavu osim BiH su nikakve. Hvala, dovidjenja, prijatno.
Don't believe the hype.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 20 okt 2015, 00:04

akisarajevo92 je napisao/la:@dubrovnik Vidim i dalje forsiras tu pricu.

Ponavljam, znam Aru i sanse da on zaigra bilo koju drugu drzavu osim BiH su nikakve. Hvala, dovidjenja, prijatno.
Znam i ja Aru licno, cak mi je jednom da je pricao sa Mamicem o njegovom nastupu za Hrvatsku i da on ne bi imao nista protiv.. nena mu je negdje iz okoline Istre i mislim da vrlo lako se moglo desiti da nastupi za komsije ako uskoro ne zabiljezi nastup za nas.

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 20 okt 2015, 00:14

Hodžić je već sad bolji od svih hrvatskih igrača!
Da ne govorim o Pjaniću i sličnim Maradonama.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 20 okt 2015, 00:17

akisarajevo92 je napisao/la:@dubrovnik Vidim i dalje forsiras tu pricu.

Koju pricu covjece, nije mi to ni palo na pamet. Samo govorim da je slucajno Hrvatski drzavljanin to bi vec bio fakt. Radi same cijene igraca. Tako to Mamic radi.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 20 okt 2015, 02:18

Ovdje vazda ista prica....ponovicu sebe po ko zna koji put: Sramota da ovaj momak nema mjesta u A repci, po meni je vec sada bolji igrac nego sto je 70% trenutnih igraca u repci ikad bilo :kafa:
=\_1921_/=

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 20 okt 2015, 11:07

invincible1921 je napisao/la:Ovdje vazda ista prica....ponovicu sebe po ko zna koji put: Sramota da ovaj momak nema mjesta u A repci, po meni je vec sada bolji igrac nego sto je 70% trenutnih igraca u repci ikad bilo :kafa:
Pa ima kako nema, zadnje okupljanje je bio sa repkom
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 20 okt 2015, 12:03

Bolji od 70% trenutnih igrača u reprezentaciji :roll: lik je naš trenutno četvrti napadač, ali po tebi zaslužuje prvu postavu, možda čak i kapitensku :roll:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Lopina
Kontakt:

Post Postao/la Lopina » 20 okt 2015, 12:05

I ja mislim da je za njega Dzeko klamfa obicna, momak treba u prvih 11, uzeti broj koji hoce, kapitenska traka se podrazumijeva, i treba i da izvodi eventualne penale. On je to zasluzio, a ne Dzeko i Ibisevic, dva obicna kloca druge evropske klase. Armin je najbolji igrac i najveca legenda reprezentacije u historiji.
"Jedna lasta mescini proljece" - Dr.Arslanagic (1989)

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 20 okt 2015, 12:09

Onog kloca Djurica je prosralo sada i na racun dva glupa gola vjecno ce se provlaciti na spiskovima reprezentacije i dobijati sansu ispred Hodzica koji je bolji deset puta, Djuric u Dinamu ne bi usao ni u siri roster a kamoli bio starter i najbolji strijelac on bi tamo bio vodonosa. Zato ova reprezentacija nece nikad imati igrace ko Hrvatska jer Hrvati mladog talenta odma prepoznaju i forsiraju ga cak ispred iskusnijih i vecih imena od njega kad vide da ima potencijal da bude dosta bolji od njih to u Bosni nema, ovi ce levati onog trabanta Ibisevica ako treba do cetrdesete zvati i igrati sa njim jer eto Vedo legenda pogodio historijski prazan gol u duelu sa velesilom (doduse kosarkaskom) Litvanijom i sad treba igrati do kraja karijere za reprezentaciju.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 20 okt 2015, 12:15

Jel' moguce da neki likovi toliko pretjeruju po pitanju reprezentacije u vezi s ovim momkom...dobio je tacno onoliko koliko u ovom trenutku zasluzuje, a to je poziv medju 23 igraca, pred njim je vrijeme da se nametne...u ove posljednje dvije utakmice nije bilo ni promil sanse da ga se ubaci u igru, jer on jos uvijek nema potrebni kvalitet (snaga,visina, tehnika, brzina, dribling; - jos uvijek ne na potrebnom nivou koji ce napraviti razliku) da napravi razliku na terenu ma ko sta mislio, jos uvijek je mlad i zelen za tekme tipa onih protiv Walesa, ili ovih koje nam dolaze u novembru protiv Iraca...vrijeme je pred njim...jedino gdje je mogao dobiti priliku jeste protiv Andore, kao sto je @Ajax vise puta naglasavao, ali...
Bojim se (za neke forumase) da se Hodzic nece naigrati ni u narednom ciklusu, a to je realnost...osim u slucaju povreda i Dzeke i Ibisevica...
Vidjet cemo sta ce dogodine i do narednog ciklusa Prevljak reci.

@BigBigBang
Djuric je mnogo korisniji igrac za posljednjih 15-ak minuta kada ganjamo rezultat nego Armin...prva postava je rezervisana za Dzeku i Ibisevica(klupa, prva zamjena)...polahko, doci ce i Arminovo vrijeme.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 20 okt 2015, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 20 okt 2015, 12:17

Ti bi trebao da se bojis da ces sa Ibisevicem, Djuricem i slicnim napadackim klasama iduci ciklus zavrsiti opet treci u grupi a to je ciklus za svjetsko prvenstvo na koje ne idu 24 evropske selekcije kao na ovo evropsko pa i da zavrsis drugi moze se desiti da rusiju gledas samo na tvu.

Polako vrijeme ce pokazati za sta je taj Djuric koristan, ne previse motivisani Wels i motivisani ali krajnje limitirani Kipar nisu neko mjerilo, raznorazni levati su zabijali kljucne golove u puno vecim utakmicama od ovih pa su svejedno ostajali levati...
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 20 okt 2015, 12:20, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 20 okt 2015, 12:19

Povucite malo ručnu, idemo iz krajnosti u krajnost. Dobio je poziv, vidite i sami da Mesa ne eksperimentiše previše sa debitantima, ne zato sto neće nego što čovjek jednostavno ne smije. Doveden je pred skoro svršen čin i igra na sigurno.
Otprilike igra 15-tak igrača koji se rotiraju shodno protivniku. Da je situacija iole pogodnija za nas u smislu da mu je predhodnik ostavio makar 6-7 bodova iz četiri utakmice a ne cijela 2 vjerovatno bi i Mesa igrao drugačije a i Armin dobio svoju priliku ovako je to nemoguće.
Dečko će sigurno dobiti priliku da se dokaze.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 20 okt 2015, 12:25

BigBigBang je napisao/la:Ti bi trebao da se bojis da ces sa Ibisevicem, Djuricem i slicnim napadackim klasama iduci ciklus zavrsiti opet treci u grupi a to je ciklus za svjetsko prvenstvo na koje ne idu 24 evropske selekcije kao na ovo evropsko pa i da zavrsis drugi moze se desiti da rusiju gledas samo na tvu.

Polako vrijeme ce pokazati za sta je taj Djuric koristan, ne previse motivisani Wels i motivisani ali krajnje limitirani Kipar nisu neko mjerilo, raznorazni levati su zabijali kljucne golove u puno vecim utakmicama od ovih pa su svejedno ostajali levati...
Ibisevic i jeste klasa za Hodzica, trenutno. Armin mozda ne bi bio ni u kadru od 18 igraca Herte, a kamoli da izadje na kraj sa svabskim odbranama...kao sto rekoh, jos je mlad i vrijeme je pred njim...nadam se da ce se nastaviti razvijati u pravom smjeru...
Mnogo bolji napadaci su otisli iz Dinama pa su im trebale godine da se nametnu u novim, jacim klubovima, neki jos uvijek nisu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.